HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Eylül 2022 Cuma Saat: 08:54

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER KİMSENİN GÖREVİ DEĞİLDİR Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın. Kendisi mutlu olsun diye, kendinden ödün verme. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, asla unutma!     ANLAYAN ANLADI.! “İlimiz
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

KİMSENİN GÖREVİ DEĞİLDİR

Yaşadıklarınla yaşamak istediklerin arasında fark olmasın. Kendisi mutlu olsun diye, kendinden ödün verme. Seni mutlu etmek kimsenin görevi değil, asla unutma!

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“İlimizde özellikle Aybastı ve Gölköy civarlarında bundan 30-35 sene önce çok iyi patates üretimi oluyordu. Gelen bir zehirli tohum nedeniyle topraklar verimsiz hale geldi ve patateste sıkıntılar oldu. Devlette ilçelerimize patates ekim ve dikimini yasak etti.

Burada ben özellikle bu tekelci firmanın kendi ziraat mühendisleriyle birlikte fındıkla ilgili yaptığı çalışmalarda sorun yaşayabileceğimiz kanaatindeyim. İnşallah en kısa sürede el birliği ile fındıkla ilgili temel sorunlardan kurtulacağız. Onun için bu tekelci firmanın sadece alıcı noktasında tutulması lazım.        

Üreticimizin alın terinin üç beş aracıya ve tekelci firmaya yedirmenin doğru olduğu kanaatinde değiliz. Devlet bu duruma derhal müdahale etmelidir. Hem bölge milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Tarım Bakanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız bu duruma müdahale ederek piyasanın belirlediği rakamın açıklanan rakama yakın bir seviyeye getirilmesi için müdahalenin şimdiden kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz.” (Naci Şanlıtürk, MHP Ordu İl Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Gözünün gördüğüne kör, kulağının duyduğuna sağırları o kadar çok ki.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

KARAKAYALAR HALI

Mehmet KARAKAYA

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

BİZİM SAATÇİ

Bizim saatçi, her türlü elektronik ve mekanik saat tamiri, fotoğraf makinesi ve cep telefonu tamiriyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İşletmeciliğini hoş sohbet isim Salih Sakarya’nın yaptığı ve Düz Mahalle Osmanpaşa caddesi NO: 10-A adresinde hizmet veren Bizim Saatçi’ye 0542 711 41 79  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan bizim Saatçi’ye bol kazançlar diliyoruz.

MİSLİNA İLETİŞİM

İşletmeciliğini, çeyrek asırlık tecrübe  Murat Akkaya’nın yaptığı Mislina iletişim müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                O ve 2. El Cep telefonu ile aksesuarlarının satış adresi olan Mislina iletişim, Düz mahalle kültür caddesi no: 10-A adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda telefon tamir adresi de olan Mislina iletişime,0532 594 00 29 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Mislina iletişim sahip ve çalışanlarına  bol kazançlar diliyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Hırdavat, nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Çeyrek asırlık tecrübe  Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile  hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticaret Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

ÖZDEMİR İNŞAAT

Sahipliğini  yılların tecrübesi Recep Özdemir’in yaptığı Özdemir inşaat-ticaret , müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Her türlü inşaat malzemeleri satış adresi olan Özdemir inşaatta ayni zamanda anahtar teslimi daireler ve her türlü inşaat işleri de itina ile yapılıyor.

                Bucak Mahallesi 359 sokak NO: 41-B adresinde hizmet veren Özdemir inşaat ve ticarete,  666 41 00 ve 0536 318 28 34 ve 0 535 771 22 95 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni  zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Özdemir inşaat –ticaret sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Ağzınızdan çıkanları kulaklarınız duysun. Bir kelime kararınızı bir duygu hayatınızı bir insan sizi  değiştirebilir.

 

 

O GÜN BUGÜN

Her günü son gününüzmüş gibi doyasıya yaşayın gitsin be! Çünkü gerçekten bir gün öyle olacak.

 

 

HARBİDEN

Beş yaşında da, yetmiş yaşında da aynı çocuklukları yapabildiğin kişidir, kardeş.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı TOKİ sosyal konut projesinde başvuruların iptal olmaması için dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladığını,  buna göre bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi ve eşi adına yalnızca bir adet başvuru yapılabileceğini, birden fazla başvuruların geçersiz sayılacağını,  öte yandan kendisine verilen süre içerisinde başvuru bedelini yatırmayanların başvurusu da iptal edileceğini, bu kişilerin başvuru sürecini e-Devlet üzerinden yeniden başlatabileceklerini,

**********************

x-Ordu’nun vazgeçilmez lezzetlerinden olan, günümüzde kentin gastronomi alanında önde gelen ürünleri arasında yer alan Ordu melocan kavurmasına, coğrafi işaret tescili alındığını, böylelikle  Büyükşehir Belediyesinin Ordu’nun lezzetlerini marka haline getirmek için yaptığı çalışmalarla coğrafi işaret alınan ürün sayısı ise 10’a yükseldiğini, bilindiği gibi daha önce Kabataş helvası, Perşembe ceviz helvası, Ordu yayla pancarı (dürme) turşusu, Akkuş şeker fasulyesi, Ordu kivisi, Ordu tostu, Yalıköy köftesi, Ordu taflan turşusu ve Ordu sakarca mıhlamasının tescillendiğini,

**********************

x-2022-2023 sezonunda Ordu 2.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Efsane Orduspor’un kulüp binasına kavuştuğunu ve tabelasının da asıldığını, Kayyum Başkanı Hamdi Işık’ın; “Efsane Orduspor’umuz önce ayaklandı, sonra kulüp binasına kavuştu. Sırada ise tekrar yeşil sahaya çıkmak var” dediğini,

**********************

Ordu’da bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyacını karşıladığı Sosyal Market’e yardımseverlerin bağışlarının hız kesmeden devam ettiğini, Sosyal Markette  giyimden kırtasiyeye, gıdadan temizlik malzemesine kadar ihtiyaçları temin edildiğini, dezavantajlı vatandaşların bu bağışları ister online sistemle isterlerse bizzat markete gelerek alabildiklerini,

**********************

x-Zamkolik ve fırsatçılar ülkesi Türkiye’de Türk-İş’in, eylül ayına ilişkin açlık ve yoksulluk sınırını açıkladığını,  buna göre 4 kişilik bir ailenin sadece gıdaya harcaması gereken tutar asgari ücretin  bin 745 lira üzerine çıkarak 7 bin 245 lira olduğunu, bekar bir çalışanın yaşama maliyetinin ise 10 bin liraya dayandığını,

**********************

x-Fatsa Belediyesi ile Japonya Büyükelçiliği işbirliğinde hayata geçen Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi tekstil atölyesinde eğitim alan kursiyerlerden bu zamana kadar 200 kişi istihdam edildiğini,  istihdam sayısının yıl sonuna kadar 300 kişi olmasının hedeflendiğini,

**********************                                                                                                                                            x-Toprak Mahsulleri Ofisi fındık alım kriterlerini yeniden belirlediğini, TMO’nun yeni alım kriterlerine göre, çürük oranının yüzde 3'den yüzde 5'e çıkarıldığını,  Randımanı 40'ın altında gelen fındıklara seçip tekrar getirmesi için ikinci bir randevu hakkı verildiğini, çatlak oranı da yüzde 10`a çıkarıldığını, tonaj oranı ise yüzde 50 arttırıldığını,

**********************

x-CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanının; 30 Eylül, 1-2 Ekim 2022 tarihlerinde Ordu'da bir araya geleceklerini, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un ev sahipliğinde Ordu'da yapılacak CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları buluşmasında; belediye başkanlarının görüş alışverişinde bulunacaklarını, Belediye başkanlarının, toplantının ardından da saha ziyaretleri yapacaklarını,

**********************

x-Resmi Gazetede yayımlanan kararla, artık Çiftçi Kayıt Belgesi başvurularını 1 Ekim'den itibaren e-Devlet üzerinden yapılabileceklerini,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız