HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 10:06

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER ÖFKE GİDER, YÜZ KIZARIR Her şeye gebe bu hayatta; “Ben ne yaptım?” diye düşünme yerine yapmadan önce düşün. Unutulmasın ki öfke gelir, göz kızarır, öfke gider, yüz kızarır.     DEMİŞ DEMESİNEDE
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

ÖFKE GİDER, YÜZ KIZARIR

Her şeye gebe bu hayatta; “Ben ne yaptım?” diye düşünme yerine yapmadan önce düşün. Unutulmasın ki öfke gelir, göz kızarır, öfke gider, yüz kızarır.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Geleceği yeniden şekillendirmek ve daha güzel kılmak cevherimiz olan sizlerin elinde. İnanıyorum ki gelecek sizin ellerinizde bambaşka güzelliklere vesile olacak. “Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer” sözleriyle her devrin çocukları için bir vatan düşü kuran Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.” Gençliğin size vermiş olduğu bu kıymetli hediyeyi en iyi şekilde kullanmak sizin elinizde. Bizlere düşense sizleri desteklemek, fırsatlar oluşturmak ve imkânlarımızı sizin için seferber etmek.

Altınordu’muzun, Ordu’muzun ve Türkiye’mizin geleceğinde sizler varsınız. Bu bilinçle derslerimize sıkıca sarılalım. Kendimizi en iyi şekilde yetiştirmek, hayallerimize adım atmak; kendimize, ailemize ve ülkemize faydalı olabilmek eğitimle mümkün.

Çok kıymetli velimiz; çocuklarımızı geleceğe taşırken sizlere de birçok görev düştüğünü biliyorum. Yavrularımızı iyi ve doğru olana yönlendirmek, işlerini kolaylaştırmak için el ele, gönül gönüle birlikte çalışalım. Biz bir Altınordu ailesiyiz; yavrularımızın okullarında, güvenli ve sağlıklı eğitim alabilmeleri için biz de hazırız, Şehrimiz bütün imkânlarıyla evlatlarımız için çalışmayı sürdürecek.” (Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes birbirine yabancı yaşıyor, çekememezlik aldı başını gidiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYDİL TESİSAT

Murat AYDİL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

USTA İLETİŞİM

Çin telefon tamiri, O ve 2. El telefon alım satımı, fatura tahsilatı, su, elektrik, Bağkur-TTNET, Türk Telekom ödemeleri alımı, teknik servis ve parça TL yükleme adresi Usta iletişim müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor. 

                İşletmeciliğini hoş sohbet isim  Serkan Usta’nın yaptığı Usta iletişim, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 103-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine daha geniş bir ortamda hizmet vermenin hesaplarını da  yapan ve 222 07 06 ve 0 530 226 40 43 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Usta iletişime, bol kazançlar diliyoruz.

İSPİRLİ PİDE VE PİZZA

İşletmeciliğini Ordu Lokantacılar Aşçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Kaya’nın yaptığı  İspirli pide ve pizza, çeyrek asırdır ayni yerde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Kiremitte tavuk, kiremitte et, pide çeşitleri, pizza, lahmacun, saç kavurma, çorba çeşitleri,  Yükçülük sokak no: 7-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayrıca, “Aradığınız hizmet! Özlediğiniz lezzet! “sloganıyla müşterilerine Akyazı Mahallesi Rus pazarı kavşağında  hizmet veren İspirli pide, kebap ve Akçaabat köfte salonun da Adana ocak başı çeşitleri, Akçaabat köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, kebap, pizza, pide çorba, güveç ve künefe servisi yapılıyor.

                İspirli pide ve Pizzaya, 214 48 81- 225 43 33, 234 56 56 ve 234 87 87 nolu telefonlarla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve  bol kazançlar diliyoruz.

FATİH AYAKKABI

Fatih ayakkabı, Ufuk Cankorur, Hüsnü Gürsoy ve Mehmet Çelik üçlüsünün önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Bay-bayan ayakkabı çeşitlerinin adresi Fatih ayakkabı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi N0: 19 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetin de adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlamasıyla da dikkat çeken Fatih Ayakkabıya, 223 48 33 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Fatih ayakkabı sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazanç dileklerimizi iletiyoruz. 

AŞKAN CB SHOP

Aşkan Cb Shop, 35 yıllık tecrübe  Aziz İbrahim Aşkan’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü cep telefonu ve aksesuarları  satış adresi de olan  Aşkan Cb Shop Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO: 108 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla da dikkat çeken  Aşkan Cb Shopa, 0 532 277 76 02 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Aşkan CB Shop sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Gülmek ve ağlamak güzeldir. Asıl önemli olan kimin için güldüğün ve ağladığındır...!

 

 

O GÜN BUGÜN

Kötülük çok açık, net bir şekilde bilindikten sonra yapılacak iştir.

 

 

HARBİDEN

Karamsar olmak zor değil. Zor olan, çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu’da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Müftülükte istihdam edilmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü için 19 ilçede görev yapacak 248 , İl Müftülüğü için Altınordu, Çatalpınar, Gürgentepe, Fatsa, Gölköy, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru ve Ünye ilçelerinde görev yapacak 10 temizlik işçisi alınacağını, başvuruların internet üzerinden yapılacağını, başvuruların bugün biteceğini,  işe gireceklerin kura ile belirleneceğini ve  10 Ekim’de işbaşı yapacaklarını,

************************************

x-Bir süredir bakımda olan teleferiğin, halatlarda kırıklar olduğu için, yaklaşık  20 hafta daha kullanılamayacağı açıklandığını, Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL'den yapılan açıklamada, teleferik halatlarında yapılan incelemede kırık ve manyetik alan kaybının görüldüğünün belirtildiğini,

************************************

x-Milli Savunma Bakanlığı’nın MSB, 24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren toplam 18 bin 455 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladığını, bu yılın başından itibaren de  bin 865 terörist etkisiz hale getirildiğini,

************************************

x-Grip aşısı yüzde 62 oranında zamlanarak son dönemdeki zam yağmurundan nasibini aldığını, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Zafer Cenap Sarıalioğlu’nun, bu yılki grip aşısı fiyatının 117 TL olduğunu belirttiğini, gGeçen yıl yaşanan stok sıkıntısının bu yıl yaşanmayacağını vurgulayan Sarıalioğlu’nun depolara gelecek 2 milyon 400 bin civarındaki aşının en geç 16 Eylül sabahından itibaren yapılabileceğini ifade ettiğini,

************************************

x-Yargıdan internet aboneliği sözleşmeleriyle ilgili emsal bir karar çıktığını, tüketici mahkemesinin süresi belirsiz veya bir yıldan fazla olan abonelik sözleşmelerinin hiçbir gerekçe göstermeden ve cayma bedeli gibi cezaları ödemeksizin feshedilebileceğine hükmettiğini,

************************************

X-Kabadüz ilçesi Çambaşı Yaylası'nda bulunan derelere 50 bin adet kırmızı benekli alabalık yavrusu bırakıldığını,

************************************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in market ve bakkallarda satılan balların yüzde 90’ının sahte olduğunu öne sürdüğünü,  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de bu durumdan bilgisi olduğunu iddia eden Adıgüzel’in “Türkiye'deki market, bakkal raflarındaki balların yüzde 90'ının üzerindeki sahte. 108 firmanın 160 numunesi çalışıldı. Bunların içerisinden sadece 15’i normal çıktı. 145’i sahte. İçerisinde katkı malzemesi var. Bu durum Tarım Bakanı Pakdemirli’ye iletildi. Tarım Bakanı, bu ülkede balların yüzde 90’ının sahte bal olduğunu bildiği halde buna müdahale etmiyor” dediğini,

************************************

x-Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterlerde parmak iziyle kimlik doğrulama sistemine ilişkin açıklamalarda bulunduğunu,  Gül’ün, 2022 yılı itibariyle tüm noterlerde hizmetin devreye gireceğini belirttiğini, 

************************************

x-Türkiye’deki   bin 345 lisanslı geri dönüşüm tesisinin 538'inin  ham madde tedarik edemediği için üretimi durdurduğunu açıkladığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız