HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Temmuz 2022 Cuma Saat: 09:20

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÇOK PEŞİN HÜKÜMLÜYÜZ İnsan bile insana yabancı, saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükümlüyüz. Sormuyor, sorguluyoruz, yol nereye hiç bilmiyoruz.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÇOK PEŞİN HÜKÜMLÜYÜZ

İnsan bile insana yabancı, saygılı değiliz, sevmesini dahi bilmiyoruz ve sabırlı hiç değiliz. Çok peşin hükümlüyüz. Sormuyor, sorguluyoruz, yol nereye hiç bilmiyoruz.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Fındık fiyatı için yapılan tartışmaların üreticiyi oyalıyor. Tarım-fındık politikası değişmediği sürece fiyat üzerinden yapılan tartışmaların anlamı yok. Her yıl aynı tartışmalar yapılıyor ve sonuçsuz kalıyor. Fındık üreticilerinin sorunları yerine ihracat ve fiyat üzerine tartışmalar yapılarak işi çıkmaza sokuyorlar. Tarım politikası içinde değerlendirilmesi gereken fındık üretimi ve üreticilerin sorunu göz ardı edilerek yalnızca fiyat üzerinden tartışmalar yapılıyor. Bu da fındık üreticilerinin oyalanmasına neden oluyor.

Fındık stratejik ürün olarak değerlendirilmelidir. Tartışılan konu önemli. Üretici emeğinin ve ürününün değerini almalı. Ancak bunun için altyapı oluşturulmalı. Fiyatı alıcı belirlediği sürece üretici zarar eder. Önce fındık fiyatı nasıl belirlenmeli, buna karar verilmeli. Üreticinin içinde olmadığı komisyonlardan çıkacak karar üreticinin aleyhine olur. TMO göstermelik fındık alıyor. Serbest piyasa denerek fındık alımı özel sektöre bırakıldı. Böyle olduğu sürece fındık fiyatının açıklanmasının anlamı yok.”(Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORU İŞTE! Herkesin derdi kendine yetiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MODİ TURİZM

Ayşen-Mahmut ÖZEL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini  36 yıllık tecrübe Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Karakayalar halı Mehmet Karakaya’nın  yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Karakayalar halıya 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

AKADEMİ MÜHENDİSLİK

Sahipliğini makine mühendisi Kadem Kutlutaş’ın yaptığı Akademi Mühendislik, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 24-B  (Bucak cami yanı) adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma, plan, proje ve taahhüt işlerinin adresi Akademi  Mühendisliğe 214 21 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü kolaylığı sağlamaktan da geri kalmayan, Akademi Mühendislik sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GÜMÜŞ OPTİK

GÖZLÜK VE LENS

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Mehmet Gümüş’ün yaptığı, kaliteli gözlük satış adresi Gümüş Optik, Gözlük ve Lens,  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Meslek hayatında 35 yılı geride bırakan Cemalettin Bedir’in de görev yaptığı Gümüş Optik, Bahçelievler  Mahallesi Atatürk Bulvarı (Gözde Lazer bitişiği) NO:209/A Altınordu/Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Gümüş Optik, Gözlük ve Lense, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Sır saklamasını bilmeyen, borca sadık olmayan ve sözde durmayan boş boğazların sayısına gün be gün sayı ekleniyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

Çok laf yalansız, çok mal da haramsız olmaz.

 

 

HARBİDEN

Karakteri küçük olanlar, söylediği laflarla büyüdüklerini sanıyorlar.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Tarihi organizasyonda, başpehlivan olan güreşçiye 75 bin TL para ödülü, altın madalya ve kupa, başpehlivan ikincisine 48 bin TL, gümüş madalya ve kupa, başpehlivan üçüncüsü olacak 2 güreşçiye de 25’şer bin TL para ödülü, bronz madalya ve kupa verileceğini, tüm kategorilerde ilk üç dereceye girecek pehlivanlara ise toplam 442 bin 300 TL para ödülü dağıtılacağını,

*********************************

x-Türkiye’de Hane halkı İşgücü Araştırması sonuçlarına göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2022 yılı Nisan ayında bir önceki aya göre 65 bin kişi artarak 3 milyon 853 bin kişiye ulaştığını,

*********************************

x-Ordu Kamuoyunda oldukça tartışılan Altınordu Durugöl’deki arazi için yeni gelişme yaşandığını, Ordu Büyükşehir Belediyesi Durgöl  için yeni imar planı hazırladığını,  yeni onaylanan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planında Durugöl’deki 72 dönüm arsanın 36 dönümlük alanı yeşil alan olduğunu, arsa üzerinde 3 dönümlük bölüme de 4 katı geçmeyecek şekilde otel yapılacağını, arsanın geri kalan bölümünün de  konut olacağını,

*********************************

x-Kırkpınar'da art arda üç defa başpehlivan olanların ebedi sahibi olduğu altın kemerin, çeyrek asırdır sahibini aradığını, üst üste üç kez başpehlivanlık unvanına sahip olanlara takılan "altın kemer" in, 1997'den bu yana belediye kasasına döndüğünü,

*********************************

x-Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in, "81 ilde 100 noktaya ekmek fabrikası kuracağız ve günlük 1 milyon ekmek üretim kapasitesiyle liselerin çıkışındaki satış büfelerinde vatandaşımızın düşük fiyatla ekmekle buluşmasını sağlayacağız” şeklindeki açıklamasının hayli dikkat çektiğini,

*********************************                                                                                                                       

x-Konuşmaktan başka icraatına tanık olunmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’nin "İlk 5 ayda gelir gerçekleşmelerimiz bütçe hedefimizin yüzde 73’ünü aştı" dedi. Nebati, ek vergi getirilmeyeceğini söylediğini ve enflasyonun kısa sürede düşeceğini açıkladığını,

*********************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi için hazırladığı sahil düzenleme projesinde ilk kazmanın vurulduğunu, 1.5 km’lik bir alanda uygulanacak olan projede yaya yolları, oturma bankları, çocuk oyun ve fitness alanlarının yanı sıra yeni aydınlatma sistemlerinin yer alacağını,

*********************************

x-Dünya Sağlık Örgütünün, Kovid-19 vakalarının 110 ülkede artış gösterdiğine dikkati çekerek, salgının bitmediği uyarısında bulunduğunu, ölüm oranlarının arttığını vurgulayan DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus’un "Salgın değişim gösteriyor. Virüsle mücadelede ilerleme kat ettik fakat salgın henüz bitmedi” ifadelerini kullandığını,

*********************************

x-‘Peygamberler diyarı' olarak anılan Şanlıurfa'ya 2023'de önemli bir misyon verildiğini,  Azerbaycan'da gerçekleştirilen İslam İşbirliği Teşkilatının 11. Turizm Bakanları Konferansı'nda Şanlıurfa’nın  2023 yılının turizm başkenti seçildiğini,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız