HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Temmuz 2021 Çarşamba Saat: 08:24

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YANILA YANILA ÖĞRENİLİR Yanıla yanıla öğrenilir ve içi yana yana sonuçlara katlanılır. Deneyim de budur, zamanla, yaşla, gördükçe ve yaşadıkça sağlanır.     DEMİŞ DEMESİNEDE “İki yılı aşkındır Ordu Büyük
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YANILA YANILA ÖĞRENİLİR

Yanıla yanıla öğrenilir ve içi yana yana sonuçlara katlanılır. Deneyim de budur, zamanla, yaşla, gördükçe ve yaşadıkça sağlanır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“İki yılı aşkındır Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanlığı’nı yapıyorum. Geçmişten bu yana Ordu’da gördüğüm bir şey var. ‘Öyle duyduk, öyle yapılıyor’ şeklinde. Hep bu tür duyumlarla ve dedikodularla hareket etme alışkanlığı giderek yaygınlaşıyor. Bu tür şeylerin bizim gündemimizde olmaması gerekiyor. Her şeyin net ve açık olması gerekiyor. Belgesi olması lazım. Dedikodu ile hareket etmeyecek kadar cesur olmalıyız. Eğer herhangi bir şey varsa belgeyi bilgiyi getirirler, bende gereğini yaparım.

 Ordu’nun bu durumunu bilimsel olarak inceletiyorum. Politik-psikoloji diye bir durum var. Bilim adamaları ile sosyologlarla bu çalışmayı yapıyorum. Ordu’daki bu yanlış alışkanlık herkesi kapsamıyor ufak bir grubun alışkanlık haline getirdiği bir durum.

Herhangi bir iddia, iddia edilen tarafından ispat edilir. Öyle bile olsa bana bilgisini belgesini getirin ben kendi elimle bu incelemeyi yaptıracağım, soruşturmayı açacağım. Gerekiyorsa denetim, teftiş ve mahkeme dahil gereğini kendim için dahi olsa, kendime dahi soruşturma açacak kadar açığım. Çünkü biz buraya geldik, bu çalışmaları yapıyoruz. Duyumlarla, iftiralarla eğer böyle bir şey varsa bilgisini belgesini getirin en ufak tereddüttünüz olmasın kendim bu işi başlatır, gereğini de yaparım.” (Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

Ordu İşte! Düne iç çeke çeke günü kurtarma adına yaşayanları o kadar çok ki.

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

ÖZGE İLE YASIN’DE EVLENİYOR

Ordu Valiliği Basın ve Halkla ilişkileri müdürü Vedat ÖZ ve eşi Özgül Öz’ün kızları Özge (Öz) Salmanlı ile Fatma-Şahin Salmanlı çiftlerinin oğulları Yasin Salmanlı’da evliler arasına katılacak.

                Genç çiftler bu akşam saat 19:00’da Akyazı Mahallesi Plaj Mevkii NO: 2 adresindeki Aktuğ Otel,  11 Temmuz Pazar akşamı saat 19:00’da Alparslan Türkeş Caddesi NO: 6 Beştepe Yenimahalle/ Ankara Wonders Event-Weddıng düğün salonu’nda organize edilecek düğün törenleri ile hayatlarını birleştirecekler.

                Genç çiftleri şimdiden kutluyor, mutlulukları bir ömür boyu sürsün dileğimizi iletiyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini  35yılllık tecrübe Yalçın Aydın ve eşi Gülizar Aydın’ın  yaptığı Foto hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan, düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal’e 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal’e Hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

İşletmeciliğini Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete 666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla dikkat çeken Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subayı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor. müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini yarım asırlık tecrübe Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla da dikkat çeken Gençler kunduraya, 214 72 668 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yazılan yazgıyı değiştirme şansımızın olmadığı bu hayatta; herkes rotasını çizdiği yaşamın bedelini öder.

 

 

O GÜN BUGÜN

Ne insanlığı yaşıyoruz ne de Müslümanlığı...

 

 

HARBİDEN

Göz görmeyince yürek katlanıyor işte

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aşıya yönelik yaptığı açıklamada; “Türkiye salgın sürecini başarıyla yürüten tüm ülkelerin ilk sıralarında yer almaktadır. Dünyanın pek çok yerinde testler ücrete tabi iken biz ücretsiz test hizmeti sunduk. Aynı şekilde aşı hizmetini de ücretsiz olarak vatandaşımıza veriyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımıza artık 18 yaşın üzerindeki herkese açılmış aşı randevularını bir an önce almaları çağrısında bulunuyorum. Aşı konusunda yürütülen olumsuz kampanyaların hiçbirinin ilmi ve akli temele dayanmadığının altını çizmek istiyorum. Toplumsal bağışıklık elde edilene kadar temizlik, maske, mesafe başta olmak üzere tedbirlere uymaya devam etmeliyiz” ifadelerinin kullandığını,

********************************

x-1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Kademeli Normalleşme sürecinin 3. etabının başladığına dikkat çeken Vali Tuncay Sonel’in “Covid-19 pandemisi ile mücadelede kademeli normalleşme sürecinin 3. etabına geçmiş bulunuyoruz. Bu süreçte çok daha dikkatli olmalıyız. Zira, pandeminin etkileri tamamen ortadan kalkmış değil. Rehavete kapılmamız halinde yeniden vaka sayılarında bir artış yaşayabiliriz. Bugüne kadar verilen emekleri heba etmeyelim. Maske, mesafe ve temizlik kuralını kati suretle ihmal etmeyelim. Temastan kaçınalım. Özellikle il dışından gelen hemşerilerimiz, daha dikkatli olmalılar. Nişan, düğün, sünnet, cenaze gibi merasimlerde, sosyal mesafemizi mutlaka koruyalım. Salgın sona ermiş değil, tehlike geçmiş değil. 1,5 yıldır yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak durumunda kalmayalım. Tüm hemşerilerimizden ricamız, pandemi kurallarına uymaları ve aşılarını yaptırmalarıdır. Pandemi ile mücadelenin en etkili silahı, aşıdır. Aşısını yaptırmayan vatandaşlarımızın mutlaka aşılarını yaptırmalarını istiyoruz. Aşı yaptırmak isteyen vatandaşlarımıza her türlü kolaylık sağlanmaktadır”ifadelerinin kullanmasının hayli dikkat çektiğini,       

*******************************

x-VLP aşısıyla ilgili konuşan Doç. Dr. Halit Çınarka’nın  ''Sonbaharda Türkiye'nin yerli aşısını tüm dünyanın kullanımına sunacağımızı inşallah müjdeleyelim'' dediğini,

********************************                                                                                                                                    

x-Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu ilçesinde bulunan Ulu Cami’nin zemin katında hayata geçirdiği kütüphane projesinin tamamlandığını,  açılış için gün sayan kütüphane çocukların ve gençlerin yanı sıra yetişkinlerinde kullanacağı çok yönlü bir yaşam alanı olacağını, Yapım İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler tarafından hayata geçirilen çalışmalarla 386 metrekare kapalı alan içerisinde grup çalışma alanı, tekli çalışma alanı, ofis, arşiv, danışma, kitaplıklar ve WC yer alıyor. Kütüphane de ayrıca sosyal aktivite alanı olarak kafe ve teras alanının da bulunduğunu,

*******************************

x-Diyanet İşleri Başkanı Ordulu Prof. Ali Erbaş’ın, Cami, Kur'an Kursu ve Müftülük Hizmet Binaları açılışları için bugün Ordu'ya geleceğini,

*******************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, "İlk vaka görüldüğünde tüm ülke endişeye kapıldı. Şu an, bulaşıcı hastalıktan kişisel olarak korunmak ve toplumsal bağışıklığı sağlamak için 36 Milyon kişi aşısının en az 1 dozunu yaptırmış durumda" dediğini,

*******************************

x-Emeklilerin Temmuz'da enflasyon oranına ilişkin zamlanan maaşlarının ve ikramiyelerinin, Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini,

*******************************

x-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un, okulların açılış tarihine ilişkin açıklamalarda bulunduğunu,  Selçuk’un, öğretmenlerin 31 Ağustos'ta okullara geleceğini belirterek, öğrencilerin ise 6 Eylül'de okula başlayacaklarını söylediğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız