HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Temmuz 2021 Perşembe Saat: 10:00

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER VARMI TÜRKİYE GİBİSİ? Her doğan gün bir önceyi aratıyor! Birileri bar, pavyon, gemicik, yat ile televizyonlarda eğlenceye doymuyor. Birileri de onlar adına ölüyor. Var mı Türkiye gibisi?     DEMİŞ DEMESİNEDE “Covid sa
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

VARMI TÜRKİYE GİBİSİ?

Her doğan gün bir önceyi aratıyor! Birileri bar, pavyon, gemicik, yat ile televizyonlarda eğlenceye doymuyor. Birileri de onlar adına ölüyor. Var mı Türkiye gibisi?

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Covid salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarına, içimize kapanmamıza, bir çok alanda tahribatlara yol açtı. Nerdeyse dünyayı durma noktasına getiren virüs  hamdolsun, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız.

Türkiye aşı çalışmalarında son aşamaya gelmiş ve en kısa zamanda aşıyı üreterek sadece kendi insanımıza değil, öncelikle aşıya ulaşamayan ülkelere aşı paylaşımını yaparak, maskede olduğu gibi aşıda da dünya ya örnek bir ülke olacak ve şifa dağıtacaktır. Ordu ilimizde de aşılama çok süratli bir şekilde tamamlanıyor. Aşılama yapıldıkça vaka sayımız da azalıyor.

Aşılama yaşı 18’e kadar indi. Gençlere çağrım, gençler aşı olmayan anne, babanızı, dede ve ninelerinizi de alıp aşı olmaya gidiniz hem kendimizi sevdiklerimizi bu musibetten koruyalım sorumluluklarımızı yerine getirelim.”(Halit Tomakin Ak Parti Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Kültür şehri deniyor fakat, kitap ve gazete okuyanı ile tiyatroya gidenlerin sayısı parmakla sayılıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

PABUÇ AYAKKABI ÇANTA

Ertan YILMAZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete,666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

TÜRKELİ KUNDURA

Her çeşit ayakkabı, mont, çanta tamirat adresi Türkeli kundura 30 yıllık  tecrübeyle  müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Salim Türkeli ve Ayhan Demir ikilisinin önderliğinde Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 47 adresinde hizmet veren Türkeli kunduraya, 225 40 10  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 “Usta söyletmez yapar” gerçeğinin adresi  Türkeli kundura sahip ve çalışanlarına, hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Mustafa Saylan’ın  yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü  imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Saylan Yapı Malzemelerine, 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

AYAR SAATÇILIK

İşletmeciliğini  30 yıllık tecrübeler Sefer ve Naci Ayar kardeşlerin yaptığı Ayar saatçilik, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli saat satış adresi Ayar Saatçilik, Merkez: Barbaros caddesi NO: 13, Şube: Sırrı paşa caddesi NO: 75-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Ayar Saatçiliğe, 214 91 52 ve 0542 272 73 52 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

 Ayar saatçilik sahiplerine bol  kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil. Bil ve kendin ol; mutlu olursun.

 

 

O GÜN BUGÜN

Çaresizlerin çaresi olamayan ve dünü de hep kötüleme hastalığına yakalanan  siyasilere prim yaptırdık. Karnından konuşanları insan yerine koyduk ve hala suçlu arıyoruz ha…

 

 

HARBİDEN

Hayat yaşadığın kadardır. Ötesi yoktur bu yolun.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

 

x-Kamu kurum ve kuruluşlarında 1 Temmuz'dan itibaren alınacak tedbirlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesine göre, kronik rahatsızlığı olan, 60 yaş ve üzeri çalışanlar ile gebeliğinin 24'üncü haftasından 32'nci haftasına kadarki süre içerisinde olan çalışanların, normalleşme döneminde de idari izinli sayılmaya devam edileceğini, ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında  1 Temmuz’dan itibaren  normal düzen ve mesai saatlerinde çalışmalarını sürdüreceklerini,

******************************

x-Altınordu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan, “Ceren Özdemir Kreş ve Masal Evi”nde  9 adet Etkinlik ve Oyun Odası, 1 adet de sanat atölyesiyle ayni anda  100 çocuğa hizmet vereceğini,

******************************

x-UEFA’nın, Avrupa karşılaşmaları ile ilgili radikal bir karara imza attığını,  yapılan açıklamaya göre; önümüzdeki sezondan itibaren Avrupa müsabakalarında deplasman golü kuralının kaldırıldığını, eşleşmelerde iki takımın iki ayakta aynı sayıda gol attığı beraberliklerde artık 15 dakikalık iki uzatma devresi ve gerekirse penaltı vuruşları yapılacağını,

******************************

x-Gıda atıklarının belirlenmesi üzerine yapılan araştırmada, restoranlarda sebzelerin yüzde 68’inin atık oluşturduğunun ortaya çıktığını,  sebzeyi, yüzde 13.7 ile et ve ekmek, yüzde 10.3 ile garnitürün takip ettiğini,

******************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Destek Merkezi’nin kapılarını vatandaşlara açtığını, Aile Destek Merkezi hizmetinden , yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler, aile ve aile bireylerini oluşturan fertler, evlenecek olanların  Aile fertlerinin  faydalanabileceklerini, başvuruların ise 444 10 52 numaralı çağrı merkezinden 2630 dahili tuşlayarak randevu oluşturabildiklerini,

******************************

x-Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Galatasaray’ın  Hollanda temsilci PSV ile 20 veya 21 Temmuz'da Philips Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmaya seyirci alınacağını açıkladığını,

******************************

x-Ordu’da “Engelsiz Ordu Taksi” ile engelli ve yaşlı vatandaşların hastane, kaymakamlık, postane, adliye, banka vb kurum ve kuruluşlarındaki işlerini kolay ve rahat yerine getirdiklerini,

******************************

X-Resmi Gazete' de yayımlanan Cumhurbaşkanı karara göre sigara, alkollü içkiler ve içeceklerden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) asgari maktu tutarlarının Temmuz-Aralık arasında değişmeden aynı kalacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız