HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2022 Pazartesi Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ELLERİYLE İŞARET EDİYOR Ülkenin yalana bile alkış tutan anlama özürlü biçareleri  işte! Ağızlarıyla  söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor. Anla anlayabilirsen.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ELLERİYLE İŞARET EDİYOR

Ülkenin yalana bile alkış tutan anlama özürlü biçareleri  işte! Ağızlarıyla  söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor. Anla anlayabilirsen.

 

 

DEMİŞ DEMESİNEDE

“Üreticilerimiz  bahçelerini hasat öncesinde elinden geldiğince hazırlamaya çalışıyor. Artan maliyetler karşısında çiftçilerimiz fındığını sağ salim ve kaliteli bir şekilde harmana getirmek için uğraşıyor. Bunların karşısında üreticilerinin tek düşündüğü fındık fiyatının ne olacağı. Üretici maliyetlerin karşılığında da mağdur olmamak ve kazanç sağlamak istiyor. Mevcut fiyatlar üreticilerimiz için yeterli değil. TMO’nun hasattan önce fiyatı açıklayıp, üreticimizi rahatlatması lazım.

Geçen sene fındık fiyatları 26 liraydı. Bu yıl da şuan TMO, 2021 ürününü 44 liraya satıyor. Demek ki 2021 yılı fındığımız 40 liranın üzerine yapıyor. Ancak 2022 fındığımız için en az 3 dolar baz alınmalı. Çünkü 2022 yılı fındığının artan maliyetler karşısında daha yüksek bir fiyatla satılması gerekiyor. 3 dolar bugün 52 lira civarında. Bir maliyet ve rekolte çalışmaları yapılacak. Ancak üreticinin beklentisi 50 TL’nin üzerinde bir taban fiyatın oluşması. 50 liranın altında bir taban fiyatın oluşmasını istemiyor. 3-3.5 dolar açıklanacak bir taban fiyat üreticiye de nefes aldıracaktır. Çünkü üreticilerimizin maliyetleri çok arttı. Geçen yıla göre neredeyse maliyetler 3 katına çıktı. Üreticilerimizin üretime devam edebilmesi için bu yıl açıklanacak olan taban fiyat ve serbest piyasada oluşacak olan rakam çok önemli.” (TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Siyasi parti tutar gibi takım tutanları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAY EVİ

Tarık MAĞDEN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

İMREN KURUKAHVECİ

Ordu’da Kuru kahvenin tartışılmaz adresi İmren Kurukahveci, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Günlük taze kahvenin satış adresi İmren kuru kahveci, Hükümet caddesi NO: 4-A  adresinde hizmet veriyor.

                İşletmeciliğini yılların tecrübesi  hoş sohbet isim Mehmet Akyurt ‘un yaptığı İmren Kurukahveciye,  214 18 77 ve 212 02 92 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                İmren kurukahveci sahip ve çalışanlarına, bol kazançlar diliyoruz.

BİZİM SAATÇİ

Her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamir adresi Bizim Saatçi  hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini 30 yıllık tecrübe  Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 223 35 70 ve 0542 711 41 79  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan, Bizim saatçi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

             YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini  yılların tecrübesi  ve izne hasret kalan Olgun Nihat Kul’un yaptığı Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla  dikkat çeken Yeni Doğuş Akvaryum ve Kuş galerisine, 0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

LİDER SPOR AYAKKABI

Spor ayakkabı ve tüm spor malzemeleri toptan ve perakende satış adresi Lider Spor ayakkabı müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini  yılların tecrübesi Ali Köse’nin yaptığı Lider spor ayakkabı Şarkiye Mahallesi Fatih caddesi NO: 23 adresinde hizmet veriyor.

                223  01 47  nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Lider spor ayakkabıya hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz. 

 

 

ANLASA DA ANLAMASA DA

Tecrübe yaşayıp da anlamaktır. Hayat hakkında öğüt veren bir insanı dinlemeyi ihmal etme. O öğüdü tecrübe edinmek için mutlaka kendinden ödün vermiştir.

 

 

O GÜN BUGÜN

İnsan beyni silah üretmeye çalıştığı ve bunaklar da savaş narası attıkça, gerçek bir barış bu dünyada var olamaz.

 

 

HARBİDEN

Çevrende ki insanları kaybetmek istemiyorsan saygı duymayı ve sevmeyi öğren.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2022-2023 sezonun da Süper Lig’de İstanbul dışında yalnızca 10 ilin (Ankara, Konya, Gaziantep, Adana, Antalya, Kayseri, Sivas, Giresun ve Trabzon) takımlarının Süper Lig'de yarışacağını, 81 ilden 70'inin Süper Lig'de temsil edilmeyeceğini,

***************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzman Dr. Ali Coşkun’un, Sağlık Bakanlığı verilerine göre, test sayısı çok düşük olmasına rağmen, vaka sayısı son 1 haftada 2,5 kat arttığını belirterek korona virüsün henüz bitmediğini vurguladığını,

***************************

x-Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin son noktayı koyduğunu, Altınordu 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planını onaylandığını,  Altınordu Belediyesi tarafından 18 aydır imara kapalı olduğu için vermediği inşaat ruhsatını  Ağustos ayından itibaren vermeye başlayacağını,

***************************

x-52 Orduspor’da 29 Haziran 2022 Çarşamba günü yapılması gereken ancak çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen  Seçimli Olağan Genel Kurulun , çoğunluk aranmaksızın 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:00’de organize edileceğini,

***************************

x-Türkiye’nin, 6 milyondan fazla can alan koronavirüsle mücadelesinde sona yaklaşırken yeni bir tehlike ile karşı karşıya kaldığını, Dünya üzerinde 3 bin 500'den fazla kişide görülen maymun çiçeği virüsü ülkemizde de tespit edilirken, Sağlık Bakanı Koca, 37 yaşındaki bir kişinin tecrit altına alındığını duyurduğunu, maymun çiçeği virüsüyle ilgili uyarı yapan Dünya Sağlık Örgütünün, virüsün hamile kadınlar, bağışıklığı düşük kişiler ve çocuklar gibi yüksek risk gruplarına bulaşabileceğini belirttiğini,

***************************

x-Sayıştay’a yeni seçilen 5 üyeden 3’ünün  Ordulu olduğunu, Ordulu hemşehrilerimizin isimlerini ise Fatsalı Mahmut Kazan, Aybastılı Erdoğan Durkut ve Perşembeli Selim Erdem’in olduklarını,

***************************

x-Can yapı sahibi Murat Şenoacak’ın  annesi Meliha Şenoacak’ın vefatının ardından, Şenocak’ın  annesinin cenazesine katılanlar ile başsağlığı dileyenlere teşekkür etmeyi ihmal etmediğini,

***************************

x-Saray Mahallesi Ulukonak  Caddesinde hizmet veren Valilik binasının eklentisi olarak yıllardır hizmet vermekte olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının, Karşıyaka mahallesindeki yeni Hükümet  Konağı yerleşkesindeki yerine taşınmasının ardından yıkım çalışmalarına başlandığını,

***************************

x-Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in, bu yıl ilk kez 4 Temmuz'da uygulamaya geçecek matematik ve İngilizce yaz okulları ile destekleme ve yetiştirme kurslarına (DYK) 900 bine yakın öğrencinin başvuru yaptığının bildirdiğini,

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız