HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Temmuz 2021 Salı Saat: 08:22

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KEYİFLERİNİ KAÇIRMAZ Üç maymunu oynayanların gözü vardır görmez, kulağı vardır duymaz ve ağzı vardır söylemez. Dördüncü maymunu oynayanların da  gözü de kulağı da ağzı da açıktır. Olup biten her şey  onların
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KEYİFLERİNİ KAÇIRMAZ

Üç maymunu oynayanların gözü vardır görmez, kulağı vardır duymaz ve ağzı vardır söylemez. Dördüncü maymunu oynayanların da  gözü de kulağı da ağzı da açıktır. Olup biten her şey  onların keyiflerini kaçırmaz.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Beni bu önemli göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. 2021-2022 sezonunda 52 Orduspor'un hedefine ulaşabilmesi için gerekli çalışmaları yapıp, hata yapmadan, bize olan güveni boşa çıkarmadan elimizden geleni yapacağız.

Bu şehrin profesyonel ligdeki temsilcisinin hedefsiz olma şansı yok. Bu şehir defalarca Süper Ligi de gördü. 3.Lig, Ordulu futbolseverleri tatmin edici bir lig değil. İvedilikle bu liglerden kurtulmamız için bir mücadele vermemiz gerekiyor. Geçmişte çalıştırdığım takımlarda bir başarı çizgim oldu. İnşallah onun üzerine çıkarak bunu taçlandırmak istiyorum. 52 Orduspor'un hedefi, tartışmasız bulunduğu kategoride en üst sırayı hedeflemektir. Tamamen bu hedef doğrultusunda çalışacağız. Bu hedef için saha içerisinde ne yapılması gerekiyorsa da yapmaya gayret edeceğiz"

(Cüneyt Tiryaki, 52 Orduspor Teknik Direktörü)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu işte! Geçmişe iç çekmekten, günü ziyan edenleri o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

VAYNİ EMEKLİLİĞE ADIM ATTI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkili çalışanı Hasan Vayni emekliler arasına katıldı.

                Vayni emekliliğe adım atar atmaz Güçlü İnşaatta yetkili olarak görev yapmaya da başladı.

                Artık Güçlü inşaat Hasan Vayni, Hakan Akçay ve Volkan Akçay ile birlikte müşterilerine hizmet veriyor.

                Anahtar teslimi inşaatın yapım adresi 52 Güçlü inşaat, “Farkı fiyat farkında göreceksiniz“ sloganıyla Şirinevler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 319/A adresinde hizmet veriyor.

                Güçlü İnşaata  0532 664 94 01 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Güçlü inşaat sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimiz iletiyoruz.

SEÇ MARKET

Seç market, yılların tecrübesiyle  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                1992 yılından bu yana İşletmeciliğini  hoş sohbet isimler Mustafa ve Mesut Kocaş ikilisinin yaptığı  Seç market, Yeni Mahalle 314 nolu sokak  NO: 34-B adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda yaygın ve yerel  gazete satış adresi  de olan Seç markete, 214 21 85 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gecenin geç saatlerine kadar da hizmet veren Seç Market,  sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu Oto, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Yılların tecrübesi Yakup Kuyumcu’nun önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam eden Kuyumcoğlu Oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerinin isteğini hep önde tutmasıyla dikkat çeken Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Kuyumcuoğlu Oto’ya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı Bizim saatçi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi , flaş ve cep telefonu tamiratı adresi Bizim saatçi, Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Bizim saatçiye, 0542 711 41 79 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

"Pişmanlıklar", "Keşkeler" ve "Olmasa iyiydi" lerle geçip gitse de yıllar, özlem hep içimizde bizimle yaşıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Olacağa, ihtiyarlığa ve ölmüşe çare bulunmaz. Ölümün kapıyı ne zaman çalacağı da hiç bilinmez.

 

 

HARBİDEN

Balonlar, içi boş şeylerin de bazen yükselebileceğini hatırlatır.-

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x- BioNTech firmasının kurucusu Prof. Dr. Uğur Şahin’in pandemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu,  Şahin’in "Normal hayata döneceğimize eminim. Aşılamanın pandemiyi kontrol altına alacağına inanıyoruz. Muhtemelen 3-4 ay için Türkiye'deki herkes aşılanacak" sözlerine yer verdiğini,

****************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, "48 havalimanından 38'inde yurt dışından gelen vatandaşlarımıza 1. veya 2. doz aşı hizmeti sunuyoruz. 4 ilimizdeki kara sınır kapılarında şu an aşı hizmeti var. İki sınır kapımız ve 2 havalimanında aşı dün başladı. Sayılar artacak." ifadelerini kullandığını,

****************************

x-AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun  Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a yönelik yaptığı açıklamada, “Rektör bey siyasete girmemeli. Rektör şehirle bütünleşecek, üniversiteyi büyütecek. Onun görevi üniversiteyi büyütmek. Ama alanı olmayan siyasete girerse biz ona müsaade etmeyiz. Herkes kendi işini yapacak. Ben işimi yapacağım, o kendi işini yapacak. O gidecek hangi ilçede üniversite adına eksiği varsa onları tamamlayacak. Üniversite içerisinde eksik varsa onları tamamlayacak. Yani Rektör başka işlerle uğraşırsa buna ne biz müsaade ederiz ne YÖK müsaade eder. Kendisi adaletli davranacaksa adaletli davransın. Ama kendi etrafındaki birilerine bir şeyler yapmaya çalışacaksa ona da itiraz ederiz” görüşlerini dile getirmesinin hayli dikkat çektiğini,

****************************

x-Ordu Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi ve Kardiyoloji Klinikleri “Kalp ve Damar Hastalıkları Bilimsel Çalışma ve Değerlendirme Komisyonu” tarafından yapılan değerlendirme neticesinde Sağlık Bakanlığı’nın oluru ile “KALP MERKEZİ” olarak tescillendiğini,

*****************************

x-Ordu Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nin asansör yapımını, Çamsan Ağaç Sanayinin üstlendiğini,

******************************

x-Ordu-Giresun Havalimanı’ndan İstanbul ve Ankara dışında seferlerin kaldırılmasıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun, seferlerin pandemide yolcu sayısındaki azalma nedeniyle iptal edildiğini belirterek, “Bu seferler yeniden devreye girecek” dediğini,

******************************

x-660. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin 9-11 Temmuz'da gerçekleştirileceğini,

******************************

X-Ordu Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmak amacıyla “Sosyal Market” projesini hayata geçireceğini,  Büyükşehir Belediye Başkanı  Hilmi Güler tarafından uygulamaya koyulan Proje ile ihtiyaç sahiplerine alışveriş kartı verileceğini, kart sahiplerinin Sosyal Market’ten istediklerini ücretsiz alabileceklerini,

******************************

x-Fındık üretilen bölgelerdeki 21 ticaret borsasında, Ağustos 2020-Mayıs 2021 döneminde borsalarda toplam 565 bin 130 ton fındık işlem gördüğünü,  dönem içerisinde, en fazla işlemin 118 bin 999 tonla Ordu'da gerçekleşirken, 100 bin 952 tonla Sakarya ikinci, 87 bin 624 tonla Düzce üçüncü, 68 bin 698 tonla da Giresun Ticaret Borsası dördüncü sırada yer aldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız