HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2021 Cuma Saat: 12:16

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇÖZÜM FAKİRLERİ Herkes birbirine yabancı, çözüm üretme fakirleri çözüm değil suçlu arıyor.    DEMİŞ DEMESİNEDE “Doğal varlıklarımız arasında önemli bir yer tutan suyun, tüm canlılar için büyük bir değere s
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇÖZÜM FAKİRLERİ

Herkes birbirine yabancı, çözüm üretme fakirleri çözüm değil suçlu arıyor.

 

 DEMİŞ DEMESİNEDE

“Doğal varlıklarımız arasında önemli bir yer tutan suyun, tüm canlılar için büyük bir değere sahiptir. Ancak aşırı kullanım, mevzuat eksikliği, iklim değişikliği ve kirlilik gibi sebeplerle su varlıklarımız hayati bir tehdit altında bulunuyor. Şu an dünya nüfusunun yüzde 40'ından fazlası su kıtlığından etkileniyor. 2025 yılında ise 1,8 milyar insanın su kıtlığı çekilen bölgelerde yaşayacağı öngörülüyor. Küresel su varlığımızın, iklim değişikliği, kontrolsüz su tüketimi gibi sebeplerle tehdit altında olduğu bir gelecek, özellikle su zengini olmayan Türkiye gibi ülkeleri yakından etkileyecek.

Suyu varlık olarak tanıyan, yaşam için vazgeçilmez bir hak olduğunu kabul eden ve tek elden yönetecek bir Su Verimliliği Kanunu'na her zamankinden daha çok ihtiyaç  vardır.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)


FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Geçmiş düne iç çeke çeke yaşıyoruz işte! Adına yaşamak deniyorsa.

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TEMEL FINDIK

Temel BAKICI

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

MEVLANA ÇARŞI

Hediyelik dünyası, Kur’an-i kerim ve dini kitap çeşitleri, haç ve umre malzemeleri, cami ve cenaze malzemeleri, CD-VCD ve kaset çeşitleri, ithal ve yerli panolar,  promosyon malzemeleri ve çocuk eğitim setleri satış adresi Mevlana Çarşı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Yeni Mahalle 307 nolu sokak NO: 4 (Köprübaşı mevki) adresinde hizmet veren Mevlana çarşıya 223 17 10 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mevlana çarşı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Kaliteli ayakkabı satış adresi Fatih ayakkabı, Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik’in işbirliğiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Akademi Mühendislik  makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın  önderliğinde  Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

 Müşterilerine de her türlü kolaylığı sağlamaktan da geri kalmayan, Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

İşletmeciliğini Yalçın Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 30 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                6 adet  vesikalık resmin 10, 8 adet vesikalık resmin 13 ve 12 adet vesikalık resminde 15 TL’ye çekildiği  Hilal Dijital Fotoğrafçılık’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                İşletmeci Yalçın Aydın’ın eşi Gülizar  Hekim Aydın’ın da çekim yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                223 38 73 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 ANLASA DA ANLAMASA DA

Umutlar bile başlamadan sönüyor. kafamızdaki binlerce soru işaretleriyle yaşıyoruz işte!

 

O GÜN BUGÜN

Çaresizliklerini içine gömenlerin hep sulu gözlü olduğu bu ülkede; Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, bilinsin ki, uzun yorgunlukları vardır.

 

HARBİDEN

Öyle bir toplum oldu ki birbirimizi yargılamaktan, sevmeye zaman bulamıyoruz.

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’yi “ Liman, Çamlık, Asarkaya Kent Ormanı, Sahil ve Bisiklet Yolu ile hayata geçirilen altyapı ve asfalt çalışmalarıyla birlikte, modern, estetik, turizm ve ticarette” hedefe taşımaya çok kararlı olduğunu, 

******************************

x-Bugünden itibaren 65 yaş üzeri vatandaşların aşı olmak için sisteme tanımlanacaklarını,

******************************

x-Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nu Ordu Şehir Hastanesi’ne yönelik yaptığı açıklamada; “Ordu Şehir Hastanemizin 24-25 Aralık tarihlerinde ihalesi yapılmış ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştır. Önümüzdeki Mart ayı içerisinde de temeli atılacak olan, 905 yataklı ihtiyaç halinde 1520 yatak kapasitesine kadar çıkartılabilen şehir hastanemiz 247 bin 200 metrekare kapalı alanıyla bölgenin en modern hastanelerinden biri olacak. 1 milyar 200 milyon TL'lik bu yatırımı Ordu’ya kazandıran Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza Ordu’lular adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandığını,

******************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun, 2020 verilerine göre İstanbul'da 526 bin 669 Ordulunun yaşadığını,  bu rakamla Ordu’nun, Sivas ve Kastamonu’dan ’tan sonra üçüncü sırada yer aldığını,

******************************

x-Ticaret borsalarında 2020 Ağustos-Aralık döneminde Türkiye genelinde 409 bin tonun üzerinde Ordu’da ise 85 bin tonun üzerinde fındığın işlem gördüğünü,

******************************

x-DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız’ın yaptığı açıklamaya göre,  Ordu'da son 18 yılda 1 milyar 450 milyon 604 bin 513 liralık yatırım inşa yapıldığını,  bu süreçte 3 baraj ve 1 göletin edildiğini,

******************************                                                                                                                           

x-Bedelli askerlik ücretlerinin 2021 yılının ilk yarısında 39 bin 788 liraya yükseldiğini,  yurt dışındaki Türk vatandaşlarının döviz üzerinden yaptıkları ödemelere ise kur ayarı yapılacağını,

*******************************

x-TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Türkiye’yi yabancı futbolcu cenneti yapan ve daha sonra da   parasızlıktan dert yapan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un şu andaki borçlarının toplamının 14 milyar  olduğunu söylediğini,

*******************************

x-Toprak Mahsulleri Ofisi’nin, üreticilerin 30 Nisana kadar olan TMO kabuklu fındık alım süresini dikkate alarak, ürünlerini TMO öncelikli olarak satmalarının menfaatlerine olacağını belirttiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız