HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 09:47

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER KİMSE KİMSEYE YARANAMIYOR Ülkem insanı hep bir başkalaştı. Kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır defteri  de hep kapandı gitti. Yaşıyoruz işte adına yaşamak deniyorsa.    
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

KİMSE KİMSEYE YARANAMIYOR

Ülkem insanı hep bir başkalaştı. Kimse kimseye yaranamıyor, saygı fakirleri arttıkça artıyor, sabır defteri  de hep kapandı gitti. Yaşıyoruz işte adına yaşamak deniyorsa.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Bu proje hayata geçebilir mi? Geçebilir. Çünkü Avrupa'nın birçok yerinde bu projeler var ve hızlı trenler yapılıyor. Şu anda zaten Ankara'dan Sivas üzerinden Erzincan ve Erzurum'a kadar gidecek olan bir hızlı tren projesi bitme aşamasına geldi. Yakın bir zamanda da Sivas'a kadar olan kısmı açılacak. Bu projenin de hayata geçirilmemesinin hiçbir nedeni yok. Daha önce Devlet Demir Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ordulu hemşerimizle görüşmüştük o da bu proje çalışmasının belli bir noktaya kadar olduğunu, Fatsa'nın çıkışına kadar yapıldığını ve devamının da yapılması gerektiğini bize söylemişti. Biz de inşallah şimdi hep birlikte bu işin hayata geçirilmesi için elimizden geleni var gücümüzle yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Sivil toplum örgütlerinin, kent konseylerinin ve kamuoyunun bu şekilde duyarlı olması ve bu işe öncülük etmesi tabi ki biz siyasileri mutlu ediyor. Çünkü biz de bu projenin arkasında desteği olduğu zaman daha rahat hayata geçirilmesi için mücadele edeceğiz.”

(Metin Gündoğdu, Ak Parti Ordu Milletvekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kapıları seçimden seçime açılan siyasi partileri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa, Ömer, Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AKPINAR HALI

Merinos, padişah, dinarsu, samur, soley halı ve mineflo satış adresi Akpınar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi (Yeni fidangör)NO: 57 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini hoş sohbet Hasan Akpınar ve oğullarının yaptığı Akpınar halıya, 214 68 89 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Akpınar halıya, bol kazançlar diliyoruz

ORDU ERPEN

Sahipliğini hoş sohbet isim Ahmet Akan’ın yaptığı Erpen pvc, pencere ve cam balkon sistemleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Ordu Erpen, Şirinevler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı NO:13/A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat  çeken Ordu Erpene, 233 95 24 ve 0532 063 83 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu Erpen sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimiz iletiyoruz.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                 Ayni zaman da ithal şemsiye satış adresi de olan Anahtarcı ve şemsiyeciye, 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

ADNAN EREN EMLAK HİZMETLERİ

Adnan Eren Emlak, çeyrek asırlık tecrübeyle  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoşsohbet isim Adnan Eren ve eşi Gülbeyaz Eren’in önderliğinde  Vakıf İş Merkezi 3.katta hizmet veren  Adnan Eren Emlak’a, 223 09 40 ve 0532 354 33 73 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan ve güler yüzlü hizmetinde adresi olan Adnan Eren Emlak sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Binlerce evin, tonlarca paranız olsa da hepsi sizi kovacak...Düşünün en sadık eviniz yine mezar olacak. Çalan, çırpan ve daha sonra da memleketçi kesilen, paragözler böyle bile.

 

 

O GÜN BUGÜN

Ülkemin yalana bile alkış tutan şakşakçıları işte! değerli olmanın değil önemli olmanın peşindeler. .

 

 

HARBİDEN

Herkesi sev, birilerine güven, kimseye yanlış yapma.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu  Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar gereğince; 12 Nisan 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak

üzere, yeni bir karar alınana kadar aşağıdaki tedbirlerin alınmasına;

1- Ordu’da  vaka sayısında artışın önlenmesi amacıyla resmi ve özel ilkokulların 1, 2, 3 ve 4. sınıflarında uzaktan eğitime geçilmesine,

2- 8. ve 12. sınıflarda yüz yüz eğitime devam edilmesine,

3- 15 Şubat 2021 itibariyle yüz yüze eğitime başlayan köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerinde anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında yüz yüze eğitime devam edilmesine,

4- Özel gereksinimli öğrenciler için hizmet veren özel eğitim okullarının yüz yüze eğitim öğretim faaliyetlerinin devam edilmesine,

5- Okul öncesi eğitim-öğretim kurumlarında (Bağımsız Anaokulu) ve okul bünyesinde bulunan anasınıflarında eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edilmesine,

6- 8. ve 12. sınıflar ile mezunlara yönelik olarak düzenlenen destekleme ve yetiştirme kursları

ve takviye kurslarında yüz yüze eğitime devam edilmesine,

7- 5. 6. 7. 9. 10. 11. sınıflarda uzaktan eğitime devam edilmesine, oy birliği ile karar verildiğini,

**********************************

x-Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne 12-30 Nisan tarihleri arasında ziyaretçi alınmamasının kararlaştırıldığını,

**********************************

x-Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ramazan ayı boyunca Kabe'nin de içinde bulunduğu Mescid-i Haram'a umre veya ziyaret için izinsiz girenlere  uygulanacağını,

**********************************

x-Koronavirüs vaka sayılarının 50 binin üzerine çıkmasıyla özel sektör de kendine göre tedbirler almaya başladığını, ilk adımı atan bankaların  mesai saatlerini bugünden itibaren 10:00-12:30/13:30-16:30 şeklinde değiştirdiğini,

**********************************

x-Milli Eğitim Bakanı Selçuk’un , 25 Nisan'da yapılacak bursluluk sınavı ve Adaylık Kaldırma Sınavı'nın ertelendiğini duyurduğunu,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız