HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ağustos 2022 Cuma Saat: 15:13

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER TARTIŞMALARI BİLE KÜSKÜNLÜKLE BİTİYOR Karşılıksız sevdiğimiz Ülkem siyasileri işte! Çözüm den daha çok sorun üretiyor. Sorulara sorularla cevap veriyor, tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.    
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

TARTIŞMALARI BİLE KÜSKÜNLÜKLE BİTİYOR

Karşılıksız sevdiğimiz Ülkem siyasileri işte! Çözüm den daha çok sorun üretiyor. Sorulara sorularla cevap veriyor, tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Bin 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Ordu Mesudiye Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi ilimize hayırlı olsun. Mesudiye ilçemizde kurulacak olan, Ordu’muzun tarım ve hayvancılık merkezi olmasına yönelik olarak geliştirilen projemiz uygulamaya geçiyor. Karadeniz Bölgesi'nin mega projesi olarak gösterilen Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandı. Projeyle birlikte Karadeniz-Akdeniz bağlantı yolu üzerinde bulunan Mesudiye ilçemizde, 1.250 dekar alan üzerine kurulacak olan organize sanayi bölgesinde üretim, istihdam, ihracat hedeflerine yönelik her şey planlandı.

                100 adet besi işletmesinin, hayvan barınaklarının, gübre fabrikasının, et entegre tesisinin, yem üretim tesisinin, soğuk hava depolarının, hayvan hastanesinin, biyogaz tesisinin olacağı sanayi bölgesinde tarım-sanayi entegrasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştireceğiz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Hayat yaşamasını bilenler adına güzeldir” gerçeği bir anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SAYLAN YAPI MALZEMELERİ

Mustafa-Ömer-Yılmaz SAYLAN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

MÜJDE TUHAFİYE

İç çamaşırları, çocuk pijama takımları ve çorap çeşitleri satış adresi Müjde Tuhafiye müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

İşletmeciliğini  çeyrek asırlık tecrübe Hanife  Akyurt’un yaptığı Müjde Tuhafiye, Selimiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 22 adresinde hizmet veriyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Müjde tuhafiyeye  225 21 34 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Müjde tuhafiye sahip ve çalışanlarına  hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Sahipliğini yılların tecrübesi Mehmet Karakaya’nın yaptığı Karakayalar halı, müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO:10 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

GÜVEN POŞET VE KAĞITÇILIK

Plastik bardak, çöp torbaları, kağıt, poşet, peçete, tuvalet kağıdı, rabant, ip, streç film, baskılı kağıt toptan ve perakende satış adresi Güven Poşet ve kağıtçılık hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe Ali Gürel Güven’in yaptığı Güven Poşet, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 17 adresinde hizmet veriyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve 214 24 47 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz Güven Poşet ve Kağıtçılığa, bol kazançlar diliyoruz.

BETA İLETİŞİM

Beta İletişim teknik servisi, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Hoş sohbet isim Sinan Akkuş’un önderliğinde hizmet veren Beta İletişim teknik servisi ,Selimiye Mahallesi Fatih Caddesi N0: 25-B adresinde bulunuyor.

Aksesuar, tamir, yazılım, 2.El alam ve satım adresi Beta İletişim teknik servisine,  0530 289 99 82 nolu telefonla ulaşabilirsiniz.

Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Beta İletişim sahip ve çalışanlarına, hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Acıların ve hasretlerin insanı olgunlaştırdığı bu hayatta; insan doğmaktan daha önemlisi insan kalabilmektir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Onur, haysiyet ve şeref düşkünü insanlar, hayatta bazı değerler için yaşar. O değerler için ya ölür ya da ölür.

 

 

HARBİDEN

Her insandan öğrenebileceğin bir şey vardır.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Merkez Bankası'nın açıkladığı veriye göre, borç gemisine binen  Türkiye'nin kısa vadeli dış borç stoku haziran ayında yüzde 10,9 artarak 134,8 milyar dolara yükseldiğini,  bu rakama uzun vadeli olup da vadesine 1 yıl veya daha az kalmış 47,7 milyar dolarlık dış borç da eklenince, önümüzdeki bir yıl içinde ödenmesi gereken dış borçların toplamının 182,5 milyar dolara çıktığını,

*******************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 Temmuz ayı konut satış istatistiklerini paylaştığını, verilere göre Türkiye genelinde temmuz ayında 93 bin 902 konut satıldığını,  Ordu’da 6 bin 319 konutun satışının gerçekleştiğini,

*******************************

x-Emniyet Genel Müdürlüğü, Çarşı ve Mahalle Bekçileri ile ilgili düzenlemeler yaptığını, düzenlemeye göre, bekçilerle ilgili yapılan açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü'nden uygun görüş alan iller dahil 81 ilin mülki amirliklerden aldıkları gündüz çalışma olurları sonlandırılmıştır. Böylece Çarşı ve Mahalle Bekçileri gündüz saatleri içerisinde görev yapamayacak" denildiğini,

*******************************

x-Türkiye genelinde 82 bin birlik üyesi arıcı bulunurken, yaklaşık 300 bin kişi geçimini arıcılık ile sağladığını, Ordu’da ise 3 bin 500 kayıtlı arıcı bulunurken, yaklaşık 10 bin aile bu sektörden geçimini sağladığını, geçtiğimiz yıl Ordu’da 11 bin 300 ton bal üretimi yapılırken, bu sene kestane ve çam balında rekolte kaybı olduğunun gözlendiğini,

******************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi nüfusu ile Ordu’nun en büyük mahallesi konumundaki Altınordu ilçesi Şahincili Mahallesi’nde yeni bir park çalışması daha başlattığını, parkın  15 dönümlük alan üzerine inşa edileceğini,

******************************

x-CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel,’in  tarım kredi kooperatiflerinin sayısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iş başına geldikten sonra azaldığının altını çizerek, “Erdoğan iş başına geldiğinde Türkiye’de tam 3 bin 150 tarım kredi kooperatifi vardı, şu anda 700’e düştü” ifadelerini kullanmasının olduğunca dikkat çektiğini,

******************************

x-Doğu Karadeniz’in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi’nde kazmaların yeniden vurulduğunu, halkın büyük ilgisini çeken ve her yıl yeni çıkan eserlerin dört gözle beklendiği kurul kalesinde, kazıların bu yıl basına kapalı olarak gerçekleştirileceğini,

******************************

x-Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nin, 2022-2023 sezonunda iç sahada oynayacağı lig maçlarının gaziler ve şehit yakınlarına ücretsiz olacağını duyurmasının takdir topladığını,

******************************

x-Maymun çiçeğinde yeni tehlikenin kapıyı çaldığını, şu ana kadar 89 ülkeye yayılan maymun çiçeğinde endişelendiren bir gelişme yaşandığını,  Fransa'da virüsün ilk kez insanlardan köpeklere buluştuğunu,  DSÖ'den de yeni uyarı yapıldığını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız