HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Eylül 2021 Perşembe Saat: 09:46

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER OLSUN HE UMURUNUZA Sınırlı bu hayatta; düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmiyorsa, bırakın her şeyi oluruna, ufak tefek şeyler olsun hep umurunuza.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

OLSUN HE UMURUNUZA

Sınırlı bu hayatta; düşünce, gözyaşı ve isyan bir şeyi değiştirmiyorsa, bırakın her şeyi oluruna, ufak tefek şeyler olsun hep umurunuza.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“4-7 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek “10. Ordu Günleri” etkinliğinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali Tuncay Sonel, “Biz, tüm imkânlarımızla yanınızdayız. Her türlü katkıyı veririz. Yeter ki, Ordu’nun birlik ve beraberliğini yansıtan güzel bir etkinlik olsun. Ordu’nun, siyaset, bürokrasi, iş dünyası, kültür, sanat ve akademik alanda yetiştirdiği çok değerleri var. Bu değerlerimizi kanalize edebildiğimizde, büyük işler başarırız. Ordu’da yapılamayacak, başarılamayacak iş yoktur.  Ordu’nun güçlü bir yapısı var. Birlik ve beraberlikten güç doğar. Geleneksel hale gelen ve bu yıl 10’uncusu yapılacak ‘Ordu Günleri’nin amacına ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız. Kapımız, gönlümüz her daim sizlere açık. Ordu’nun yararına yapılacak her işte varız, yanınızdayız. Sizler, Ordu’muzun İstanbul’daki temsilcilerisiniz. Sizleri önemsiyoruz”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Borç; geceleri düşünce gündüzleri burukluktur” gerçeği hiçbir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

ATAŞ BRANDA PAZARLAMA

Özgür YETİM-Selçuk KOTAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

SANAT PERDE

İşletmeciliğini Ayşe-Bülent Öksüz’ün yaptığı Sanat  perde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Stor perde , zebra perde, tül  ve güneşlik adresi Sanat  Perde,  Subaşı Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi NO: 86 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoşsohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Sanat  Perdeye, 666 60 56 ve 0530 767 96 85 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Sanat perdeye , hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

MÜGE GÜMÜŞ

Altın ve Gümüş tamirinin yapım ve özel siparişin de alım adresi Müge gümüş, yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Fatih caddesi NO:15-B adresinde hizmet veren Müge gümüşe, 225 60 86 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müge gümüş sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

MÜJDE TUHAFİYE

İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sahipliğini  Hanife  Akyurt’un yaptığı Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye,  225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Müjde tuhafiyeye,  bol kazançlar diliyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu Elektronik yıların  tecrübesi Dursun Gürsu’nun önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu Elektronik Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına, hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Toplum bozulduysa! sen iyi ol. Dinle, gör ve emin ol. Yetmez ise de gör, dinle ve emin ol.

 

 

O GÜN BUGÜN

Takım tutar gibi siyasi parti peşinde koşanlar işte! Her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

HARBİDEN

Kadın ve erkek eşit değil, eştir: Birbirlerinin yerine geçmek için değil, birbirlerinin yanında durmak için vardırlar.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Altınordu’nun prestij projesi Z KUŞAĞI VADİSİ sosyal kampüsü içerisinde yer alan ve Altınordu Belediyesi hizmet binası üçüncü katında 1300 metrekare kapalı alanda yapımı tamamlanan Mükemmeliyet Merkezinde; 4 atölye 6 derslik, 100 kişilik konferans salonu, 20 kişilik toplantı odası, kafeterya, danışma ve yönetim birimlerinin yer aldığını,

****************************************

x-Sağlık Bakanı Koca’nın, vakaların 4'te 1'inin 0-17 yaş arası olduğunu açıkladığını, Koca’nın, okulların asla kapanmayacağını da sözlerine eklediğini,

****************************************

x-Ordu Mehmet Necati Vidinli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Muhammet Aydın Varkey Vakfı'nca düzenlenen 2021 Global Teacher Prize (Küresel Öğretmen Ödülü) yarışmasında 40 bin kişi arasında dünyanın en iyi 50 listesine girmeyi başardığını,

****************************************

x-Yoğun ilgi gören ve geleneksel hale getirilen Fatsa Belediyesi Ödüllü Amatör Olta İle Balık Tutma Yarışmasının 1-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirileceğini, ücretsiz olan yarışmaya,  18-65 yaş arasındakiler tarafından başvuru yapmak isteyenler için tarihinin bugün sona ereceğini, müracaatların   Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezine saat 17:00’ye kadar yapılabileceğini,

*****************************************

x-Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın  bölgedeki coğrafi işaretli 50'den fazla ürünün tanıtımı için "www.karadenizhazineleri.com.tr" adlı web sitesini hayata geçirdiğini, sitede Akçaabat köftesinden Giresun fındık ezmesine, Kürtün Araköy ekmeğinden Rize kavurmasına, Akkuş şeker fasulyesinden Şavşat ketesine kadar 50'den fazla coğrafi işaretli ürünün fotoğrafları, coğrafi işaret tescil tarihi, hikayesi ve üretici firmaları gibi konularda detaylı bilgilerin yer aldığını,

****************************************

x-U17 Kız Milli Takımı'nın  30 Eylül - 6 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya Manavgat'ta oynayacağı UEFA U17 Kızlar Avrupa Şampiyonası 1. tur müsabakalarının aday kadrosunun açıklandığını, kadroda Ordulu Rusumat-4 takımının oyuncusunu  Azel Akdeniz’in de yer aldı.

****************************************

x-Bölgesel Amatör Lig'de 2021 - 2022 sezonunun 263 takımın katılımıyla 33-31 Ekim 2021 tarihlerinde oynanacak maçlarla start alacağını,  Ordu’dan Ünye 1957 Spor, Ordu Gücü ve Ulubey Belediyespor’un  sınav vereceğini,

****************************************

x-Vali Tuncay Sonel’in, Ordu’nun eğitim alanındaki derslik ihtiyacının giderilmesi amacıyla başlatmış olduğu çalışmalar kapsamında Fatsa İlçesinde yapılacak 8 derslikli Anaokulunun temelinin atıldığını,

****************************************

x-Ateşli Silahlar Yönetmeliğinin 19'uncu kez değiştiğini, devlet, ruhsatlı silah alabileceklerin sayısını arttırdığını, Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu başkanı/ üyeleri, büyükşehir belediyelerinde görevli genel sekreterler, il özel idaresi genel sekreterinin kapsama alındığını, müteahhitlerin de silah ruhsatı alacak meslek gruplarına eklendiğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız