HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Haziran 2021 Salı Saat: 07:37

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KARNINDAN KONUŞANLAR Çaresizlerin çaresi olamayan ve dünü de hep kötüleme hastalığına yakalanan siyasilere, prim yaptırdık. Yalana bile alkış tutan sığ beyinlileri ise insan yerine koyduk. Ve hala suçlu arıyoruz.     DEM
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KARNINDAN KONUŞANLAR

Çaresizlerin çaresi olamayan ve dünü de hep kötüleme hastalığına yakalanan siyasilere, prim yaptırdık. Yalana bile alkış tutan sığ beyinlileri ise insan yerine koyduk. Ve hala suçlu arıyoruz.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Hiçbir başarı tesadüfi değildir, her birimiz, üzerimize düşeni yapacağız nöbet tuttuğumuz yerde asla zafiyete göz yummayacağız 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız , Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmek için , “Bir çivi bir nalı, nal bir atı, at bir komutanı ,komutan bir orduyu, ordu koca bir ülkeyi kurtarır.” Sözünü kendimize şiar edineceğiz, çalışmalarımızla biz Ordu’da kalemizi sağlam koruyacağız. Mahalle başkanlarından , sandık kuruluna kadar her çalışmamızı yüzde  100 tamamladık biz seçimlere hazırız.

Sadece Türkiye’nin değil ümmetin, dünya mazlumlarının da umudunu yeşerten, dünya 5 ten büyüktür diye BM kürsüsünden zalimlere , zorbalara meydan okuyan, Dünya Lideri, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın elini Ordu’da nasıl güçlendirelim biz bu sevdanın derdine düştük diyerek, öncelikli hedefimiz , Ordu ilinde bulunan 381.369 kadınımıza dokunmak , hal hatırını sormak, gönüllerini almak için durmadan yorulmadan dev eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışacağız , Hükümetimizin yaptığı devrim niteliğindeki eserleri ve hizmetleri dağ, taş demeden , uzak yakın demeden anlatmaya devam edeceğiz.

 (Ayşegül Baysal,  Ak Parti Ordu Kadın Kolları Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Treni, feribot ve gemi yolculuğuna hasretlik hız kesmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer ve Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

TURYAP

ORDU TEMSİLCİLİĞİ

Turyap Ordu temsilciliği , yılların  tecrübesi Bilal Çakmak’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

Kargas daire, yüzde 80 bitmiş daire satım adresi ile kat karşılığı inşaat yapım adresi de olan Turyap Ordu Temsilciliği, Şarkiye Mahallesi, Süleyman Felek caddesi Üçler iş merkezi NO: 89-1 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve size bir telefon kadar yakın  Turyap Ordu Temsilciliğine, 0533 390 60 40 nolu telefonla da uluşabilirsiniz.

Turyap Ordu temsilciliğine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık  tecrübe Sabri Aras ve oğlu Yiğit Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile tanınan ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiin, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazançlar diliyoruz.

CAN YAPI

İşletmeciliğini yılların tecrübesi Murat Şenocak’ın yaptığı   Can Yapı müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

 Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan mobilya ve inşaat adresi  Can yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan can yapıya,0530 795 76 69 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Can Yapı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik, yılların tecrübesi Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik , Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Şahsi çıkar ve para peşinde koşanların sayısına sayı eklendiği ülke bu! Sevilmek yetmiyor, saygıda duyulacaksın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Nasıl bakarsan öyle görürsün ve neyi izlersen onu hatırlarsın. Kendinden başkasına da faydan olursa, insanın dibi diye de aranırsın.

 

 

HARBİDEN

Aklı kısa olan kişiye uzun uzun cevap verilmez.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

İçişleri Bakanlığı’nın 81 ile normalleşme ile ilgili genelge gönderdiğini yayımlanan genelgeye göre;

x-1 Temmuz’dan itibaren sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının tümüyle kaldırılacak.

x-Genelgeye göre, Kovid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara veren tüm iş yerleri ile sinemalar 1 Temmuz'dan itibaren tekrar açılacak.

x-Tüm iş yerleri 1 Temmuz'dan itibaren, ruhsatlarındaki faaliyet konusuna göre belirlenmiş açılış-kapanış saatleri arasında hizmet verebilecek.

x-Yeme-içme yerlerinin açık/kapalı alanlarında aynı anda bulunabilecek kişi sayısı 1 Temmuz'dan itibaren kısıtlanmayacak.

x-Kovid-19'la mücadele kapsamında, temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymak kaydıyla, konaklama tesislerindeki kısıtlama ve tedbirlere 1 Temmuz itibarıyla son verilecek.

x-Nikah/düğün merasimlerinde, kapalı yerler için uygulanan Kovid-19 önlemleri dışında, katılımcı sınırlamasına gidilmeyecek, yiyecek içecek ikramı yapılabilecek.

x-Konser, festival, gençlik kampı gibi etkinliklere, belirlenen esaslara uyulması kaydıyla 1 Temmuz'dan itibaren izin verilecek.

x-Kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

x-Park, bahçe, kamp, piknik/mesire alanı gibi yerlerde Kovid-19'la mücadele kapsamında uygulanan kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren kaldırılacak.

**********************************

x-Kurban Bayramı için geri sayımın başladığını, bu yıl 3 milyonu küçükbaş, 1.5 milyonu da büyükbaş olmak üzere toplam 4.5 milyon kurbanlığın satılacağını,  küçükbaşlarda fiyatlar 1.500 ile 3 bin lira arasında değişirken, büyükbaşta 10 binden başlayıp 70-80 bine kadar çıktığını,

**********************************

x-Dünya Sağlık Örgütü, Delta varyantı nedeniyle yeni bir uyarıda bulunduğunu,  Dünya Sağlık Örgütü’nden yapılan açıklamada, Delta varyantının yayılmasını önlemek için sadece aşıların yeterli olmayacağının kaydedildiğini, İki doz aşı yaptırmış kişilerin bile maske takmaya devam etmesi gerektiğinin altının çizildiğini,

**********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün Gelir ve Yaşam Koşulları araştırmasının sonuçlarından derlediği bilgilere göre, 2020 yılında, Doğu Karadeniz'de en yoksul yüzde 20'lik kesim toplam gelirin yüzde 7,3'ünü, en zengin yüzde 20'lik kesim ise toplam gelirinin yüzde 42,3'ünü aldığını,  bir başka deyişle Doğu Karadeniz'deki en zengin kesimin gelirinin en yoksul kesimin gelirinin 5,8 katı olduğunu,

**********************************                                                                                                                     

x-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, yönelik yaptığı açıklamada, "Meral Akşener'e hakaret etmek İYİ Parti'ye iftira etmek için garibanı kullanma. Öyle çarpılırsın ki seni kimse kurtaramaz" şeklindeki açıklamasının ‘DANK’ eden bir açıklama olarak değerlendirildiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız