HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:30

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER EĞİLECEK BAŞ TAŞIMAZ Her şeyin başkalaştığı bir ülkede yaşıyor olsa da onurunun ardında yaşayanlar, kimseden utanacak bir yüz ve aşağı eğilecek bir baş taşımaz.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

EĞİLECEK BAŞ TAŞIMAZ

Her şeyin başkalaştığı bir ülkede yaşıyor olsa da onurunun ardında yaşayanlar, kimseden utanacak bir yüz ve aşağı eğilecek bir baş taşımaz.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Halkın parasıyla yapılan devlet mallarını bir bir satan bu iktidar ne yerlidir ne de millidir. Daha kış gelmeden enerji fiyatlarına yapılan zamların ve önümüzdeki aylarda daha da ağırlaşacak maliyetlerin tek sorumlusu, halkın malını kendi malı gibi satan bu iktidardır.

'Topçam Barajı’nın satışının maliyeti de vatandaşımızın sırtına yüklenecek ve bu satış halkımıza yeni elektrik zammı olarak dönecektir. Topçam Barajı, 50 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor. Tüm dünyada enerji krizi yaşanırken ve enerji kaynaklarını korumanın önemi her geçen gün daha iyi anlaşılırken devletin elindeki barajların satılması nasıl bir zihniyetin ürünüdür?"

(Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Saygı fakirleri de hep önde olmanın peşinde.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GENÇLER KUNDURA

Fahri YALÇIN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ANAHTARCI VE ŞEMSİYECİ

Ordu’nun ve Karadeniz’in tek Şemsiye tamircisi Kaya Işıklı, 35 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Dayı mesleğini (Merhum Aziz Ünal) sürdüren ve anahtar tamirciliğinin de adresi olan Anahtarcı ve Şemsiyeci, Osman paşa caddesi NO: 50 adresinde hizmet veriyor.

                 Anahtarcı ve Şemsiyeci Kaya Işıklar’a 214 91 82 ve 0533 415 64 83 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda ithal şemsiye çeşitlerinin de satış adresi olan Anahtarcı ve şemsiyeci sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini 35 yıllık tecrübe Orhan Gündoğdu’nun yaptığı Dilara Organizasyon müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Güler yüzlü hizmetin adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                225 28 01, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da ulaşabileceğiniz Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİZİM OCAKBAŞI LOKANTASI

Meşhur ısırgan çorbasının değişmez adresi Bizim Ocakbaşı Lokantası, yarım asırlık tecrübe Cevat Alparslan’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ev ve işyerlerine de servisin yapıldığı  Bizim Ocakbaşı Lokantasında ızgara köfte, biftek, döner, yemek çeşitleri, saç kavurma, piliç gril ve ısırgan çorbası servisi yapılıyor.

                 Yeni Mahalle Kahraman Sağra caddesi NO: 16-A adresinde hizmet veren ve 223 28 89 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Bizim Ocakbaşı Lokanta sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

ÜN-AL  EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Ün-Al Bilgin’in yaptığı Ünal Ekmek fırını müşterilerine hizmet vermeye devam  ediyor.

                 Çoğunluğu aile bireylerinin çalıştığı ve temizliğe verdiği önemle de dikkat çeken Ün-al Ekmek fırını Bucak Mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                223 08 41 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Ün-Al  ekmek fırını  sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Sınırlı bu hayatta; her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Sakın ola ki, mutlu olmayı ertelemeyin. Siz istediğiniz zaman ölmeyeceksiniz.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan beyninin silah üretmeye çalıştığı bu dünya da, "Dünya barışı" hep lafta kalacak. Savaş narası atan bunakların gölgesi bile savaş meydanlarında gözükmeyecek.

 

 

HARBİDEN

Bir kelime kararını bir duygu hayatını bir insan seni değiştirebilir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

X-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ,artan vaka sayılarına yönelik yaptığı açıklamada,  ''Son günlerde aşılanma hızında durağanlık var. Vaka sayılarının yüksekliği aşı konusunda bir tereddüt uyandırmış olabilir mi? Ama şunu unutmayın: Covid-19’u aşı sayesinde, adeta grip gibi atlatanların sayısı artık bunlarla yarışıyor. Kayıplarımızın çoğuysa tam doz aşı olmayanlar'' ifadelerine yer verdiğini,

****************************************

x-Sağlık Bakanlığı’nın aşı uygulama rehberi güncellendiğini, buna göre,  gebeliğin ilk 3 ayından sonra koronavirüs aşısının uygulanması önerilirken, güncelleme ile; gebelik öncesi, gebelik ve emzirme döneminin tamamında aşı yapılmasının da  önerildiğini,

***************************************

x-Türkiye’de  koronavirüs vaka sayılarının son dönemin rekorunu kırdığını, 12 Ekim'de kaydedilen 24 saatlik verilere göre 33 bin 860 vaka tespit edildiğini,  vefat sayısının ise 188'den 237'ye yükseldiğini,  İyileşen hasta sayısı 30 bin 110 olurken toplam 357 bin 636 test yapıldığını,  vaka sayılarının son olarak 33 bin seviyelerine 29 Nisan'da ulaştığını,

***************************************

x-Yarım asrı aşkın süredir perdelerini hiç kapatmayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun, Pervin Ünalp’ ın yazdığı, Ordu Üniversitesi öğretim görevlisi Orkun Öngen’in yönettiği “Kuaförde Bir Gün'' adlı yetişkin oyunu ile sezonu açmaya hazırlandığını,

***************************************

x-Ordu’da 2021 yılının ocak-eylül ayları arasında aktif istihdam politikaları kapsamında yapılan çalışmalar ve istihdam teşvikleri ile özel sektörde doğrudan 7 bin 591 kişi ise yerleştirildiğini,

****************************************

x-2021-2022 sezonu BAL müsabakalarda 5 (beş) oyuncu değişikliği yapılabileceğini, oyuncu değişiklikleri oyunu kesintiye  uğratmamak adına devre arasında yapılacak değişiklikler hariç müsabaka esnasında en fazla 3 defada yapılabileceğini, eleme usulüne göre oynanan müsabakalarda uzatma devreleri oynanması halinde (oyuncu değişiklik  hakkının tamamının kullanılmış olup olmadığına bakılmaksızın) takımlar uzatma devrelerinde ilave 1  (bir) oyuncu değişikliği yapabileceklerini,

****************************************

x-İzmir Barosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de 2020 yılında 13 bin kız çocuğunun rızası dışında evlendirildiğini,

****************************************

x-Ordu 1. Amatör kümede 2021-2022 sezonu 7 Kasım 2021 Pazar günü Aybastı’da organize edilecek olan açılış töreni ile start alacağını, ayni sezonda toplam 34 takımın grup da mücadele edeceğini,

****************************************

x-Dünya Sağlık Örgütü’nün, 60 yaş üstü için üçüncü doz olarak Sinopharm ve Sinovac aşılarını tavsiye ettiğini,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız