HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Kasım 2020 Perşembe Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER BEYNİ BOŞ İNSANLARLA Beyni boş insanlarla hayal kuramazsınız. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Saygıdeğer öğretmenlerim ben ve e
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

BEYNİ BOŞ İNSANLARLA

Beyni boş insanlarla hayal kuramazsınız. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Saygıdeğer öğretmenlerim ben ve eşim de bir eğitimci olarak eski Türkiye’ye hepimiz şahit olduk, eski Türkiye’de TV haberlerinde gün geçmiyordu ki, limon satan öğretmen, işportacılık yapan öğretmen haberleri duymayalım, çünkü bizlerin sosyal ve özlük hakları bizi oraya mecbur bırakıyordu. Şimdi öyle mi ? hamd olsun, öğretmenlerimizin yaşam standartlarını yükselttik. Yüzümüzü yere düşüren haberlere daha muhatap olmuyoruz , sizlere ne yapsak azdır , size söz verilen ne varsa yerine getirileceğinden hiç şüpheniz olmasın. Çünkü size değer veren sizleri el üstünde tutan, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var dedi.

Türkiye olarak En büyük değerimiz ve zenginlik kaynağımız, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusumuzdur. Nüfusumuzun nitelikli hale getirilmesi, bilgi ile donatılması AK PARTİ’nin şaşmaz hedefi olmuştur. Eğitim alanında gerek fiziki ve teknolojik alt yapı, gerek eğitime erişim gerekse de kalite konusunda çok önemli gelişmeler kaydettik. Bütçeden eğitime en fazla payları ayırarak , eski barakadan bozma , okullar yerine modern ve teknoloji ile donatılmış okullar inşa ettik . Eğitimde fiziki mekanları yenilerken , eğitimin kalitesini de artırarak AB normlarında yavrularımıza eğitim verdik.”(Halit Tomakin Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Olay ve sorunlar karşısında sus pus olanlar yetmiyormuş gibi, bakıp da görmeyenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

YAĞMUR KİTABEVİ

Bilal DEĞİRMENCİ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ORDU KANBEROĞLU

Ordu Kanberoğlu turizm ve seyahat otobüs işletmesi  hizmet vermeye devam ediyor.

                Zeki Gül’ün önderliğinde ve çalışanları Zekai, Davut ve Kaya’lı ekibiyle,  ‘Sevdiklerinize kavuşturur’ Sloğanıyla hizmet veren Kanberoğlu’na, 233 14 22 ve 234 42 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirisiniz.

                Türkiye’nin her tarafına ulaştıran, Kanberoğlu Turizm ve seyahat otobüs  işletmesi’ne kazasız günler  ile  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  hizmet vermeye devam ediyor.

                Makine Mühendisi Kadem Kutlutaş’ın önderliğin de  Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam eden, ve doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini yılların tecrübesi  Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Sahipliğini  yarım asırlık tecrübe Yusuf Küçük ile  oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yaklaşık yarım asırdır ayni yerde ve hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan ve 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Bir garip ülke işte! Çaresizlerin umut hakkı da yok.

 

 

O GÜN BUGÜN

Doğruyu yazan ve doğruyu da haykıranın  'Deli' damgası yediği ülke bu! Bakar da görmezsen mesele yok. Okuma yazma bilmezsen hiç mesele yok.

 

 

HARBİDEN

Kendini ne kadar büyük görürsen gör. Bende sadece gözümün gördüğü kadarsın. Ötesi yok.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serhat Ünal’ın, Çin menşeli koronavirüs aşısının Faz 3 çalışmaları için 21 bin gönüllünün başvuruda bulunduğunu söylediğini, Prof. Dr. Ünal’ın "Beklediğimizden fazla müracaat oldu. 21 binden fazla aşı yaptırmak isteyen var. Tedbirlerle beraber toplumun yüzde 60'ı aşılandığında salgın duracak" dediğini,

*******************************

x-Koronavirüs ortada yokken böyle bir virüsün dünyayı ele geçireceğini açıklayan kahin Nicolas Aujula’nın, bu kez salgının bitişi için tarih verdiğini, Koronavirüs 2022'ye kadar süreceğini,

*******************************

x-Ordu’da Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminalinin, 1 Aralık 2020 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacağını, Altınordu ilçesinin trafik yükünü önemli ölçüde rahatlatacak olan terminalin; 26 adet peron, 9 adet midibüs park alanı, 98 adet ilçe ve köy minibüsleri için park alanı, 11 araçlık ticari taksi parkı, 50 araçlık misafir otoparkı ve terminal binası içerisinde 20 adet firma odasından oluştuğunu, 

*******************************

x-Türkiye’de Koronavirüs salgını başladığı günden bugüne en fazla ölümün 161 ile 24 Kasım 2020 Salı günü gerçekleştiğini,

*******************************

x-Ordu  Büyükşehir Belediyesinin 2021 mali yılı bütçesi 815 milyon TL olarak kabul edildiğini, ilçe belediyelerinin 2021 mali yılı bütçeleri şöyle oluştuğunu;

Akkuş Belediyesi 23 milyon TL, Altınordu Belediyesi 198 milyon 500 bin TL,  Aybastı Belediyesi 19 milyon TL, Çamaş Belediyesi 8 milyon 800 bin TL, Çatalpınar Belediyesi 11 milyon 100 bin TL,  Çaybaşı Belediyesi 13 milyon 250 bin TL, Fatsa Belediyesi 169 milyon 200 bin TL, Gölköy Belediyesi 35 milyon TL, Gülyalı Belediyesi 12 milyon TL, Gürgentepe Belediyesi 15 milyon TL, İkizce Belediyesi 11 milyon 500 bin TL, Kabadüz Belediyesi 8 milyon 715 bin TL, Kabataş Belediyesi 9 milyon 600 bin TL,  Korgan Belediyesi 18 milyon 500 bin TL, Kumru Belediyesi 23 milyon 200 bin TL, Mesudiye Belediyesi 18 milyon 250 bin TL, Perşembe Belediyesi 26 milyon TL, Ulubey Belediyesi 13 milyon 500 bin TL,  veÜnye Belediyesi 116 milyon TL.

******************************

x-Vali Tuncay Sonel’in, Ordu’nun kivi üretiminde Türkiye’de 3. sırada yer aldığını belirterek, Ordu ili genelinde 3 bin 250 dekar alanda toplam 8 bin 250 ton kivi üretimi gerçekleştirildiğinin bilgisini verdiğini,

******************************

x-Doğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı olan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nde, 2 bin 100 yıllık olduğu tahmin edilen pişmiş topraktan yapılmış çeşitli tiplerde yirmiden fazla tanrı Dionysos ve satyr büst ve maskları bulunduğunu,

******************************

x-Koronavirüs salgınının Mart ayından bu yana ülkemizde yaşamı her anlamda olumsuz etkilediğini belirten Başkan Tepe’nin “Salgının yeniden tırmanışa geçmesiyle birlikte yayılımı önlemek için alınan yeni tedbirler, zor durumda olan esnafımızı ekonomik olarak daha da içinden çıkılmaz bir duruma düşürdü. Salgın döneminin başından bu yana en çok mağduriyet yaşayan esnaf grubunu oluşturan, ilçemizde kahvehane işleten tüm esnaflarımıza bir defaya mahsus olmak üzere 1000 TL destekte bulunuyoruz. Zor günlerden geçtiğimiz bu süreci dayanışmayla, birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Her zamankinden daha çok birlik olmaya ihtiyacımız var. İyi günde kötü günde hep birlikteyiz Gülyalı!” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız