HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2020 Cuma Saat: 10:25

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER BOŞVERLERLE YAŞA GİTSİN Kafa ve beyni daha da çok yormadan istemiyorsan,Keşkeler ile Pişmanlıklar geride kaldı. Kafa ve beyni daha fazla yormama adına, Boşverlerle yaşa gitsin.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Herkes dedikoduy
GAZİ VURUŞU

 

"CAN SİPER"

BOŞVERLERLE YAŞA GİTSİN

Kafa ve beyni daha da çok yormadan istemiyorsan,"Keşkeler" ile "Pişmanlıklar" geride kaldı. Kafa ve beyni daha fazla yormama adına, "Boşverlerle" yaşa gitsin.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Herkes dedikoduyu bırakacak ve tecrübesini ifade ederek birikimini faydaya dönüştürecek. Yoğun olarak eğitimde kullanacağımız bu alanda kimin ne tecrübesi varsa önceden duyurusunu yapacak ve gelip burada paylaşmasını sağlayacağız. Buranın ismi DAVET Merkezi olacak. Buradaki “D” deneyimi ifade ediyor. Herkes deneyim ve tecrübelerini burada anlatacak. “A” araştırmayı anlatıyor. Burada her konuda araştırma, ARGE yapılacak. Üçüncüsü “V” verimlilik. Burada daha verimli bir Ordu, daha verimli bir hayat nasıl sürdürülür? Yaşam kalitesi ve projelerin verimliliği açısından ele alacağız. “E” harfi eğitimi temsil ediyor. Burada bilen herkes bilmeyene öğretecek ve tecrübelerini gösterecek. Dolayısıyla eğitim verilecek güzel bir amfisi var. Son olarak “T” harfi de ticareti ifade ediyor. Genç yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler, şirket kurmak isteyenler masraf etmeyecek ve burayı adres gösterecekler. Randevularını buraya verecekler. Toplantılarını burada yapacaklar. Dolayısıyla fazla masraf etmeden onlara fırsat eşitliği tanıyoruz. Belki dünyada sayılı olan bu merkezde herkese fırsat eşitliği sağlayacağız. Böylece hem para kazanmaları sağlanacak hem düşündükleri fikirlerini burada açıklayacaklar ve bunu ticarete dönüştürecekler. Kısaca burası İnovasyon merkezi olacak. Dolayısıyla OSKİ’nin binasını şimdi güçlü bir çekim merkezi yapıyoruz” (Hilmi Güler. Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Spor siyasetten kopsa, siyaset spordan kopmuyor.

 

 

GÜN AKIŞI

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif BAYRAKTAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

AYAKKABICIM

Sahipliğini spor dünyasının çok yakından tanıdığı isim Şeref Güler’in yaptığı Ayakkabıcım hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı satış adresi Ayakkabıcım, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO:21-C adresinde hizmet veriyor.

                Spor dünyasının tanıdık isimlerinin buluşma adresi de olan Ayakkabıcıma, 0531 471 76 92 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayakkabıcım sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

NETAŞ

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe  ErolŞengönül’ün yaptığı Netaş Teknik Servisi hizmet vermeye devam ediyor.

                GSM telefonları teknik servisi ve 2.el telefonlarım alım satım adresi Netaş Teknik Servisi Şarkiye Mahallesi Çapulacılar Sokak Kalafat İş Hanı NO: 10 Kat:1 adresinde hizmet veriyor.

                Netaş Teknik Servisine 0530 326 15 59 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Netaş Teknik servise, bol kazanç dileklerimizi  iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

 Cihan market, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  İhsan Coşar ve Cihan Çoşar’ın  yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve telefon ödeme noktası da olan ve gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veren Cihan markete, 225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres’ sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam eden Cihan Markete hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

Sahipliğini hoş sohbet isim  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı , müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Konak kasabına, 214 34 55 ve 225 53 30 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yazılan yazgıyı değiştirme şansı hiç yoktur. Bırakın kader yakışanı yaşatsın.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan işte! Mutluluğu herkes acıyı da karşılıksız seven paylaşıyor.

 

 

HARBİDEN

Fısıldanan sözler, yüksek sesle söylenenlerden daha uzağa gider.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

 x-Tüm Türkiye'yi sarsan ve İzmir’i vuran  depremin ardından "Hangi il deprem açısından ne kadar tehlikeli?" sorusu merak konusu olduğunu, Türkiye'nin il il deprem haritasının ise;

“ADANA: 2. - 3. ve 4. derece deprem bölgesi, ADIYAMAN: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, AFYON: 2. derece deprem bölgesi, AĞRI: 2. derece deprem bölgesi, AMASYA: 1. derece deprem bölgesi, ANKARA: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, ANTALYA: 2. ve 3. derece deprem bölgesi, ARTVİN: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, AYDIN: 1. derece deprem bölgesi, BALIKESİR: 1. derece deprem bölgesi, BİLECİK: 1. derece deprem bölgesi, BİNGÖL: 1. derece deprem bölgesi, BİTLİS: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, BOLU: 1. derece deprem bölgesi, BURDUR: 1. derece deprem bölgesi, BURSA: 1. derece deprem bölgesi, ÇANAKKALE: 1. derece deprem bölgesi, ÇANKIRI: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, ÇORUM: 2. ve 3. derece deprem bölgesi, DENİZLİ: 1. derece deprem bölgesi, DİYARBAKIR: 2. derece deprem bölgesi, EDİRNE: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, ELAZIĞ: 2. derece deprem bölgesi, ERZİNCAN: 1. derece deprem bölgesi ERZURUM: 2. derece deprem bölgesi,  ESKİŞEHİR: 2. ve 3. derece deprem bölgesi, GAZİANTEP: 3. derece deprem bölgesi, GİRESUN: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, GÜMÜŞHANE: 3. derece deprem bölgesi, HAKKARİ: 1. derece deprem bölgesi, HATAY: 1. derece deprem bölgesi, ISPARTA: 1. derece deprem bölgesi, MERSİN: 3. derece deprem bölgesi, İSTANBUL: 1. - 2. - 3. derece deprem bölgesi, İZMİR: 1. derece deprem bölgesi, KARS: 2. derece deprem bölgesi, KASTAMONU: 3. derece deprem bölgesi, KAYSERİ: 3. derece deprem bölgesi, KIRKLARELİ: 4. derece deprem bölgesi, KIRŞEHİR: 1. derece deprem bölgesi, KOCAELİ: 1. derece deprem bölgesi, KONYA: 3. 4. ve 5. derece deprem bölgesi, KÜTAHYA: 2. derece deprem bölgesi, MALATYA: 2. derece deprem bölgesi, MANİSA: 1. derece deprem bölgesi, KAHRAMANMARAŞ: 1. - 2. ve 3. derece deprem bölgesi, MARDİN: 3. derece deprem bölgesi, MUĞLA: 1. derece deprem bölgesi, MUŞ: 1. derece deprem bölgesi, NEVŞEHİR: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, NİĞDE: 4. ve 5. derece deprem bölgesi, ORDU: 3. derece deprem bölgesi, RİZE: 4. derece deprem bölgesi, SAKARYA: 1. derece deprem bölgesi, SAMSUN: 2. ve 3. derece deprem bölgesi, SİİRT: 1. derece deprem bölgesi, SİNOP: 3. ve 4. derece deprem bölgesi, SİVAS: 3. derece deprem bölgesi, TOKAT: 1. derece deprem bölgesi, TRABZON: 4. derece deprem bölgesi, ŞANLIURFA: 3. derece deprem bölgesi, UŞAK: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, VAN: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, YOZGAT: 3. derece deprem bölgesi, ZONGULDAK: 2. derece deprem bölgesi, AKSARAY: 4. ve 5. derece deprem bölgesi, BAYBURT: 3. derece deprem bölgesi, KARAMAN: 5. derece deprem bölgesi, KIRIKKALE: 1. derece deprem bölgesi, BATMAN: 1. ve 2. derece deprem bölgesi, BARTIN: 1. derece deprem bölgesi, ARDAHAN: 2. derece deprem bölgesi, IĞDIR: 2. derece deprem bölgesi, YALOVA: 1. derece deprem bölgesi, KARABÜK: 1. derece deprem bölgesi, OSMANİYE: 1. derece deprem bölgesi, KİLİS: 3. derece deprem bölgesi, DÜZCE: 1. derece deprem bölgesi, TEKİRDAĞ: 2. ve 3. derece deprem bölgesi ve TUNCELİ: 1. derece deprem bölgesi” olduklarını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız