HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Nisan 2021 Pazartesi Saat: 10:56

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER DÜŞÜNCE, GÖZYAŞI VE İSYAN Soyanların ve soyunanların prim yaptığı bu ülkede; düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmeye yetmiyor işte!     DEMİŞ DEMESİNEDE “128 Milyar Dolar’a ne oldu? Aslında sorun
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

DÜŞÜNCE, GÖZYAŞI VE İSYAN

Soyanların ve soyunanların prim yaptığı bu ülkede; düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmeye yetmiyor işte!

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“128 Milyar Dolar’a ne oldu? Aslında sorunun cevabı ülkemizin milletimizin düştüğü durumla ortadadır. İlk değil böyle giderse sonda olmayacak. Türkiye her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Üniversitelerimiz eğitimli işsizler yetiştiriyor.

Öbür tarafta da hiç derse girmeden diploma, iş görüşmesine gitmeden bırakın görüşmeyi işe gitmeden maaş alan liyakatsiz iktidar yandaşları var. Sonuç ise kaçınılmaz oluyor. Esnafımıza sorsak derdi dağları aşmış. Vatandaşımıza sorsak bir lokma ekmeğin derdinde. Gençlere sorsak gelecek hayali tükenmiş, tek derdi okuduğu üniversitenin karşılığı olan bir iş bulabilmek. Marketlerde, çay ocaklarında ülkemizin mühendisleri, öğretmenleri yaşam mücadelesi veriyor.

Bunları görürken 128 Milyar Dolar’a ne oldu? 128 Milyar dolar vatandaşın, gençlerimizin, esnafımızın değil yandaşın cebinde geziyor.”

 (Ekrem Şentürk, İYİ Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kimin dost kimin düşman olduğu hiç bilinmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif BAYRAKTAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin de belgecisi de olan Anahtarcı ve Şemsiyeci Kaya Işıklar’a 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam  ediyor.

                Her türlü ayakkabı  tamirat ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı mahallesi İbnisina caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gençler kunduraya 214 72 68 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

CAN YAPI

İşletmeciliğini Murat Şenocak’ın yaptığı Can Yapı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Falez Çelik kapı satış adresi Can yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve yıllardır 475 liraya da çelik kapı satan Can yapıya, 0530 795 76 69  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetin de adresi olan Can Yapı sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini hoş sohbet Beytullah Arslan’ın yaptığı Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Osmanoğlu ticarete,214 73 66 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yürekte iz bırakan acıyı unutmayan ve çaresizliklerini de içine gömenlerin kaderidir bu! Kimseye göstermezler üzüntüsünü, gündüz gülerler ve geceleri de yalnız gözyaşı dökerler. !

 

 

O GÜN BUGÜN

Türkiye işte! Siyaset kirli, siyasi kültür yozlaşmış, siyasi söylem çirkin, siyasetin adı iftira, karalama ve yalan.

 

 

HARBİDEN

Susmak kabullenmek değil, cevaptır. Eğer insan kısa cümleler kuruyorsa, uzun yorgunlukları vardır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Dünya Meteoroloji Örgütünün, 2020 Küresel İklim Raporu'na göre, yeni tip koronavirüs  salgınının neden olduğu ekonomik yavaşlama dahi iklim değişikliğini ve etkilerini frenleyemediğini, 2020 yılının  şimdiye kadar kaydedilen en sıcak 3 yıldan biri olurken, kasırga, sıcak hava dalgaları, sel ve orman yangınları gibi aşırı hava olayları da dünya genelinde en yüksek seviyelere ulaştığını,

*******************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesindeki eski otogarın taşınmasıyla birlikte, altgeçidin olduğu bölgede yeni kavşak çalışması başlattı. Uygulamayla birlikte, eski otogarın olduğu bölgedeki ışıklar iptal edilecek. Yeni Mahalle yönünden ve okullar sapağından karayoluna girmek isteyen araçlar için kontrollü geçiş imkânı sunularak, bölgedeki yığılmaların önüne geçileceğini,

******************************

x-ABD’nin  salgın nedeniyle vatandaşlarına yönelik seyahat uyarısını güncellediğini,  Türkiye'nin de olduğu 131 ülkenin 4. seviyeye yükseltilmesiyle ABD’nin, dünyadaki ülkelerin yüzde 80'i için kendi vatandaşlarına seyahat edilmemesini tavsiye ettiğini,

******************************

x-Yerli aşının Faz-3 çalışmasına mayısta başlanacağını,  aşı Faz-1 aşamasında 44, Faz-2 aşamasında 250 gönüllüye uygulandığını,

******************************

x-Sözde dost ABD Başkanı Biden’in, skandal bir karara imza atarak sözde "Ermeni soykırımını" resmi olarak tanıyan bir bildiri yayınladığını,  açıklamada "soykırım" ifadesi kullanılırken Biden’in "Suçlamak için değil bir daha yaşanmasın diye söylüyorum" dediğini,

******************************

x-Ordu’nun sakin şehir unvanlı ilçesi Perşembe iskelesi üzerinde 252 metrelik çelik korkuluk, aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılacağını, 

******************************

x-7 Ekim 2001'de Afganistan'da bulunan ABD askeri birliklerinin 1 Mayıs'tan itibaren Afganistan'dan geri çekilmeye başlayacağını ve tam çekilmenin ise 11 Eylül'e kadar tamamlanacağını,

******************************

x-İstanbul'da koronavirüs tedbirleri nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların 1 Mayıs’ı da kapsayacak şekilde 17 Mayıs tarihine kadar uzatıldığını,

******************************

x-Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın, koronavirüs geçirmiş olmanın istenilen düzeyde bağışıklık sağlamadığını söylediğini;  Ceyhan’ın, "Hastanemizde hastalıktan 2 ay sonra tekrar hastalık geçiren kişiler var" ifadelerini kullandığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız