HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Ekim 2020 Perşembe Saat: 11:16

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KÜÇÜK İNSANLAR İnsanın bile insana yabancı olduğu bir ülkede; küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur…     DEMİŞ DEMESİNEDE “İmar bizim namusumuz. Belde evler örneğinde olduğu gibi bu konuda en ufak te
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KÜÇÜK İNSANLAR

İnsanın bile insana yabancı olduğu bir ülkede; küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur…

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“İmar bizim namusumuz. Belde evler örneğinde olduğu gibi bu konuda en ufak tereddüt ve taviz yok. Eğer o yapıya göz yumsak emsal teşkil edecek ve Ordu’da binalarla çevrili bir hapishane olacaktı. Belde evler konusunda da mahkeme bizi haklı gördü. Biz zaten hukuken yaptığımız şeyden emindik o da resmen tescillenmiş oldu.

Ordu, siyasetin kolay yapıldığı bir il değil. Aslında zorluğu yok ama seviyesini düşürerek zorlaştırıyoruz. Her şeyin niteliğini arttırdığımız gibi siyasetin niteliğini de artırmak istiyoruz. Ordu’da adalet ve güvene dayalı siyaset geliştirmemiz gerekiyor. Daha nitelikli, daha üst politika sürdürmemiz lazım. Üst kimliğimiz Ordu olacak. Biz Ordu’da büyük ölçüde bunu gerçekleştirdik. Meclisimizin saygınlığına uygun çalışmaları hayata geçiriyoruz. Hedefimizden sapmayacak şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mart ayının sonu geldiğinde tüm ilçelerimizle farklı bir Ordu olsun istiyoruz. Kendi kendine yeten, kaynakları ile tüm güzelliklerin hakkını vereceğiz. Hiçbir yere muhtaç olmadan tarım, turizm, enerji üretimimizi sürdürmek istiyoruz.” (Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Spor sevgisini kişiye endeksleyen biçareleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

SİTE PARKE

Onur ŞAHİN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı hakemlerimizden  Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin ve güler yüzlü hizmetinde adresi olan Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                Uçak bilet satışının da  adresi olan Stadyum turizme 0545 477 00 52 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Stadyum Turizm sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz. 

AYAR SAATÇILIK

İşletmeciliğini yılların tecrübeleri  Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar saatçilik, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Ayar Saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 Ayar saatçilik sahiplerine hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

İşletmeciliğini  Ali Gürel Güven’in yaptığı  Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

                Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet  veriyor.

                214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Güven poşet  sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, çeyrek asırlık tecrübe  Dursun Gürsu’nun önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Gürsu elektronik. Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e, 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yürekte iz bırakan yarının unutulmadığı hayat bu! Neye baktığınız değil, neyi gördüğünüz önemli.

 

 

O GÜN BUGÜN

Ar perdesini yırtan kimsenin kalbi de ölür.

 

 

HARBİDEN

Eğer birini seviyorsan, seni kırdığı anı asla unutamazsın.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ

x-Türkiye'de her bir ilin kendisiyle özdeşleşmiş 81 unsurunun; Adana-Adana kebabı, Adıyaman-Nemrut dağı,  Afyonkarahisar- Afyon kaymağı, Ağrı -Ağrı dağı, Aksaray-Ihlara vadisi, Amasya-Amasya elması, Ankara- Anıtkabir, Antalya-Düden şelalesi, Ardahan - kaşar peyniri, Artvin -Kafkasör şenlikleri, Aydın-İncir, Balıkesir-Höşmerim tatlısı, Bartın-Amasra kalesi, Batman-Hasankeyf, Bayburt-Sırakayalar şelalesi, Bilecik-Şeyh Edebali ve Ertuğrul Gazi türbeleri, Bingöl- Yüzen ada (turnalar gölü), Bitlis-Bitlis beş minare (şerefiye, kale altı, ulu, meydan ve gök meydan camileri), Bolu-Abant gölü, Burdur-İnsuyu mağarası, Bursa-İskender kebabı, Çanakkale - Gelibolu şehitliği, Çankırı-Taşmescit, Çorum-Çorum leblebisi, Denizli-Denizli horozu, Diyarbakır-Diyarbakır karpuzu, Düzce-Saklıkent ve Aktaş şelaleleri, Edirne-Selimiye camii, Elazığ-Çaydaçıra halkoyunu, Erzincan-Tulum peyniri, Erzurum-Cağ kebabı, Eskişehir-Lületaşı, Gaziantep-Antepfıstığı ve baklava, Giresun-fındık,  Gümüşhane-Pestil ve  köme, Hakkari-Ters lale (ağlayan lale), Hatay-Künefe, Isparta-Gül, İstanbul - İstanbul boğazı, İzmir-Kordon, Kahramanmaraş - Maraş dondurması, Karabük - Safranbolu evleri, Karaman-Karaman koyunu, Kars-Kars kazı, Kastamonu-Taşköprü sarımsağı, Kayseri-Kayseri pastırması, Kırıkkale-Silah müzesi ve fabrikaları, Kırklareli-Dupnisa mağarası, Kırşehir-Ahi evran heykeli, Kilis-Kilis yorganları, Kocaeli-Pişmaniye, Konya -Mevlana türbesi, Kütahya -Kütahya çinisi,, Malatya-Malatya kayısısı, Manisa- Mesir macunu, Mardin-Kaburga dolması, Mersin-Tantuni, Muğla-Bodrum ve diğer turistik ilçeleri, Muş-Malazgirt ovası, Nevşehir -Peri bacaları, Niğde-Aladağlar, Ordu-Fındık ve bal, Osmaniye-Yer fıstığı, Rize-çay, Sakarya-Islama köfte, Samsun-Atatürk anıtı, Siirt-Büryan kebabı, Sinop -tarihi Sinop cezaevi, Sivas-Kangal köpeği, Şanlıurfa-çiğ köfte, Şırnak-Mem-u zin türbesi, Tekirdağ-Tekirdağ köftesi, Tokat-Asma yaprağı, Trabzon-Trabzon ekmeği, Tunceli- munzur vadisi milli parkı, Uşak-uşak battaniyesi, Van-Van kedisi, Yalova-Termal kaplıcaları, Yozgat -Testi kebabı ve Zonguldak-kömür madenleri’nin olduklarını,

***********************************

x-Altınordu ilçesi Durugöl Mahallesi'nde, UEFA standartlarında inşa edilen 20 bin seyirci kapasiteli ve bir bölümü spor lisesi ile pansiyon olacak Stadı’n  2.yarı maçlarına yetişip yetişmeyeceğinin çok merak edildiğini,

***********************************

x-Ortaokullarda 5., liselerde de 9. sınıfların 2 Kasım'da yüz yüze eğitime başlayacağını,

***********************************

x-Koronavirüs mücadelesinde hep önde yer aldığı gözlenen  Vali Tuncay Sonel’in Ordu’da 4 ayı  geride bıraktığını,

***********************************

x-Aybastı’da 38 yaşında hayatını kaybeden fizik öğretmeni Fahri Yüksel’in adına otobüsten dönüştürülen ve içerisinde bilgisayar ile yazıcı gibi malzemelerinde bulunduğu  Gezici Kütüphane Kafe’nin öğrencilerin hizmetine sunulduğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız