HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2020 Pazartesi Saat: 10:22

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ARKADAŞ İNSANIN GÖREN GÖZÜDÜR Misafiri olduğumuz bu hayatta; Arkadaş insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve gözyaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir.  
GAZİ VURUŞU

"CAN SİPER"





ARKADAŞ İNSANIN GÖREN GÖZÜDÜR

Misafiri olduğumuz bu hayatta; Arkadaş insanın gören gözü, işiten kulağı, tutan eli ve yürüyen ayağıdır. Dost; yürekteki acıyı ve gözyaşını sezdirmeden paylaşan ve silendir.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Dayanışmanın, bereketin ve kardeşliğin yurdu Altınordu’muzda hiçbir vatandaşımızı yalnızlığa terk etmedik etmeyeceğiz. Belediyemiz, küresel bir sağlık problemi haline gelen Koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde ilçe genelinde önemli sterilizasyon çalışmaları gerçekleştiriyor. Devletimizin ve milletimizin aldığı tüm önlemlere rağmen maalesef her gün covid testi pozitif çıkan vatandaşlarımız oluyor. Altınordu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın pandemi mücadelesinde sağlıklarını korumak için gösterdiğimiz çaba ve özenin yanında covid testleri pozitif çıkan vatandaşlarımızın mücadelesinde de tüm imkanlarımızla yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Karantinada tutuldukları konutlarını dezenfekte ediyor, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hijyen ve gıda paketi gönderiyoruz. Filyasyon ekiplerine de bu manada destek ve katkı veriyoruz.  Bu zorlu pandemi mücadelesinde toplumsal dayanışma en az sosyal mesafe kadar önemli.”

(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Her doğan gün geçmişe iç çektiriyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYAKKABICIM

Şeref GÜLER

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLERİ

Sahipliğini  yarım asırlık tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hijyenik bir ortamda yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça ve simit, sandviç imalatının ve  satışının yapıldığı Güzel Ordu Unlu mamulleri, Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetin adresi olan ve size bir telefon kadar da yakın olan ve 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

AYAR SAATÇİLİK

Kaliteli saat satış ve tamir adresi Ayar Saatçilik, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  yılların tecrübeleri tecrübe Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı  Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrıpaşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  ve hoş sohbetinde adresi olan Ayar saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayar saatçilik sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini birlikteliklerini 35 yıla taşıyan isimler  Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan,  Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip  ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

 Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Sahipliğini Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Parayı hep önde koşturan  paragöz biçareler işte! Yaşanan olay ve sorunlar karşısında ölü gibi sessiz oldukları içindir ki, başları hiç ağrımıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

İçi kara olanların ufacık beyinciklerinde, hep kötü düşünceler yuva yapar.

 

 

HARBİDEN

Herkes her şeyin farkında olabilir, önemli olan yaptığın yanlışın farkına varmada.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu'da caddelerin yeniden bariyerlerle kapandığını, barıyerlerin konulmasının ardından, ana caddelerde giriş çıkışların HES koduyla gerçekleştiğini, 

********************************

X-Aşı yaptırma konusunda vatandaşlara tavsiyede bulunan Prof. Dr. Özlü, koronavirüsle mücadele kapsamında en etkili silahın aşı olduğunun altını çizerek, "Aşıdan başka bu salgını durduracak başka bir silah yok" diyen Prof. Dr. Özlü, "Aşıdan zarar görebilir miyim?" endişesi duyan vatandaşların endişelerini makul karşılıyorum. Akılcı olan aşı yaptırmak" ifadelerini kullandığını,

********************************

x-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, Azerbaycan ile Türkiye arasında vizesiz seyahat kararının alındığını açıkladığını,  Twitter'dan paylaşım yapan Bakan Çavuşoğlu’nun, iki ülke arasında sadece kimlik kartının geçerli olacağını duyurduğunu,                                           

*********************************

x-Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara’nın, Türkiye'nin yüzde 60'ının nisana kadar hızlı bir şekilde aşılanacağının altını çizerek, "Temmuzda maskeler çıkarılabilir" dediğini,

*********************************

X-Türkiye’de koronavirüs belası başladı başlayalı en fazla ölümün 226 kişiyle,  11 Aralık 2020  Cuma günü yaşandığını,

*********************************

X-Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili Güney Kore'de yapılan yeni bir araştırma "Sosyal mesafe en az 2 metre olmalı" tabusunu yıktığını,  araştırmaya göre; Kovid-19 taşıyan bir kişiyle virüs taşımayan biri 6 metre mesafede 5 dakika aynı havayı solursa virüsün taşıyıcı olmayana da geçtiğinin belirtildiğini,

*********************************

x-Mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklık ve kurak hava Türkiye’yi zorladığını,  istatistiklere göre Türkiye’de son 50 yılın en sıcak sonbahar mevsimi yaşandığını,

*********************************

x-Koronavirüs tedavisinde tüm dünyanın gözü aşıdayken ABD'den ilaç müjdesi geldiğini,  Georgia Eyalet Üniversitesi'nde görev yapan bilim insanları tarafından geliştirilen Molnupiravir adlı ilacın hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde Kovid-19'u 24 saat içinde etkisiz hale getirdiğini,

*********************************

x-Profesörlerin  kafa karışıklığını gidererek “Aşı mı daha etkili yoksa ilaç mı?” tartışmalarına son noktayı koyduklarını, uzmanlar konuya yöneyim yatıkları açıklamada, “Bu bir salgın ve pandemi ilaç ile değil aşıyla önlenir” ifadelerini kullandıklarını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız