HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2021 Pazartesi Saat: 09:51

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER NOKTAYI VİRGÜLDEN ÖNCE KOYACAKSIN Paragözlerin çok bol olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Bazen, noktayı virgülden önce koyacaksın.     DEMİŞ DEMESİNEDE “Ke
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

NOKTAYI VİRGÜLDEN ÖNCE KOYACAKSIN

Paragözlerin çok bol olduğu ülke bu! Kazancın nispetinde yaşayacak ve gücün ölçüsünde de konuşacaksın. Bazen, noktayı virgülden önce koyacaksın.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Kendi kendine yeten bir şehir yapmak” amacıyla Ordu’nun zenginliklerini iyi değerlendiriyoruz. Gıda güvenliği çok önemli. Kendi kendine yeten bir şehir yapmamız lazım. Ordu kendine yetmeli. İnsanlarımız Ordu’yu bırakıp gitmemeli. Burada kalıp doğduğu yerde doymalı. Bunun için zenginliklerimiz fazlasıyla yeterli. Fındıkta dünya da bir numara olmaya devam ederken alternatif ürünlerde üreteceğiz. Biz de bu kapsamda 11 ay boş kalan fındık bahçelerimizde çeşitli ürünlerin denemesini yapıyor ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Bununla ilgili kurduğumuz şirketimizle üretilen ürünleri de satın alıyoruz. Enerji alanında da çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Akkuş ilçemizde rüzgar tribünleri ile kendi elektriğini üreten tek belediye olacağız. Yazılım şirketimiz var. Ordu’nun zeki çocukları var. Hep beraber yazılım yaparak sayaç ürettik. Kendi ürettiğimiz sayacımızı Ağrı’ya sattık ve birçok ile de satmaya devam ediyoruz. Biz belediyecilik çalışmalarını zaten yapıyoruz. Yeni ilave, çağdaş belediyecilik çalışmalarını hayata geçiriyoruz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Duyarlı insan adına; yarınlar kuşkusu hiç bitmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MODİ TURİZM

Ayşen-Mahmut ÖZEL

Tüm Ordululara sağlıklı ve mutlu bir gün diler.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, çeyrek asırlık tecrübe Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğini  Karayalar halıya, bol kazançlar diliyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini  35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın  yaptığı Foto hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan,düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Foto Hilal’e 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal’e Hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe Mustafa Saylan’ın yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemelerine  bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark varsa, yaşamıyorsundur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendi elimizde olmadan geldiğimiz ve kendi elimizde olmadan da göçüp gideceğimiz bu hayatta; ne acıdır ki, her şeyi bir gün acıyla kaybetmek için kazanıyoruz.

 

 

HARBİDEN

Geçmiş pişmanlık, gelecek endişedir. Huzur ise sadece şu anda ve bugündedir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-4 Ekim 1923 tarihinden bugüne Ordu’da vali olarak görev yapma onurunu taşıyan isimlerin;

Fazıl Özelçi, Rıfat Vona, Hüsnü Çakır, Rıfat Vardar, Ali Kemal Aksüt, Tahsin Bey, Nafiz Ergin, Adil Bey, Nazım Akyürek, Hayri Sırtıkızıl, Bekir Baran, Mithat Sağlam, Naci Rollas, Cevat Ökmen, Sadri Kara, Saip Okay, Cemal Gönenç, Salih Kılıç, Rebii Karatekin, Edip Yavuz, Nurettin Özcöbek, Fazıl Uybadın, Avni Molu, Muhsin Gökkaya, Nusret Budunç, Sefa Poyraz, Mastafa Karaer, Cemal Orhan Mirkelam, Burhanettin Özkul, Musa Eran, A.Rıza Aydos, M.Zeki Demirkan, Cafer Eroğlu, M.Hikmet Gülsen, Reşat Akkaya, M.Nermi Alyanak, M.Necati Çetinkaya, Utku Acun, Hanefi Demirkol, Sami Seçkin, H. Güner Özmen, Mustafa Malay, Kemal Yazıcıoğlu, Ali Kaban, İrfan Balkanlıoğlu, Seddar Yavuz ve Tuncay Sonel’in olduklarını, Vali Kemal Yazıcıoğlu’nun ise 8 yıl 3 ay 22 gün ile en uzun süre görev yapan vali olduğunu, Vali Kemal Yazıcıoğlu’nun ise 8 yıl 3 ay 22 günle en fazla görev yapan vali unvanına eriştiğini,

**************************************

x-Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turunda 52 Orduspor dahil 54 takımın sınav vereceğini, tek maç eleme usulüne  göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu müsabakaları; 30 Kasım, 1-2 Aralık tarihlerinde yapılacağını,52 Orduspor’un deplasmanda Boluspor’la karşılaşacağını,

**************************************

x-Sağlık Bakanı Koca’nın hız kesmeyen vakalara yönelik yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 8,6 Milyon kişi zamanı gelmiş olan 2. veya 3. doz aşısını yaptırmadı. Aşının tam olması, doz sayısına ve dozlar arasındaki sürenin uzamamasına bağlı. Bildirimlerimiz bu sürelere göre yapılıyor. Aşının gücünden daha çok yararlanabilmek için aşı takvimine uymalısınız" ifadelerini kullandığını,

***************************************

x-Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, " Fındık, yüzde 65’ini biz üretiyoruz. Ama belirleyici değiliz. Çikolata firmalarına diz çöktüremiyoruz. Fiyatını Almanya belirliyor" ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

***************************************

x-Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun, fındık fiyatının açıklanmasının üzerinden geçen 2,5 ay içinde 0,68 dolar eridiğini belirterek “Fındık üreticisi 1 kilo fındık satıyor, bir koli yumurta alamıyor! Böyle şey olmaz" ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

***************************************

x-Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün son söylediği sözün “Aleykümselam” olduğunu,

***************************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun işsizlik rakamlarını açıkladığını, buna göre Türkiye genelinde issiz sayısının 3 milyon 794 bin olduğunu,

***************************************

x-Giresun Üniversitesi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümü Öğretim Üyesi ve kokartlı tur rehberi Hakan Benek’in,  “Ordu’ya 2019 yılında gelen 980 bin turistin yaklaşık 120 bini yabancı turist oluyor. Geri kalan 800 binlik kısım ise yerli turisti oluşturuyor. Bu turistlerin birçoğu bölgeye günü birlik geliyor ve hiç bir şey kazandırmıyor” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız