HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Aralık 2021 Salı Saat: 09:38

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER DAHA ÇOK AZIYOR Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azıyor. Hayalleri olmayan insanlar ise hayalleri olanların hayallerini yıkmak adına ne gerekiyorsa yapıyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

DAHA ÇOK AZIYOR

Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha çok azıyor. Hayalleri olmayan insanlar ise hayalleri olanların hayallerini yıkmak adına ne gerekiyorsa yapıyor.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“2023’de devletimiz ikinci yüzyıla girecek. İkinci yüzyılda Ordu iddialı bir il olarak kendini gösterecek. Biz burada hep birlikte yeni yüzyılın Ordusunu tasarlıyoruz. İddialıyız bu iddiada da güvenimiz sizlersiniz. Ordu’nun yeni yüzyılın parlayan yıldızı olacağına inanıyorum. Bunun gayreti içerisinde bu bütçeyi tartışıyoruz. Bu nedenle yapacağımız şeylerde siyaseti de şekillendirmemiz lazım. Ordu tipi örnek üst kimlikli siyaset. Açık, net, arkadan konuşulmayan, direk tartışan ve katma değeri yüksek bir siyaset yapma hedefimiz var. Huzur içinde yaşamanın gereği bu. Ordu her yönüyle kaynakları zengin olan bir il. Bu zenginliklerin bir kısmını ortaya çıkarmaya başladık. İnşallah bu çalışmalarımızı fazlasıyla ortaya koyarız.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Can alıcı sorunlar karşısında bile sus pus yaşayanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri müşterilerinin hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoş  sohbet Recep Çiçek’in önderliğinde  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine 223 28 55 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve size bir telefon kadar yakın olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

FOTO HİLAL

Sahipliğini yılların tecrübesi  Yalçın Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın  yaptığı Foto Hilal, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Gelin arabası, gelin masası, gelin yolu,  nişan, düğün ve sünnet süslemeleri ile resim ve kamera çekimi adresi Foto Hilal, Düz Mahalle Karkaçar sokak NO: 8-A adresinde hizmet veriyor.

                Bir bardak çay yudumlayana kadar vesikalık resmi teslim edildiği  Foto Hilal’e, 223 38 78 ve 0532 409 55 96 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Foto Hilal, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

PABUÇ

Sahipliğini çeyrek asırlık hoş sohbet isim Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yurdum insanı işte! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; kendi doğrularını bile, haykırmaya korkuyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

"Pişmanlıklar", "Keşkeler" ve "Olmasa iyiydi" lerle geçip gitse de yıllar, özlem hep içimizde bizimle yaşıyor.

 

 

HARBİDEN

Sevmek, bir başkasının hayatını yaşamaktır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Bugün Türkiye’de  15 saat 6 dakikayla en uzun gecesinin Sinop’ta, en kısa gecesinin ise 14 saat ile Hatay’da yaşanacağını,

***********************************

x-Sağlık Bakanlığına Ordu Üniversitesi  tarafından tahsis edilen 208 dönümlük hastane arazisinin ardından yapılan 42 dönümlük ek yer tahsisi ile yapımına başlanan Tıp Fakültesi Morfoloji binasının kaba inşaatının  yüzde 80 oranında tamamlandığını, 2023 yılında faaliyete geçirilmesi planlanan Morfoloji binası içerisinde akademisyen odaları, derslik, laboratuvar amfi ve konferans salonu bulunacağını,

***********************************

x-UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi Play-Off turu eşleşmelerinde Fenerbahçe’nin Çekya temsilcisi Slavia Prag ile eşleştiğini, ilk maçın 17 Şubat 2022 tarihinde İstanbul’da rövanşının da 24 Şubat 2022 tarihinde Çekya’da oynanacağını, bir birlerine üstünlük sağlayan takımın ise son 16 tura yükseleceğini,

***********************************

x-Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, meclis bütçe görüşmeleri esnasında fındık maliyeti ile tartışma yaşadığını, Bakan Pakdemirli’nin fındığın maliyetinin 17 TL olduğunu söylerken, Adıgüzel maliyet 27 TL diyerek Bakan Pakdemirli’ye yalan söylüyorsun diye  tepki gösterdiğini,

***********************************

x-Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın, 2-4 yaşındaki çocuklara uygulanan 1/10 oranında azaltılmış antijen içeren mRNA aşısının beklenen etkiyi sağlamadığını belirttiğini, Ceyhan’ın, "Görünen o ki, küçük çocuklara uygun bir aşı gecikecek" dediğini,

***********************************

x-Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in Altınordu Karşıyaka Spor Kompleksi yanında kamyon ve tırların park alanına 50x70 büyüklüğünde bir halı saha daha yapılacağı açıkladığını,

***********************************

x-Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde yenilgiyle tanışmayan tek takımın TFF 2.Lig kırmızı grup da mücadele eden Sakaryaspor’un olduğunu.

***********************************

x-Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un "Esnaf, işçi, memur zorluk içerisinde. Temel gıda maddelerinde yüksek fiyatlar var. Bunların hepsi inşallah en kısa sürede geride bırakacağız” şeklindeki açıklamasının olduğunca dikkat çektiğini,

***********************************

x-FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası'nı final maçında İtalya ekibi Imoco Volley'i 3-2 mağlup eden temsilcimiz VakıfBank’ın 4.kez dünya şampiyonu olduğunu,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız