HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ekim 2021 Salı Saat: 10:29

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER YAZIN BEYNİNİZİN BİR TARAFINA Ülkenin en yetkili, etkili ve ilgilileri yazın beyinlerinizin bir tarafına. Geçmişini unutturduğunuz bir nesle, gelecekten ödev veremezsiniz. Hele de geleceğini kararttığınız gençliğe yar
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

YAZIN BEYNİNİZİN BİR TARAFINA

Ülkenin en yetkili, etkili ve ilgilileri yazın beyinlerinizin bir tarafına. Geçmişini unutturduğunuz bir nesle, gelecekten ödev veremezsiniz. Hele de geleceğini kararttığınız gençliğe yarınlar yükünü hiç omuzlatamazsınız.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Göreve geldiğimiz günden beri her ortamda dile getiriyoruz. Bu tekelci zihniyete hizmet etmeyin, elinizdeki hazinenin kıymetini bilin üretici, işini düzgün yapan tüccar, sanayici ve ihracatçı bir olalım en büyük üreticisi olduğumuz ürünümüze sahip çıkalım ve ürünümüzü hak ettiği değerden satalım, hem üretici kazansın, hem sizler kazansın, hem de ülkemiz kazansın diyoruz.

Fakat tekelci firmanın ülkedeki iş birlikçileri kendinin kazandığını zannettiği üç beş kuruş uğruna üreticinin, tüccarımızın, sanayicimizin, ihracatçımızın ve ülkemizin paralarını hizmet ettiği tekelci zihniyetin cebine dolar olarak indirdiğinin farkında bile değil!!!

İleride yaşanacak sıkıntılar aslında bu günden görülüyor fakat ortama at gözlüğü ile bakanlar yaklaşan ve ileride kendi ticaretlerini bile bitirecek tehlikenin farkında bile değiller.

Tekelci ağa babanız iyi tarım uygulaması altında ülkemizin verimli bahçelerini tespit ediyor ve üretim alanında da tekelci zihniyetini eline geçirmeye çalışıyor ve bunun planlarını yapıyor ayrıca kendisi taban fiyatı açıklama cüretinde bulunup tüccarımızı, sanayicimizi ve ihracatçımızda boyunduruk altına alıyor ve iş birlikçilerini de kullanıp ülkemizin en önemli tarım ürününden dolarları cebine indiriyor.

Hem ihracatçı hem de ithalatçı pozisyonunda olan bu tekelci zihniyete artık” DUR” deme vakti gelmiş de geçmektedir bile.” (Atakan Akça, Altınordu Ziraat Odası Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Dedikoduya bile bayılanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MODİ TURİZM

Ayşen-Mahmut ÖZEL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

KONAK KASABI

Sahipliğini 35 yıllık  tecrübe  Haydar Bozkurt’un yaptığı Konak kasabı, hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbros caddesi No: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda müşterilerine hizmet vermesiyle dikkat çeken  Konak kasabına, 214 34 55 , 225 53 30  ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ORDU EMLAK OFİSİ

Konut, iş yeri, arsa, bina, taahhüt, dekorasyon, oto alım satımı ve gayrimenkul danışmanlığının adresi Ordu Emlak Ofisi ,müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hoş sohbet isim  Nurullah Ataç önderliğinde Subaşı Mahallesi İbnisina caddesi NO: 11 adresinde hizmet veren Ordu Emlak Ofisine 053559 83 ve 0539 820 13 14 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ordu emlak ofisine, her zaman olduğu  gibi hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna ve çerçeve adresi Nurcan cam ticaret  30 yıllık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Şahin Tekneci’nin yaptığı, Nurcan Cam Ticaret Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                35 yıllık tecrübe Muttalip Tekneci’nin görev yaptığı ve 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Nurcan Cam Ticaret sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

YAĞMUR KİTABEVİ

İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe Bilal Değirmenci’nin yaptığı Yağmur kitabevi, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Kitap, kırtasiye, oyuncak ve spor malzemelerinin satış adresi Yağmur kitapevi, Barbaros caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Yağmur kitapevine, 212 28 77 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Yağmur kitapevi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Hep haddini bil. Ya insan ol ya da insan ol. Ya insan gibi sev ya da insan gibi sev.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her türlü soytarılıkların yaşandığı bir toplum da yaşıyor olsa da  bir insan şerefli ve namuslu ise bunun aksini kanıtlayamaz.

 

 

HARBİDEN

Bazı şeyleri bir çırpıda silemezsin. Çırpınarak silersin.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvime göre,  2021-2022 eğitim öğretim yılında okullar birinci orta tatil kapsamında 12 Kasım 2021 tarihinde kapanacağını, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin 15-19 Kasım tarihinde birinci orta tatili yapacağını, öğrencilerin tabiriyle 15 tatil olarak bilinen yarıyıl tatilinin ise 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri ortasında yapılacağını, okullarda birinci devir 21 Ocak’ta karnelerin alınmasıyla sona ereceğini, öğrenciler hafta sonları dahil olmak üzere 16 gün tatil yapacaklarını, okullarda ikinci periyotun 7 Şubat tarihinde start alacağını,  ikinci periyot yapılacak orta tatilin de  11-15 Nisan tarihleri ortasında uygulanacağını,  2021-2022 eğitim öğretim yılı 17 Haziran’da son bulacağını,  öğrencilerin yıl sonu muvaffakiyet notlarını içeren karnelerini bu tarihte alacaklarını,

*************************************                                                                                            

x-Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  fahiş fiyatlarla ilgili yaptığı değerlendirmede,  "500 metrekareden olmak üzere Türkiye genelinde 1000 kadar bu tür market yapılması talimatını verdik. Vatandaşımızın ucuz ve kaliteli alışverişini temin edeceğiz" dediğini,

**************************************

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in öğretmen atamalarına yönelik yaptığı açıklamada, “Başvuru süreci 8 Ekim’e kadar devam edecek. 15 bin yeni öğretmenimizi inşallah 2. döneme yetiştireceğiz. 31 Ocak’ta tüm sonuçları, işlemleri nihayete erdireceğiz” ifadelerini kullandığını,

**************************************

x-Olimpiyat şampiyonu boksör Busenaz Sürmeneli’nin, ”Ordu’da 1,5 ay kaldık ve çok iyi hazırlandık. Ordu güzel bir şehir. İnsanları ise ayrı güzel” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

**************************************

x-Ordu’nun Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinin yaylalarını birbirine bağlayacak olan güzergahtaki yol çalışmalarında finale yaklaşıldığını, toplam uzunluğu 25 kilometre olan yol, İç Anadolu’dan Çambaşı Kayak Merkezi’ne ulaşmak isteyenler için de en kısa güzergâh olacağını,

**************************************

x-2021 yılının ilk altı ayında 40 polis memurunun intihar ettiğini,

**************************************

x-Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Fevzi Turan’ın, Çambaşı Kayak Merkezi'ne yönelik yaptığı açıklamada; “Ordu Çambaşı Kayak Merkezi olarak artık Türkiye kayak sektöründe varız diyebilecek potansiyeldeyiz. Tesisimiz yerli ve yabancı turist anlamında her yıl kendi rekorunu kırmak durumundadır. İlgi çok güzel. Kayak tesisimiz özellikle kış aylarında dolup taşıyor” dediğini,

**************************************

x-Sahipliğini Ali Köse’nin yaptığı Lider Spor Ayakkabı mağazasının ayni zaman da spor sohbetlerinin de vazgeçilmez adresi olduğunu,

**************************************

x-2021-2022 sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Eleme Turunun 26-28 Ekim, 4. Eleme Turunun 30 Kasım-2 Aralık, 5. Eleme Turunun 28-30 Aralık, Son 16 turunun  8-10 Şubat 2022, Çeyrek finalin  1-3 Mart 2022, Yarı final birinci maçlarının 19-20 veya 21 Nisan 2022, Yarı final ikinci maçlarının 10-11 veya 12 Mayıs 2022 ve Final maçının da  26 Mayıs 2022 oynanacağını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız