HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER KORUMALIĞINA SOYUNUYOR Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte! Göbeği şişkin ‘Paragözleri’ gemicik ve yatlar da keyif çatar, fakir çocukları da korumalığına soyunur.     ANLAYAN ANLADI.! “Biz kadınlar,
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

KORUMALIĞINA SOYUNUYOR

Anlaşılır değil, anlaşılmaz ülke Türkiye işte! Göbeği şişkin ‘Paragözleri’ gemicik ve yatlar da keyif çatar, fakir çocukları da korumalığına soyunur.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Biz kadınlar, direniş destanı yazmaya devam edeceğiz! Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Az kaldı… İktidara geldiğimizde ilk 24 saat içerisinde İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlüğe sokacağız. Tüm hükümlerini uygulayarak kadına ve çocuğa yönelik şiddet ile kadın cinayetlerinin nasıl durdurulacağını göstereceğiz. Eşitlikçi bakış açımızı hayata geçirerek, kız kardeşlerimizin canice katledilmesine, kadın katillerinin cezasızlıkla ödüllendirilmesine geçit vermeyeceğiz.

İstanbul Sözleşmesi’nden de 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi Kanunu’ndan da kazanılmış haklarımızdan da asla vazgeçmiyoruz. Bu haklar bizim can simidimizdir. Haklarımızı tek tek budamaya heves edenlere, Cumhuriyetimizin kararlı savunucuları ve eşitlik mücadelesinin neferleri olarak sesleniyoruz: Haddinizi Bilin!”

(Nilgün Yılmaz, GHP Ordu Kadın Kolları Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Yarın güzel olacaksa, bugünün suçu ne?” Sorusu hep cevapsız kalıyor,

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

GÖZDE ELEKTRONİK

Akif BAYRAKTAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

AHENK TERZİ

Ahenk 35 yıllık tecrübeler Aşkın Yayla ile Nuri Yılmaztürk’ün önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü deri mont özel dikim ve tamir işleri ile bay-bayan giyim ve tamir işlerinin adresi  Ahenk  terzi, Şarkiye Mahallesi Bucak Caddesi (Konak Kasabı karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Ahenk terziye, 0532 733 96 18 ve 0537 695 56 26 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ahenk terzi  işletenlerine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

FATOŞ BEBE

İşletmeciliğini yılların tecrübeleri  Yılmaz Yalçın ile eşi Fatma Yalçın’ın yaptığı Fatoş Bebe hizmet vermeye devam ediyor.

                0-16 Yaş çocuk giyim adresi Fatoş Bebeye, 0532 315 89 98 ve 214 27 33 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Fatoş Bebe, Düz Mahalle Süleyman Felek Caddesi NO: 22-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Fatoş bebe sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

          BİLGİ

KİTAP VE KIRTASİYE

Sahipliğini  30 yıllık tecrübe Ali Ekrem Aktürk ile  eşi İlkay Aktürk’ün yaptığı Bilgi kitap-kırtasiye  müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Spor malzemeleri, büro malzemeleri, düğün davetiyeleri, bando malzemeleri ve kitap satış adresi Bilgi kitap ve kırtasiye Zübeyde Hanım caddesi NO: 19-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken ve size bir telefon kadar da yakın olan Bilgi kitap ve kırtasiyeye, 225 61 25 ve 225 61 31 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Bilgi kitap ve kırtasiye sahiplerine hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

GURUR ŞARKÜTERİ

  VE TEKEL BAYİİ

Sahipliğini işadamı merhum Osman Aras’ın oğlu   Sabri Aras’ın yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayi hizmet vermeye devam ediyor.

                Gece  22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Gurur Şarküteri ve tekel bayiine, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine  bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

 Bir insan, söylediklerinden daha çok, sakladıklarında gizlidir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Kendi sırrını dahi kendinden saklamak zorunda kaldığın bir ülke bu! İçi kara olanların beyinlerinde hep kötü düşünceler yuva yapar.

 

 

HARBİDEN

Öğrenmek sonu olmayan bir yoldur.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-2022-2023 eğitim dönemi için özel yetenek sınavı haricinde toplam 4 bin 027 kontenjanı bulunan Ordu Üniversitesi’ne YKS tercihleri sonrasında 4 bin 007 öğrenci yerleştiğini, bu kapsamda Üniversitemiz fakültelerindeki 37 bölüm için açılan kontenjanlara 1922 öğrenci yerleşirken; Meslek Yüksekokullarındaki 42 ön lisans programı için açılan kontenjanlara 2 bin 085 öğrenci yerleşerek yüzde 99.5’lik bir doluluk oranı elde edildiğini,

******************************

x-Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hamidiye Kruvazörü ile Ordu’ya gelişi esnasında karaya ayak bastığı yer olan Altınordu sahili Ayışığı Meydanı’nda tarihi kaynaklardan yararlanılarak birebir aynı ölçülerde inşa edilen Rüsumat No:4 Gemisi ve bünyesinde yer alacak olan müzenin açılacağı gününün çok merak edildiğini,

******************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun , Temmuz ayına ilişkin konut satış verilerini açıkladığını,  buna göre, geçtiğimiz ay konut satışları yüzde 12,9 azalarak 93 bin 902 olduğunu, Temmuzda Türkiye'den en çok konut alan yabancıların  ise bin 28 konutla Rusların ilk sırada yer aldığını,  Rusları 431 konut ile İran, 380 konut ile Irak vatandaşlarının izlediklerini,

******************************

x-Ordu’da, yaz mevsiminde meydana gelen sağanak yağışlara bağlı olarak, oluşması muhtemel su baskınlarını önlemek amacıyla yağmur suyu şebeke hatları, menfezler, mazgallar ve dere yataklarında yapılan temizlik çalışmalarında, altyapıdan bin 800 kamyon malzeme çıkartılmasının hayli dikkat çektiğini,

******************************

x-Poyraz Poyraz Fındık Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Poyraz’ın, “50 yıldır iş hayatındayım böyle bir tedirginliğim olmamıştı. Kafamda da şöyle bir şey var: Gerekirse arsamı satacağım işçilerimin tazminatlarını ödeyeceğim, fabrikamı kapatacağım” şeklindeki açıklamasının dikkatten de öte dikkat çektiğini,

******************************                                                                                                                                   

x-Ordu 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kamulaştırma probleminin Ekim ayında sona ereceğini ve  bölgenin yatırımcı için hazır hale getirilmeye başlanacağını, MÜSİAD’ın  Ordu Büyükşehir Belediyesi ile yaptığı mutabakat kapsamında 2. OSB’ye çok sayıda yatırımcı getireceğini,

******************************

x-Bal arılarının hastalıklara karşı bağışıklıklarının güçlendirilmesi ve arı ürünlerinin veriminin artırılması amacıyla çalışan uzmanların, tamamen yerli ve milli arı probiyotiği üretmeyi başarmasının takdir topladığını,

******************************

x-Eren Abluka-32 Operasyonu kapsamında biri turuncu, diğeri gri kategoride aranan iki teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten İçişleri Bakanı Soylu’nun, Tendürek'in yıllar sonrası  terörden tamamen temizlendiğini duyurduğunu,

******************************

x-DİSK-AR'ın araştırmasına göre Türkiye'de çalışabilir durumdaki 64,5 milyon kişiden sadece 21,4 milyonu kayıtlı ve tam zamanlı istihdamda bulunduğunu,  rapora göre gençlerde geniş tanımlı işsizlik oranı ise yüzde 32,5'e dayandığını,

  

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız