HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Nisan 2022 Salı Saat: 11:57

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER ÇARESİZLİKLERİLYE ÖMÜR TÜKETENLER Çaresizliklerini içine gömerek ömür tüketenlerin kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermezler üzüntüsünü, geceleri ise yalnız gözyaşı döker ve yalnız da ağlarlar.     DE
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

ÇARESİZLİKLERİLYE ÖMÜR TÜKETENLER

Çaresizliklerini içine gömerek ömür tüketenlerin kaderidir bu! Gün ışığında kimseye göstermezler üzüntüsünü, geceleri ise yalnız gözyaşı döker ve yalnız da ağlarlar.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Mevcut tablo karanlık olsa da bizler asla karamsar değiliz. Toplumsal cinsiyet eşitsizliği bir demokrasi sorunudur. Bizler, ilk seçimlerden sonra dostlarımızla birlikte cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırmakta kararlıyız. Ülke sorunlarının tek bir kişinin kararıyla çözülemeyeceğini yaşayarak, bedelini çok ağır ödeyerek gördük. Bu nedenle Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ile temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alındığı, düşüncelerin özgürce ifade edildiği, din ve vicdan özgürlüğünün, basın özgürlüğünün, kadın haklarının, çocuk haklarının, çevre haklarının tam anlamıyla korunduğu özgürlükçü bir sistem inşa edeceğiz. Kadınların, çocukların, gençlerin ve tüm vatandaşların geleceğe umutla baktığı, toplumsal barış ve huzurun tesis edildiği mutlu bir ülkede yaşamak,  hepimizin hakkıdır. Bu amaçla bütüncül politikalar üreterek, çoğulcu ve katılımcı demokrasiyi inşa edeceğiz.”

(Nilgün Yılmaz, CHP Kadın Kolları Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor ve siyaset ayrılmaz ikili oldu gitti.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TEKNİK-İŞ

Zekeriya ŞENTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri çeyrek asırlık tecrübe Recep Çiçek’in önderliğinde müşterilerinin hizmet vermeye devam ediyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine, 223 28 55 ve 0530 526 76 27  nolu telefonlarla  da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetin adresi de olan ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken, Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazançlar diliyoruz.

STADYUM TURİZM

Okul turlarının  en güvenilir ve en tartışmasız lideri Stadyum turizm  eski dönem FİFA kokartlı gururumuz Ali Aydın’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Stadyum Turizm, Düz Mahalle Süleyman Felek caddesi NO: 16-B adresinde bulunuyor.

                 Ayni zamanda Uçak bilet satışı  adresi de olan Stadyum turizm sahip  ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜRSU ELEKTRONİK

Gürsu elektronik, çeyrek asırlık tecrübe Dursun Gürsu’nun önderliğinde  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

                Televizyon, uydu sistemleri ve merkezi sistemlerin adresi Gürsu elektronik, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 18 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda Sony yetkili servisi de olan Gürsu Elektronik’e 223 39 46 ve 0532 736 44 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Gürsu Elektronik sahip ve çalışanlarına, bol kazanç diliyoruz.

AKPINAR HALI

 İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Hasan Akpınar ve oğullarının yaptığı Akpınar halı, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Akpınar halı, Yeni Mahalle İsmet paşa caddesi NO:57 (Yeni Fidangör) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Akpınar halıya, 214 68 89 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda Artemis ve bahariye halı satış adresi de olan  Akpınar halıya;  hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Yaşadığımız ölümlü bu hayatta; çaresizlik; acıyı hep içte yaşatır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yeter ki bir insanın ar damarı çatlamasın. Kork işte o zaman.

 

 

HARBİDEN

Derin acılar üfleyince değil, üzmeyince geçer.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de 2022 yılı kitap okuma verileri belirlendiğini, buna göre Ordu’nun 81 il arasında  61. sırada yer aldığını,  

**********************************

x-Ajans Press’in, Euromonitor verilerinden elde ettiği bilgilere göre, 2021 yılının en çekici şehirleri listesi yayımlandığını, veriler şehirlerin, Covid-19 ile mücadelesi, altyapısı, sürdürülebilirliği, ekonomisi, yaşam kalitesi ve turistleri cezbetmesi gibi birçok alt başlık dikkate alınarak hazırlanırken, ilk sıraya Paris’in yerleştiği görüldüğünü, listede Türkiye’den tek bir şehrin yer aldığını o şehrinde 20. Sırada yer alan İstanbul’un olduğunu,

**********************************

x-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 5 yılda bir yayınlanan İlçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralaması Araştırması’na (SEGE) göre, Türkiye’nin en genç başkanı Ulaş Tepe’nin başkanlığını yaptığı Gülyalı’nın, 2017 yılına göre 19 ilçe arasında Altınordu, Fatsa ve Ünye’nin ardından 4.sırada yer aldığını,

**********************************

x-Ordu’nun Altınordu ilçesinin 92 mahallesinin isimlerinin;

“Akçatepe Mah, Akkise Mah, Akyazı Mah, Alembey Mah, Alınca Mah, Alisayvan Mah, Altunyurt Mah, Arpaköy Mah, Artıklı Mah, Ataköy Mah, Aydınlık Mah, Aziziye Mah, Bahariye Mah, Bahçelievler Mah, Bayadı Mah, Bayramlı Mah, Boztepe Mah, Bucak Mah, Burhanettinköy Mah, Cumhuriyet Mah, Çavuşlar Mah, Dedeli Mah, Delikkaya Mah, Dikence Mah, Durugöl Mah, Düz Mah, Düzköy Mah, Emen Mah, Erenli Mah, Eskipazar Mah, Eyüplü Mah, Gerce Mah, Gökömer Mah, Gümüşköy Mah, Günören Mah, Güzelyalı Mah, Hacılar Mah, Hatipli Mah, Hürriyet Mah, Işıklı Mah, Karaağaç Mah, Karacaömer Mah, Karaoluk Mah, Karapınar Mah, Karşıyaka Mah, Kayabaşı Mah, Kayadibi Mah, Kısacık Mah, Kızılhisar Mah, Kirazlimanı Mah, Kovancı Mah, Kökenli Mah, Kumbaşı Mah, Kurtulmuş Mah, Kuylu Mah, Mubarek Mah, Nizamettin Mah, Oğmaca Mah, Orhaniye Mah, Ortaköy Mah, Osmaniye Mah, Öceli Mah, Örencik Mah, Övündük Mah, Pelitli Mah, Sağırlı Mah, Saray Mah, Saraycık Mah, Selimiye Mah, Subaşı Mah, Şahincili Mah, Şarkiye Mah, Şenköy Mah, Şenocak Mah, Şirinevler Mah, Taşbaşı Mah, Terzili Mah, Teyneli Mah, Topluca Mah, Uzunisa Mah, Uzunmusa Mah, Yağızlı Mah, Yaraşlı Mah, Yemişli Mah, Yeni Mah, Yeşilköy Mah, Yıldızlı Mah, Yukarıtepe Mah ve Zaferimilli Mahallesi”olduklarını,

**********************************

x-2021 yıl sonu itibarıyla, Türkiye nüfusu 84 milyon 680 bin 273 kişi iken bunun 22 milyon 738 bin 300'ünü çocuklar oluşturduğunu, çocuk nüfusun  yüzde 51,3'ünü erkek çocuklar, yüzde 48,7'sini ise kız çocukların oluşturduğunu,

**********************************

x-Ordu Üniversitesi’nde  İşletme Anabilim Dalı Doktora Programı ile Arkeoloji Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programlarının açılmasının, Üniversitesini yarınları adına sevindirici bir gelişme olarak değerlendirildiğini,  

**********************************

x-TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 36. hafta müsabakaları sonucunda Sakaryaspor’un ligin bitimine 2 hafta kala grubunu lider tamamlamayı garantileyerek Spor Toto 1. Lig’e yükselme hakkını kazandığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız