HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2021 Cuma Saat: 09:32

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER GARİPLEŞİYORUZ, UYUTULUYORUZ Siyasilerin şahsi çıkar ve parayı hep önde tuttuğu bu ülkede; Garipleşiyoruz, uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.     DEMİŞ DEMESİNEDE
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

GARİPLEŞİYORUZ, UYUTULUYORUZ

Siyasilerin şahsi çıkar ve parayı hep önde tuttuğu bu ülkede; Garipleşiyoruz, uyutuluyoruz ve körleştiriliyoruz. Bu hale nasıl gelindiğini de anlamakta zorlanıyoruz.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

"Bugün bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir ve bütün yaş gruplarında birinci partidir. Bu başarılarımızın arkasında siyasi tecrübelerimiz var. Bu başarının arkasında gerçekten fedakarca çalışmanın yeri var.

 Şimdi önümüzde  çok daha önemli bir sınav var. Gönle girmek zordur ama gönüllerden düşmemek çok çok daha zordur. Önümüzdeki 2023 ve 2024'ün bizim açımızdan siyasal ahlak bakımından belirleyici olan kısmı burasıdır. Gönüllerden düşmemektir. Bu fedakarlık ister, daha çok çalışmak ister, daha çok emek ister. İnşallah yolumuza devam edeceğiz. Allah'ın izniyle 2023'ü kazasız belasız atlatarak 2024'de aldığımız oyun daha fazlasını alarak yolumuza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Kurtulmuş, Türkiye'nin koronavirüs salgını sürecini de başarılı şekilde sürüyor. Bu konuda herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor.”

(Numan Kurtulmuş, Ak Parti Genel Başkan Vekili)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Zaman hep üç maymunu oynayanların lehine işliyor.

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AYAKKABICIM

ŞEREF GÜLER

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİR YUDUM BAR

Bir Yudum Bar, ayrılmaz çalışanları Bülent Gürsoy ve Yaşar Eğrek ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve maç seyir keyfinin de yaşandığı Bir Yudum Bar, Düz Mahalle, Alan arası sokak NO: 8 adresinde hizmet veriyor.

                Bir yudum bara, 0538 941 26 58 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

CİHAN  MARKET

Cihan Market, müşterilerine yılların tecrübesiyle hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  İhsan ve Cihan  Coşar’ın yaptığı Cihan market, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 64 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda gazete satış bayi ve fatura ödeme noktası  olan  Cihan market, gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerine hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Cihan market sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

             BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  kazançlar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini  ayrılmaz dostlar, Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama  hizmet vermeye devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Özen kuru temizlemeye, 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Şehit aileleri ile gazi ve eşlerine yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizleme sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yazılan yazgıyı değiştirme şansı hiç yoktur. Bırakın kader yakışanı yaşatsın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Gözyaşı, düşünce  ve isyanın bir şeyi değiştirmediği ülke bu! Kafa ve beyni daha da çok yormadan istemiyorsan,"Keşkeler" ile "Pişmanlıklar" geride kaldı,  "Boşverlerle" yaşa gitsin.

 

 

HARBİDEN

Hayat gerçekten çok basit ama biz hayatı karmaşık hale getirmek için ısrar ediyoruz.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakan Koca’nın  sosyal medya hesabından vaka tablosuyla ilgili paylaşımda bulunduğunu, Bakan Koca’nın, "Tedbir, gerekli olduğu yerde alınmalı. Örneğin yakınınızda kimse yoksa maske gereksiz, insan yoğunluğunun fazla olduğu ortamlardaysa maske vazgeçilmezdir. Şartlar zamanla tedbir yorgunluğuna ve ciddi ihmale yol açtı. Mevsim kış. Tedbirleri makul şekilde tekrar uygulamaya koyalım” ifadelerini kullandığını.

****************************************

x-Kültür ve Turizm Bakanlığı verilere göre, pandamiye rağmen,  2021 yılının Ocak-Temmuz aylarını kapsayan 7 aylık dönemde Türkiye’ye  gelen yabancı ziyaretçi sayısının 10 milyon 88 bin 603 olduğunu,

****************************************

x-32 ülkenin katılımıyla organize edilecek 2022 Dünya Kupasına Avrupa’dan katılma hakkını elde eden ülkelerin, Almanya, Danimarka, Sırbistan, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, Hırvatistan, İsviçre ile İngiltere’nin olduklarını,

****************************************

x-Son dönemlerde vaka sayılarındaki artış "Yeniden kapanma olur mu?" sorusunu gündeme getirdiğini, konuyla ilgili bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, "Okulların kapanması dahil herhangi bir kapanma tedbiri düşünmüyoruz. Çünkü aşı var" dediğini,

*****************************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesince haziran ayında hizmete alınan hayvan hastanesinde, bugüne kadar 2 bin 145 sokak hayvanına müdahale edildiğini,

******************************************

x-Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın’ın , koronavirüs salgınında epidemiyolojik verilere göre Avrupa'da vaka artışı olduktan genellikle 2-3 hafta sonra Türkiye'de de vakaların arttığının altını çizerek,  "Benim endişem; Türkiye'de de bir süre sonra özellikle aralık ayına doğru vaka artışını artık 25-30 binlerde tutamayacağız, biraz daha yükselmeye başlayacak" dediğini,

******************************************

x-Türkiye Profesyonel Futbol Liglerin de ynilgiyle tanışmayan takımların, Süper Lig’de Trabzonspor, 2.Lig kırmızı grup da Sakaryaspor ve Hekimoğlu Trabzon, 3.Lig 1. Grup da Batman Petrolspor’un olduklarını,

******************************************

x-Vali Tuncay Sonel’in 19 ilçede yaklaşık 16 ay içerisinde 35 bin 58 engelli olan vatandaşlara ulaştığını,

******************************************

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ile Gaziantep Ticaret Odası arasında ekonomik ve kültürel ilişkileri güçlendirmek için “Kardeş Oda Protokolü” imzalandığını,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız