HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2020 Salı Saat: 11:55

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER LAYIK OLANLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN
GAZİ VURUŞU

"CAN SİPER"



"LAYIK OLANLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Ölümsüz İnsan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’’ün söylediği gibi, “Yeni kuşak, en büyük “Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır.’’

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.’’

“Unutmayınız ki cumhurbaşkanı bile sınıfta öğretmenden sonra gelir.’’

“Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.’’

            Layık olanların günü kutlu olsun.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Engin askeri dehası, çağın üzerindeki öngörüsü, milletine duymuş olduğu sonsuz güven ve inanç ile Türk milletine hür ve bağımsız yaşama onurunu kazandıran Mustafa Kemal Atatürk, elde ettiği zaferler ile hem ülkemizin hem de tüm dünyanın sevgi, saygı ve takdirini kazanmıştır.

                Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ile bağımsız ve millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik ederek Türk milletini aydınlık günlere kavuşturmuştur.

                Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “büyük eserim” dediği Cumhuriyetimize sahip çıkarak ve aynı bilinci gelecek nesillere de kazandırarak fikri hür vicdanı hür bireyler yetiştirme azim ve kararlılığı içerisindeyiz. (Prof. Dr. Ali Akdoğan, ODÜ Rektörü)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Çarpık yapılanmanın önüne ancak lafla geçiliyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının  en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Güleryüzlü hizmetiyle dikkat çeken Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda uçak bilet satışının da  adresi olan Stadyum turizm sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

İMREN KURUKAHVECİ

İmren Kurukahveci   “Kalite bizden takdir sizden” sloganıyla, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kuru kahve ve kuruyemiş çeşitlerinin adresi İmren Kurukahveci, Merkez: Hükümet caddesi NO: 4-A ve Şube: Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 88-B adreslerinde hizmet veren İmren Kurukahveciye 214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                 İşletmeciliğini yılların tecrübeleri  Mehmet-Ahmet Akyurt’un yaptığı  İmren Kurukahveciye, bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLGİ KİTAP-KIRTASİYE

Sahipliğini yılların tecrübesi Ali Ekrem Aktürk ve eşi İlkay Aktürk’ün  yaptığı Bilgi kitap-Kırtasiye yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve tüm kitap çeşitlerinin satış adresi Bilgi kitap-kırtasiye Zübeyde hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Bilgi Kitap ve kırtasiyeye  225 61 25 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap-kırtasiye sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileğimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

35 yıllık tecrübenin adresi Cihan market, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler İhsan Coşar ve Cihan Çoşar’ın  yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve telefon ödeme noktası da olan ve gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veren Cihan markete, 225 13 85 ve 225 09 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                “Kalitenin güler yüz ile buluştuğu tek adres’ sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam eden Cihan Markete, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Peşin hükümlüler, duyduklarıyla yorum yapar ve duyduklarıyla da asıp keser.

 

 

O GÜN BUGÜN

Sindirilmiş bir toplum yaratılsa da yarın, her  şey daha güzel olabilir . Yeter ki doğru bildiğin yolda, cesaret fakiri olma.

 

 

HARBİDEN

Ömür bir masal gibidir, ne kadar uzun olduğu değil, ne kadar güzel yaşandığı önemlidir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Bilim insanları Özlem Türeci ile Uğur Şahin'in başında bulunduğu Almanya merkezli BioNTech ile Pfizer tarafından geliştirilen corona virüs aşısının 25 Aralık'tan önce Covid-19'a karşı kullanımına sunulabileceği belirtildiğini,

******************************

x-Yunanistan’ın Ayasofya’nın yeniden camiye dönüştürülmesine ilişkin şikayetinin UNESCO’dan döndüğünü,  Türkiye’ye gelerek incelemelerde bulunan UNESCO temsilcisinin, Ayasofya’nın cami olmasında bir sakınca olmadığına karar verdiğini,

******************************

x-2020 Ağustos ayı itibariyle Türkiye’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 23 milyonu aştığını,  Ülkede  trafiğe kayıtlı araç sayısının, 2020 Ağustos ayı itibariyle bu sayı,  23 milyon 190 bin 995’e çıktığını,  araçların yüzde 54’ünü otomobil, yüzde 16,4’ünü kamyonet, yüzde 14,4’ünü motosiklet, yüzde 8,2’sini traktör, yüzde 3,7’sini kamyon, yüzde 2,1’ini minibüs, yüzde 0,9’unu otobüs ve yüzde 0,3’ünü ise özel amaçlı taşıtların oluşturduğunu,

******************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre, ülke uyruklarına göre Türkiye'de 2020 yılında ilk 10 ayda en çok satılan konut rakamlarını yayınladığını, buna göre, toplam 31 bin 797 konut satışının yapıldığını, en fazla konut alan ilk 10 ülkelerinde  de İran 5 bin 565, Irak 5 bin 074, Rusya 2 bin 295, Afganistan bin 502, Azerbaycan bin 020, Almanya bin 006, Kuveyt 921, Yemen 894, İngiltere 878 ve Kazakistan 897  olduklarını,

******************************

x-Pfizer/BioNTech firmalarının geliştirdiği ve yüzde 95'in üzerinde başarı sağlayan korona aşısının maliyeti belli olduğunu,  iki doz halinde uygulanan aşının Avrupa ülkelerine 31 euroya (yaklaşık 280 lira) mal olacağını,

******************************

x-İçişleri Bakanlığınca 81 ile her yıl gönderilen ‘Kış Genelgesi’ne göre, Şehirlerarası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği uygulamasının  1 Aralık’tan itibaren geçerli olacağını ve  1 Nisan 2021 tarihinde sona ereceğini,  kurala uymayan araçların sürücülerine ise 776 TL ceza kesileceğini,

******************************

x-Altınordu ilçesi Bucak Mahallesi’nde bulunan 2+1 daireler 90 bin ile 110 bin TL arasında değişen fiyatla satılacağını, yine Bucak Mahallesi’nde bulunan 180 M2 arsada 202 Bin TL’den satışa çıkartılacağını  ihalenin ise  2 Aralık tarihinde açık artırma usulüyle yapılacağını,

******************************

x-Türkiye genelinde 2020 yılının ilk 10 aylık diliminde 306 bin 559 trafik kazasının meydana geldiğini, kazaya karışan araçların cinslerine göre ayrıldığında otomobillerin 104 bin 40 kaza ile birinci sırada, 33 bin 594 ile motosikletlerin ikinci, 30 bin 834 ile de kamyonetlerin üçüncü sırada olduğunun saptandığını, 2020 yılında en çok trafik cezasının da 11 milyon 699 bin 501 ile araç plakasına uygulandığının tespit edildiğini,

******************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu, "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladığını, bura göre Ordu’nun çocuk nüfusunun  186 bin 047 olduğunu,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız