HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ekim 2020 Salı Saat: 09:29

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR PRİM YAPAR Siyasilerin şakşakçılığına soyunan çise çakallarının çok bol olduğu bu ülkede; hep üç maymunu oynayanlar prim yapar.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Ordu’nun başta fındık olmak üzere

"CAN SİPER"

ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR PRİM YAPAR

Siyasilerin şakşakçılığına soyunan çise çakallarının çok bol olduğu bu ülkede; hep üç maymunu oynayanlar prim yapar.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Ordu’nun başta fındık olmak üzere bal ve kivi üretiminde Türkiye’nin önde gelen bir tarım şehridir. Tarımın geliştirilmesine yönelik projelere gereken her türlü desteğin verilecektir.

                 “Ordu ekonomisi içerisinde tarım gelirlerinin rolü çok büyüktür. Türkiye’de yetiştirilen fındığın üçte biri Ordu’da üretilmektedir. Bunun yanında bal üretiminde Türkiye birincisiyiz. Kivi üretiminde yine önde gelmekteyiz. 120 bine yakın aile çiftçilikle geçimini sağlamaktadır. Ordu’da tarımın geliştirilmesine, doğru tarım tekniklerinin uygulanmasına ve üreticilerimizin bilinçlendirilmesine yönelik İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu güzel projeler var. Valilik olarak, bu projelere bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimiz, katkımız devam edecektir. Kazanan Ordu, kazanan çiftçilerimiz, üreticilerimiz olacaktır.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FotoğraflıYORUM

Ordu işte! İşini yüzdürene kadar sözde dost maskesi takanları o kadar çok ki.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yaşadıkça daha iyi anlıyor insan. Ayrılığa değil; ayrı kalmaya yeniliyor insan...

 

 

O GÜN BUGÜN

Siyasilerin şakşakçılığına soyunan çise çakallarının bol olduğu bu ülkede; bakar da görmezsen mesele yok. Okuma yazma bilmezsen de hiç mesele yok.

 

 

HARBİDEN

Aradığını bulmaktan çok bulduğunun kıymetini bilmek daha önemlidir.

 

 

GÜN AKIŞI

PABUÇ AYAKKABI-ÇANTA

Ertan YILMAZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

HOŞGELDİN ALPEREN

Aydil tesisat sahibi Murat Aydil ve eşi Ebru Aydil’in bir erkek çocukları biz yaşayanlar arasına katıldı.

                16 Ekim 2020 Cuma günü Ordu Özel Umut Hastanesi’nde ablası Elif Azra’ya kardeş olarak dünyaya merhaba diyen minik yavruya Alper ismi verildi.

                Minik yavru Alperen’e aramıza hoş geldin diyor, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

         VE BOYAMA

Özen kuru temizleme ve boyama  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor. İşletmeciliğini 35 yıllık kafadar dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazilere yüzde 50 indirim uygulayan ve 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Özen Kuru Temizleme ve boyamaya bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  kazançlar diliyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi Mehmet Akyurt’un yaptığı İmren Kurukahveci, günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitleriyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 88-B adresinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken İmren Kurukahveci  sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

KKTC Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ikinci turda  Cumhurbaşkanlığı yarışında ipi göğüslediğini, Tatar’ın oyların yüzde 51.74'ünü yüzde  48.26'sını da sözüm ona Cumhurbaşkanı Akıncı’nın aldı.

********************************

x-Ordu’nun sakin şehir unvanlı Perşembe ilçesinde sahillerin temizlenmesi, plajların yenilenmesi, balıkçı barınaklarının turistik cazibesin arttırılması için başlatılan çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü,

********************************

x-AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin’in, “Karadeniz’in ve özellikle Ordu’nun kaderi fındıkla eşdeğer. Ordu’da altından yol yapsanız fındık fiyatları üreticinin istediği seviyede değilse sana küser” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

********************************

x-Kendi asfaltını üreterek 5 ayda 2 milyon 120 bin TL tasarruf eden Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 2021 yılında da 400 bin ton üretimle 18 milyon lirayı aşkın tasarruf edeceğini,

********************************

x-52 Orduspor Basın Sözcüsü Olgun Alp’in “Biz her zaman belirttiğimiz gibi, bu takıma ve teknik heyete güveniyor ve inanıyoruz ki, sezon sonunda tüm Orduluların beklediği şampiyonluğa ulaşacağız” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

********************************

x-Ordu’da 56’ncı Kütüphane Haftası çerçevesinde gençler kategorisinde kütüphaneden 72 kitap okuyarak birinci olan Zehra Nur Bayram’ın ödüllendirildiğini,

********************************

x-Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili Danimarka ve Kanada'da iki yeni araştırma yapıldığını,  araştırmaların sonucuna göre, kan grubu "0" olan kişilerin koronavirüse yakalanma ve hastalığı ağır geçirme riskinin  daha az olduğunu,

*********************************

x-Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenler arasında ''Unutmadım unutulsun istemedim'' adlı hatıra yarışması düzenleyeceğini,

*********************************

x-Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus’un, koronavirüs tedavisinde kullanılan ilaçlar arasında sadece "Deksametazon" isimli ilacın, durumu ağır olan hastalarda etkili olduğunu açıkladığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız