HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Eylül 2022 Salı Saat: 09:39

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER VARSIN,YALANA ALKIŞ TUTANLAR PRİM YAPSIN Varsın; görmeden yalan söyleyenler ile yalana bile alkış tutanlar prim yapsın. Bir insan ne kadar çok okursa o kadar da çok yükseleceğini bilmelidir.     ANLAYAN ANLADI.! “Yumurta fi
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

VARSIN,YALANA ALKIŞ TUTANLAR PRİM YAPSIN

Varsın; görmeden yalan söyleyenler ile yalana bile alkış tutanlar prim yapsın. Bir insan ne kadar çok okursa o kadar da çok yükseleceğini bilmelidir.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Yumurta fiyatlarındaki artışın sebebinin hammaddenin yurtdışından gelmesinden kaynaklanıyor. ayrıca akaryakıt ve diğer girdi maliyetlerin de yükselmesiyle birlikte  ilerleyen günlerde yumurta fiyatlarının daha da artabileceğini ifade etti. Elimizde yumurta var ama satamıyoruz. Üretici olarak yumurtanın tanesini ucuza satarsak alan çok var ama bu bizi kurtarmıyor. Diğer türlü de alıcı zor bulunuyor. Üretici arada kaldığı  için şu an birçok kişi elindeki tavuk sayısını azaltmaya başladı. Böyle giderse bu sistem çökme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.

Geçen sene 170-180 lira olan yem şu an 500-550 lira. Tavuk yemi fiyatları aşırı yükseldi. Geçen yıl 50 kiloluk yem 180 TL civarındayken şimdi aynı 50 kiloluk yem 550 TL seviyelerine ulaştı. Akaryakıt ve yem fiyatları böyle artmaya devam ederse yakında raflardaki yumurtanın tanesi 5 liraya dayanacaktır. Çok sayıda yumurta üreticisi sektörü bıraktı. Olumsuz ekonomik şartlara rağmen tavuklarımızı elimizde tutmaya çalışıyoruz ama bu çok zor. Şu anda bu iş yapılacak durumda değil. Bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz ama bu böyle gidecek gibi de durmuyor. Ben de artık bu sektörden ayrılmayı düşünüyorum.

(Ordu Yumurta Üreticileri Derneği Başkanı Yusuf Uzunlar)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! “Yuvaya en iyi hediye zaman ayırmaktır” gerçeği pek fazla anlam ifade etmiyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

DURAK LEZZET LOKANTASI

Turgay ÖZKAL

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

EZGİ İLE SEFA’DA EVLENİYOR

Sevgi-Fatih Bakıcı çiftlerinin kızları Ezgi(Bakıcı) Aksu ile Songül-Hayati Aksu çiftlerinin oğulları Sefa Aksu’da evliler arasına katılacak.

                Genç çiftlerin kınası 1 İkim 2022 Cumartesi günü saat 18:00’de Karaca Ömer Mahallesi Orta Sokak No 47’deki evde, erkek evi 1 Ekim 2022 Cumartesi günün 12:00-18:00 arası Bucak Mahallesi Mavi Kent Sitesi bahçesinde organize edilecek.

                Düğün ise 2 Ekim 2022 Pazar günü saat 19:00’da Cumhuriyet Mahallesi 1251 sk.NO:13 adresinde bulunan Akyol Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek.

                Genç çiftleri şimdiden kutluyor bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

ÖZEN KURU TEMİZLEME

İşletmeciliğini ayrılmaz dostlar Ayhan Gündüz ile Yusuf Palavar’ın yaptığı Özen kuru temizleme ve boyama, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yorgan, pürde, battaniye, stor perde, gelinlik ve derinin itina ile temizlendiği ve Avrupa boyanın da yapım adresi Özen kuru temizleme, Süleyman Felek caddesi, No. 36-A (Ziraat bankası karşısı) adresinde hizmet veriyor.

                Ayrı zamanda Gaziler ile şehit ailelerini yüzde elli indirim uygulayan Özen kuru temizlemeye 223 24 75 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

BİLİŞİM VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

Bilişim ve Güvenlik sistemleri  30 yıllık tecrübe Recep Çiçek’in  yaptığı Bilişim Güvenlik Hizmetleri müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam eden ve size de bir telefon kadar yakın olan Bilişim ve Güvenlik hizmetlerine 223 28 55 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan  ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan  Bilişim ve Güvenlik sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

REYHAN PERDE VE ÇEYİZ EVİ

Perde, pürde tül ve stor işlerinin itina ile yapıldığı Reyhan perde, çeyiz evi müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Reyhan-Arslan Uzundurukan’ın işletmeciliğini yaptığı Reyhan perde ve çeyiz evi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 38 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken  Reyhan Perdeye 214 46 81 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Reyhan perde ve çeyiz evi sahip ve çalışanlarına hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Yarının ne getireceğinin hiç belli olmadığı bir ülkede; en acısı onur, haysiyet , şeref , ‘Ayıp’ ve “Günah” defterinin kapatılmasıdır.

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşayıp da anlamanın adı tecrübe, insanın en iyi dostudur. Hem de bedeli çok ağır ödenen…

 

 

HARBİDEN

Hayat; sen önüne bakıyorken, yanından tüm güzellikleriyle geçen bir trendir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Ordu Ticaret ve Sanayi Odası’nda  22 Ekim 2022 Cumartesi günü seçim heyecanı yaşanacağını, seçimde başkanlık için mevcut başkan Servet Şahin ile birlikte iş insanı Levent Karlıbel ve OTSO Meclis Başkan Yardımcısı Osman Çakmak’ın yarışacaklarını,

************************

x-Avrupa'da yapay kalp nakli yapan ilk kadın hekim olan hemşehrimiz Dilek Gürsoy'un adının Aybastı ilçesinde bir sokağa verildiğini,

************************

x-Ana tanrıça Kibele heykelinin bulunduğu kurul Kalesi’nde kazıların sürdüğünü, kazılar da bugüne kadar 2 bin parça tarihi eserin ortaya çıkarıldığını,

************************

x-Ordu Valiliği uhdesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sen Bir Ordusun tarafından organize edilecek programa BKM’nin unutulmaz isimlerinden Metin Yıldız ve Tiyatro Oyuncusu Ceylan Yıldız’ın, Ordu’nun  ev sahipliği yapacağı Karadeniz-Ordu U20 Serbest Güreş Turnuvasında Şakalı Şarkılı Kabare Gösterisi ile Ordulu sevenleri ile buluşacağını, şakalı Şarkılı Kabare Gösterisinin Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 29 Eylül Perşembe Saat 14:00’da ücretsiz organize edileceğini,

************************

x-Ordu Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce’nin, Altınordu ilçesinde 21 ay sonra onaylanan imar planına değinerek, “Yeşil alanların katledildiği bir planla karşı karşıyayız. Bu plan Ordu’nun değil, rantçıların hayrına oldu” ifadelerini kullanmasını olduğunca dikkat çektiğini,

************************

x-Ulubey İlçe Sahası’nda açık tribünün yanına bir de kapalı tribünün yapılmaya başlanmasının Ulubeyli futbolseverlerin gözlerinin içini bile güldürdüğünün gözlendiğini,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Ulu Cami’nin zemin katında hayata geçirilen modern kütüphane 430 metrekare kapalı alan olarak inşa edildiğini,  kütüphane içerisinde grup çalışma alanı, tekli çalışma alanı, ofis, arşiv, danışma, kitaplıklar, klimalı ortam, internet imkânı ve WC yer aldığını, her kesime hitap edecek şekilde hazırlanan kütüphane de ayrıca sosyal aktivite alanı olarak kafe, teras, masa tenisi alanı ve geniş bir bahçe de bulunduğunu,

************************

x-Ordu Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Ali Coşkun’un, Ordu’nun sağlık Turizmi pastasından yeterince pay alamadığının altını çizerek, “ Üstelik artı özelliklerine rağmen , bu konuda cesaretle hareket edemediği için, haketmediği gerilerde kaldığı aşikardır” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

************************

x-Türkiye'den 2022 yılının ocak-ağustos döneminde yapılan bal ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 artarak 29 milyon 982 bin dolara ulaştığını,

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız