HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Aralık 2020 Perşembe Saat: 10:03

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇARESİZLİKLERİYLE ÖMÜR TÜKETENLER Çaresizliklerini içine gömerek ömür tüketenlerin kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermezler üzüntüsünü, geceleri ise yalnız gözyaşı döker ve yalnız da ağlarlar.     DE
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇARESİZLİKLERİYLE ÖMÜR TÜKETENLER

Çaresizliklerini içine gömerek ömür tüketenlerin kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermezler üzüntüsünü, geceleri ise yalnız gözyaşı döker ve yalnız da ağlarlar.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Marka şehir yolunda ortaya koyduğumuz vizyonla uyguladığımız mali disiplin, sıkı para politikaları ve tasarruf anlayışımız ile oluşturduğumuz artı değeri şehrimize yatırıma hemşehrilerimize hizmete dönüştürüyoruz. Şehrimiz genelinde yürüttüğümüz tüm bu hizmetlerimizi tek 1 kuruş borçlanmadan, herhangi bir menkul ya da gayrı menkul satışı yapmadan Altınordu’luların kaynaklarını faize harcamadan belediyemizin öz kaynakları ile yapıyoruz.

                Şehrimizin birçok noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında merkez ve kırsal arasındaki açığı kapatmak, kırsal mahallelerimizin ulaşımda yaşadıkları zorlukları ortadan kaldırmak, ulaşımda konforu sağlamak amacıyla yol çalışmalarımız da aralıksız devam ediyor.

                Şehrimize bir söz verdik; Altınordu belediyemiz çalışıyor kentimiz dönüşüyor. Altınordu’luları, altyapısı ve üstyapısı ile sağlıklı yaşanılabilir modern, yarışan şehirlerle rekabet eden, çevreye ve insana saygılı model ve marka bir şehirde yaşatma kararlığımızla durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz.

                Vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle vatandaş ve şehir öncelikli hizmet belediyeciliği anlayışımızla birlik ve beraberlik içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla uyum ve iş birliği ile yapacağımız çalışmalarla hemşehrilerimizin yüzlerini güldürmeye ve bu şehrin kaderini değiştirmeye devam ediyoruz” (Aşkın Tren, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Duyarsızları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TAN KURU KAHVE

Bayazıt TAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ŞAH VİDEO CD MARKET

Cep telefonları  ve aksesuar çeşitleri ile güncel filmlerin  vazgeçilmez adresi Şah Video CD Market, hizmet vermeye devam ediyor.

                Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden  ve 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Şah Video Cd Market, Yeni Mahalle Zübeyde Hanım caddesi NO: 33-B adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbet kardeşler Murat, Ferit ve Mehmet Şahin’in önderliğinde hedefe koşan Şah video cd markete, 214 18 15 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Şah Video CD Markete, her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan Market, müşterilerine yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor,.

                Sahipliğini  İhsan ve Cihan Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve fatura ödeme noktası  olan  Cihan market, gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veriyor.

                Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

DAMLA KİTAPEVİ

Sahipliğini  kafadar dostlar, yarım asırlık 50  tecrübe Ahmet Altaş ile çeyrek asırlık tecrübe Sedat Gönül’ün yaptığı Damla kitapevi kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Kırtasiye ve kitap üzerine aradığınız her şeyin değişmez adresi Damla Kitapevi, Düz Mahalle Hükümet caddesi NO: 24 adresinde hizmet veriyor.

                 214 45 66 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Damla kitapevi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

İnsan hakları, ölümsüz insan Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Düşünce ve ifade özgürlüğüdür, onurlu, eşit ve özgür yaşamaktır.” Gerisi söz ola beri gele...

 

 

O GÜN BUGÜN

Siyasilerin başarısızlıklarının bile kader olduğu bu ülkede; kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Yoksa, feleğini şaşırırlar.

 

 

HARBİDEN

Ölüm var arkadaş, ölüm. Şu köşkün sahibi de ölecek. Şu horoz da…

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Hizmete açılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminalinin, 26 adet peron, 9 adet midibüs park alanı, 98 adet ilçe ve köy minibüsleri için park alanı, 11 araçlık ticari taksi parkı, 50 araçlık misafir otoparkı ve terminal binası içerisinde 20 adet firma odasından oluştuğunu, yeni ve çağdaş teknoloji ile inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminalinin, tavanına yerleştirilen standardı yüksek güneş panelleri ile saatlik 330 KWP elektrik üreterek, kendi kendine yeten bir bina özelliğini taşıdığını,

******************************

X-Ordu’da toplu ulaşımda vatandaşların olası bir mağduriyet yaşamaması için Ordumkartları ve kredi kartlarının HES koduyla eşleştirilmesi süresinin 20 Aralık’a kadar uzatıldığını,  HES koduyla eşleştirilmemiş kartları kullanan vatandaşların, genelge gereği toplu taşıma araçlarından yararlanamayacaklarını,

******************************                                                                                                                               

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun 17 Nisan 2020’de açıkladığı, “İstatistiklerle Çocuk 2019” bültenine göre, 2019 yıl sonu itibarıyla, Türkiye nüfusunun 83 milyon 154 bin 997 kişi  olduğunu, 22 milyon 876 bin 798’ini yani nüfusun yüzde 27,5’ini 0-17 yaş grubundaki çocukların oluşturduğunu,

********************************

x-İçişleri Bakanlığı’nın , 81 il valiliğine "Kovid-19 Salgını" konulu ek genelge gönderdiğini, genelgeye göre,  31 Aralık 2020-4 Ocak 2021 tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, hafta sonu kısıtlamalarındaki usul ve esasların geçerli olacağını,

********************************

x-Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilecek 500 yurt yönetim ile 15 Sözleşmeli Bilişim Personeli başvurularının 21 - 28 Aralık tarihleri arasında ‘basvuru.gsb.gov.tr’ adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacağını,

********************************

x-Ordu Üniversitesi’nin 2021 yılı bütçesinin 189 milyon 778 bin lira olarak belirlendiğini,

********************************

x-Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili ABD'de yeni bir araştırma yapıldığını, buna göre; koronavirüsün en çok aile içinde ve kalabalık toplantılarda bulaştığı tespit edildiğini, Bilim insanlarının, salgının başından bu yana toplu taşıma ile ilgili yanlış bilgiler ortaya atıldığını belirttiklerini,

********************************

x-Türkiye’de koronoavirüs belası başladığı günden bu yana, sokağa çıkma uygulamasına rağmen,  en fazla ölümün 235 kişi ile 15 Aralık 2020 Salı günü gerçekleştiğini,

********************************

x-Yeni hazırlanan spor yasasına göre,  kulüp başkanları ve yöneticilerin  fazla borçlanmalardan sorumlu olacaklarını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız