HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Haziran 2022 Perşembe Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER VAZGEÇİLMEZLERİ OLDOU GİTTİ YA Dilini gıybetten, yalandan, hasetten ve boş sözden koruyamayanlar da siyasilerin vazgeçilmezleri oldu gitti ya.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

VAZGEÇİLMEZLERİ OLDOU GİTTİ YA

Dilini gıybetten, yalandan, hasetten ve boş sözden koruyamayanlar da siyasilerin vazgeçilmezleri oldu gitti ya.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Ordu’nun hem Karadeniz’in hem de ülkemizin en güzel şehirlerinden bir tanesi. Ordu’nun, gastronomi, misafirperver insanı ve turistik yerleri ile görülmeye ve yaşanmaya değer bir şehir. Amacımız  Ordu’ya gelen misafirlere doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yöresel lezzetlerin de tanıtılması.

Mavisiyle, yeşiliyle, yaylalarıyla, akarsularıyla, turistik yerleriyle, Yason Burnundan Hoynat Adasına, Gaga Gölünden Ulugöl’e, Çambaşı’ndan Perşembe Yaylası Mendereslerine kadar çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Ordu’ya misafirlerimiz geldiği zaman Ordu’daki bu güzelliği görüyorlar, gastronomini de çok zengin. Pancar Çorbası, Galdiriği, Melocanı, Sakarcası, Peziği, Isırgan Yağlaşıyla, fasulye turşusu, taflan turşusu  ve diğer yöresel tatlarıyla Ordu görülmeye ve yaşamaya değer bir şehrimiz. Ordu mutfağımızı hem yöremize, hem ülkemize daha çok tanıtırız. Hep beraber Türk Mutfağını, Ordu’muzu nasıl daha iyi yerlere getiririz onun çabasındayız.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Kimse kimseye yaranamıyor, herkes birbirini suçluyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

AHENK TERZİ

Aşkın Yayla-Nuri Yılmaztürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Mustafa Saylan ve kardeşlerinin yaptığı, Saylan Yapı Malzemeleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Sun Star duş ve küvet kabinleri Ordu Bölge Bayide olan Sun Star, Yeni Mahalle 4 nolu sokak NO: 2-E adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı sağlayan ve size de bir telefon kadar yakın olan Saylan Yapı Malzemelerine 223 04 87 ve 0 536 557 68 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Saylan Yapı Malzemeleri sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ARÇELİK VE BEKO

YETKİLİ SERVİSİ

Arçelik ve Beko yetkili servisi Erdal ve Uğur Alan’ın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Teknik servisi çalışanları Dursun Şensoy, Mustafa Özcan, Raşit Çelebi, Mustafa Okur, Yılmaz Karasu ve Özcan Macar ile birlikte hedefe koşan Arçelik ve Beko Yetkili Servisi Bucak Mahallesi 354.sokak NO: 31-A  adresinde hizmet veriyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan Arçelik ve Beko yetkili servisine,225 52 52 ve 225 32 32 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Arçelik ve Beko yetkili servisine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini hoş sohbet isim Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç, hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrıpaşa caddesi N0:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Pabuç’a 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nole telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FURTUN YALI HAMAMI

Yaklaşık 250 yıllık geçmişi olan ve İşletmeciliğini de çeyrek asırlık tecrübe (Karadağlı) Sedat Yaşar’ın yaptığı Furtun Yalı hamamı kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve Furtun Yalı Hamamı Düz Mahalle Yenigün sokak NO: 3 adresinde hizmet veriyor.

Gecenin geç saatlerine kadar da müşterilerinin hizmetinde olan Furtun Yalı hamamına, 0539 237 97 72 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Furtun Yalı hamamı işleteni ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Biz bize bile yabancıyız, dünya bizim neyimize? Yalana bile alkış tutan sığ beyinli  biçareler olmasa, yeteriz be kendi kendimize.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsanların ötekileştirilerek bölündüğü bir ülkede; her an her şeye gebedir.

 

 

HARBİDEN

Bazı şeyler üzülmeye değmez. Hayatı olduğu gibi kabul et yeter.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Genel Sağlık İş Sendikası Ordu İl Temsilcisi Seydahmet Kayhan’ın, “Bizler işimizi canımız pahasına da olsa 7 gün 24 saat aralıksız yapıyoruz ve taleplerimizin ivedilikle karşılanmasını istiyoruz. Taleplerimiz karşılanmadığı için 30 Haziran ve 1 Temmuz günü 2 günlük iş bırakma eylemi yapacağız” dediğini,

**********************************

x-Türkiye’de Nisan 2022 tarihi itibariyle 384 ceza evinin bulunduğunu, toplam kapasitelerinin ise 275 bin 859 kişi olduğunu,

**********************************

x-Fatsa Belediyesi’nin, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kısa bir süre içerisinde faaliyete geçireceği  Kent Mobilyaları Üretim Merkezi ile Karadeniz Bölgesinde kent mobilyalarını seri olarak üreten tek belediye olacağını,

**********************************

x-Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın , koronavirüs vaka sayılarındaki artış sonrası maske zorunluluğunun geri gelip gelmeyeceğine yönelik yaptığı açıklamada, "Grip öneminde olan hastalık, toplumsal anlamda endişe sebebi olmaktan çıktı. Vaka sayılarında son iki haftada üç kattan fazla artış olsa da bunun tam tersine hastane yükündeki azalış yine sürmektedir. Herkes müsterih olsun" dediğini,

**********************************

x-İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak’ın, Şu an İstanbul’da olan Ana Tanrıça Kibele heykelinin mevcut Ordu Valiliği binasının müzeye dönüştürülmesinin ardından Ordu’ya  getirileceğini söylediğini,

**********************************

x-Kurban alım ve satımının rahatlıkla yapılması ve kesim işlemlerinin kolayca gerçekleştirilmesi için gerekli tedbirleri alan Büyükşehir Belediyesi’nin, Bayram süresince Altınordu, Ünye, Akkuş, Gölköy, Aybastı, Kabadüz (Çambaşı) Fatsa ile Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’ndeki Mobil Kurban kesim Ünitesi’ndeki kurban satış yerine kurulacak mobil mezbahada ve açık kesim alanında kurban kesimi yapacağını, kurbanlıklar, veteriner hekimlerin kontrolünde 10-15 dakikada kesilecek ve ardından vatandaşlara teslim edilecek. İlçe belediyeleri tarafından tespit edilen açık kurban kesim yerlerinde de kurbanlar kesilebileceğini, kurban bayramı süresince 51 personelin görev yapacağını,

*********************************

x-Türkiye’de doğrudan demokrasinin ilk ve tek örneği Mesudiye Kurultayı bu yıl 2 Temmuz 2022 cumartesi günü saat 10:00’da Mesudiye Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yapılacağını,

*********************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıkladığını, buna göre, mayısta trafiğe kaydı gerçekleştirilen taşıt sayısının geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 46,6 artarak 112 bin 709'a yükseldiğini, söz konusu dönemde kaydı silinen taşıt sayısının da yüzde 25,9 artışla 2 bin 617'ye çıktığını,  böylece trafikteki toplam taşıt sayısının mayısta 110 bin 92 olarak gerçekleştiğini,

*********************************

x-28 Haziran 2006 tarihinde kurulan refikimiz Ordu Hayat Gazetesin de 16.yaş coşkusunun yaşandığını,

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız