HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Eylül 2022 Perşembe Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER SÖYLEDİKLERİNE DEĞİL YAPTIKLARINA BAKACAKSIN Henüz insanın içini ölçen makine icat edilmedi. Yine de karşındaki insanın ne olduğunu anlamak adına, söylediklerine değil son yaptıklarına bakacaksın.     ANLAYAN A
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

SÖYLEDİKLERİNE DEĞİL YAPTIKLARINA BAKACAKSIN

Henüz insanın içini ölçen makine icat edilmedi. Yine de karşındaki insanın ne olduğunu anlamak adına, söylediklerine değil son yaptıklarına bakacaksın.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Birkaç yıl öncesine kadar 160-170 bin ton civarında fındık üretimi yapılırken bu yıl 240 bin ton üretim gerçekleşti.

Teknikliğine uygun olarak bahçeye bakıldığı takdirde fındık üretiminin artacağı kaçınılmazdır. 19 ilçemizde tarım teşkilatımız, geliştirdiği projelerle fındıkta verim ve kalitenin artırılması için çaba sarf ediyorlar. İlimizdeki fındık üretimi 300 bin tona çıkabilir, hatta daha fazla olabilir. Bunun için üniversitemizin ziraat bölümündeki hocalarımızın yapacağı katkılar da önemli. En önemlisi de çiftçilerimizin fındıklarına gözü gibi bakmasıdır. Pandeminin bir artısı bu oldu. Evlerde olan çiftçilerimiz bahçesine güzel bir şekilde bakarak, hakikaten verimin artmasında büyük bir vesile oldu.”

(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Herkes bir çeşit yaşıyor ve herkes kendince haklı.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SANAT PERDEPERDE

Ayşe ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

                      MODİ

TURİZM VE SEYAHAT ACENTASI

Modi Turizm ve Seyahat Acentesi Genel Müdür Mahmut Özel ve  eşi Ayşen Özel çiftinin önderliğinde tatil ve gezi severlere hizmet vermeye devam ediyor.

                Tur organizasyonları, bilet satış noktası ve tatil organizasyonlarının adresi Modi, Turizm ve Seyahat Acentesi, Selimiye Mahallesi Lise Caddesi Vakfı İş Merkezi 4-6 adresinde hizmet veren Modi Turizm  ve Seyahat acentesine, 225 18 76  ve 0532 245 15 72 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zamanda gülen yüzün adresi de olan Modi Turizm ve Seyahat Acentesine, bol kazançlı günler diliyoruz.

            YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet  devam ediyor.

Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve  0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

BİANCO VİTA

İşletmeciliğini  Ordu’nun renkli simalarından Ufuk Ünal’ın yaptığı gelinlik, abiye ve iç giyim adresi Bianco Vita müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Müşterilerine geniş bir ortamda hizmet veren n ve her türlü imkanı da Sağlayan Bianco vita, Atatürk Bulvarı  (Migros karşısı) NO: 96-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Bianco Vita’ya, 233 02 96 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

GÜZEL ORDU UNLU MAMULLER

Güzel Ordu unlu mamulleri yaş pasta, kuru pasta, tatlı, poğaça , simit ve sandviç çeşitleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

Sahipliğini  yarım asırlık  tecrübe Yusuf Küçük ve oğullarının  yaptığı, Güzel Ordu unlu mamulleri,  Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO: 84 adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Güzel Ordu Unlu Mamullerine 214 44 91 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Güzel Ordu Unlu Mamulleri sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Paranın vicdanı bile satın aldığı ülke bu! Kazancın nispetinde yaşamasını bileceğin gibi gücün ölçüsünde de konuşmasını bileceksin.

 

 

O GÜN BUGÜN

Beyni boş insanlarla hayal kuramazsınız. Örneği olmadığınız hiçbir şeye insanları inandıramazsınız.

 

 

HARBİDEN

Hayatı nasıl geçirdiğin değil, hayatını hangi insanlarla geçirdiğin önemlidir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Sağlık Bakanı  Koca’nın Avrupa’da vaka sayılarındaki artışa dikkat çekerek Kasım- Aralık aylarında Türkiye’de de vaka sayılarında bir artışın beklendiğini hatırlattığını,

************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, yabani otlar ve yol kenarlarında araçların geçişi sırasında görüşe engel olan ağaç dallarını budayan makineyi araç filosuna kattığını,

************************

x-Piyasada fındığa en iyi fiyatı TMO’nun verdiğini söyleyen TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın “Mümkün olduğu kadar fiyatı düşürmemek lazım. 52 liralık bir fiyat var. İşte 45 liralık bir fiyat var piyasada. Üretici sabrederse biz hepsinin ürünü alırız” ifadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

************************

x-Ordu turizmine renk katan Şehit Temel Şimşir Gemisinin yaz sezonu boyunca 21 bin 500 kişiyi bünyesinde ağırladığını,

************************

x- En son belirlenen ve Resmi Gazete’de yayınlanan tarihe göre, çiftçi kayıt sistemi başvurularının 31 Aralık 2022 tarihinde sona ereceğini, ürün güncellemesi yapacak çiftçilerin ekim ayı itibarıyla başvurularını e-Devlet üzerinden yapabileceklerini,

************************

x-CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanlarının, 30 Eylül, 1-2 Ekim tarihleri arasında Ordu’da toplanarak gündemdeki konuları masaya yatıracaklarını,

************************

x-Türk İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 308. yıldönümü ve İtfaiyeciler Haftasının tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ordu’da da çeşitli etkinliklerle kutlandığını,

************************

x-Fatsa’da Balık Avı Yarışmasının 30 Eylül 1-2 Ekim tarihleri arasında  Fatsa İskelesi başlangıcından Fatsa Eyvan 1 arasında yapılacağını, katılımın fazla olması durumunda yarışma alanın genişletileceğini,  yarışmanın 1. ve 2. gününde dereceye giren yarışmacıların ödüllerinin ise  yarışmanın 2. Günü saat 20:30’da Fatsa Sahil Kavlan Ağacı altında düzenlenecek ödül töreni ile verileceğini,  ödül olarak da birinciye Daiwa Legalis Makine, Daiwa Legalis Kamış, ikinciye Daiwa Ninja Makine, Daiwa Ninja Kamış ve üçüncüye ise Daiwa Crossfire Makine, Daiwa Ninja Kamış verileceğini,

***********************

x-Ünye Limanının derinlik ve rıhtım uzunluğunun yeterli kapasiteye gelmesi ile birlikte yüksek tonaja sahip olan ve tır taşımacılığı gibi tekerlekli vasıtaları taşıyan Ro-Ro taşımacılığının yapılması için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından iznin alındığını, tarihinde ilk defa Ünye Limanı’ndan Rusya’ya sebze ve meyve ihracatı yapacak olan Lider Amiral adlı Ro-Ro Gemisinin yüklenerek ilk seferini 30 Eylül Cuma günü saat 14:00’de Ünye Limanı’ndan  yapacağını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız