HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Ocak 2023 Çarşamba Saat: 09:36

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER  HADDİNİ YA BİLMELİ YA DA BİLMELİ İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! İnsan, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de  ya bilmeli ya da bilmeli.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

 HADDİNİ YA BİLMELİ YA DA BİLMELİ

İhtiyarlığın ve ölümün çaresinin olmadığı hayat bu! İnsan, ne oldum değil, ne olacağım demeli ve haddini de  ya bilmeli ya da bilmeli.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Her kesime hitap eden çeşitli ve birbirinden renkli kültürel ve sanatsal etkinlikler yelpazesi ile kültür ve sanat şehri iddiamızı perçinledik. Geçmişte çok başarılı festivallere ev sahipliği yapmış şehrimizin Kültür ve sanat şehri Altınordu markasını daha da güçlendirerek Altın Fındık Festivali etkinliğimizi meclisimizin de ortak iradesi ile yeniden canlandırmak istiyoruz.            

                sadece yeni bir yıla başlamakla kalmadık aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yılına adım attığımız bir döneme de girdik. Bu önümüzdeki dönemde, yeni yüzyılında Cumhuriyetimize yakışan eserlerle ve hizmetlerle şehrimizi buluşturacağız inşallah. Tüm paydaşlarla, tüm bileşenleriyle birlikte bu yılın şehrimiz için ALTIN YIL olması adına birlikte çalışacağız. Buna dair kararlılığımız koruyoruz. Umudumuz olmazsa yeni bir yıl değil yine bir yıl olur.

Şehrimizin hafızasında önemli bir yer tutan aynı zamanda şehir yaşamına da mal olmuş ‘Ayışığı’ ismi ile bir modern sanatlar merkezinin yapımıyla ilgili bu yıl için ön gördüğümüz hazırlıklarda sona geldik. Modern Sanatlar Merkezimizin şubat veya mart ayı içerisinde temelini atmayı, Cumhuriyetin yüzüncü yılında yani 29 Ekim 2023 de halkımızla birlikte açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”(Aşkın Tören, Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Selam olsun yoksulu doyurana, yetimin başını okşayana…

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

FURTUN YALI HAMAMI

Sedat (Karadağlı) YAŞAR

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

GÖZDE ELEKTRONİK

Neta-Akai- Show yetkili servisi, gözde elektronik yılların tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda tv ve uydu sistemleri montaj ve tamiri elektronik malzeme toptan ve parakende satış adresi Gözde elektronik, Yeni Mahalle Alparslan Türkeş caddesi NO: 52-A adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamaktan geri kalmayan ve sahipliğini de Akif Bayraktar’ın yaptığı Gözde Elektroniğe,  216 86 26 ve 0532 784 87 55 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gözde Elektronik sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

FAHRETTTİN PARFÜMERİ

Sahipliğini yarım asırlık  tecrübe Fahrettin Gözükan’ın yaptığı Fahrettin parfümeri 41 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                İthal cilt ve bakım güzellik ürünleri ile parfümeri satış adresi Fahrettin parfümeri Süleyman Felek caddesi NO: 14 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan Fahrettin parfümeriye 225 44 13 ve 0505 906 70 70 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

Fahrettin parfümeri sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz,

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş, hizmet vermeye devam ediyor.

                Sahipliğini yılların tecrübesi Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati  müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 ve 0538 651 95 45  nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına hayırlı kazan dileklerimizi iletiyoruz.

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Çakmaklar kuyumcu çeyrek asırlık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan, Çakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

 Ayni zamanda Kökenli Mahallesi Muhtarlığı irtibat bürosu da olan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Onur ve Hasan Çakmak’ın sahipliğini yaptığı ve müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Çakmaklar kuyumcuya, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Kafa ve beyin dağılmış hükümet gibi. Yaşıyor muyuz? Hiç belli değil..!

 

 

O GÜN BUGÜN

Sonu ölümle biten bu hayatta; bazı şeylere geç kal ama çok geç kalma.

 

 

HARBİDEN

Herkes bir yaşam seçer ve seçtiği yaşamın bedelini öder…

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay’ın, çay ve fındığın insan sağlığı için çok faydalı olduğunu belirterek "Bol bol şekersiz çay için, fındık yiyin" dediğini,

**************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi, 4 yıllık süre zarfında araç filosuna toplamda 215 adet iş makinesi kazandırdığını,

**************************

x-Türkiye Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Birol Özcan, 2023 yılındaki şehirler arası bilet fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunduğunu, yaz aylarından bu yana otobüs bileti fiyatlarında bir artış yapmadıklarını belirten Özcan, "2023 yılı için yeni bir tarife beklentimiz yok, bilet fiyatları aynı kalacak" dediğini,

**************************

x-Vize almadan seyahat edilebilecek ülke sayısına göre, dünyanın en değerli pasaportlarının belli olduğunu,  Japonya 193 ülkeye vizesiz seyahat ile beş yıl üst üste ilk sırada yer aldığını, Türkiye’nin ise 110 ülkeye vizesiz seyahat imkânı ile 52’inci sırada yer bulduğunu,

**************************

x-Ordu’da ceza infaz kurumunun kütüphanesi için Ordu Adliyesi’nde kitap bağışı kampanyası düzenlendiğini, Cezaevi kütüphanelerini geliştirmek ve hükümlülerin rehabilitasyonlarına katkı sağlamak amacıyla başlatılan kampanyaya ilk günden yoğun ilgi gösterildiğini,

**************************

x-Ordu Valiliği hizmet birimleri, Karşıyaka mahallesinde yapımı tamamlanan Hükümet Konağı Yerleşkesindeki yeni hizmet binasına taşındığını, bilindiği gibi daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, KOSGEB Ordu Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, İl Göç İdaresi Müdürlüğü, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Altınordu İlçe Nüfus Müdürlüğü, Altınordu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Hükümet Konağı Yerleşkesindeki binalarına daha önce taşınarak, hizmet vermeye başladıklarını,

**************************

x-Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün Ordu’da yaptığı açıklamada,  “FİSKOBİRLİK’i yeniden ayağa kaldıracağız. Çiftçimize alım garantisi vereceğiz. Aynı zamanda ucuz gübre, elektrik ve mazot desteği sağlayacağız. Çiftçilerimizin bankalara ve kredi kooperatiflerine olan faiz borçlarını yüzde 100 sıfırlayacağız. Çiftçimizin para kazanmasını sağlayacağız. Fındığı hor gören, yarını zor görür. Fındık bizim onurumuz ve gururumuzdur. Fındık Karadeniz’in petrolüdür, petrolden daha da güçlüdür.” İfadelerini kullanmasının hayli dikkat çektiğini,

*************************

x-Ordu Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni başkanını seçtiğini, Kadir Engin’in kendi istediğiyle görevden ayrılmasından sonra ORDUSİAD’ın yeni başkanı Turan Seramik’in sahiplerinden Burhan Çakmak’ın  olduğunu,

*************************

x-Karadeniz Fındık ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (KFMİB), 2022 yılında en fazla fındık ihracatı gerçekleştiren 20 üyesini açıkladığını, geçen yıl en fazla fındık ihraç eden firma Ferrero Fındık İthalat İhracat ve Ticaret AŞ olurken, adı açıklanan diğer 17 firma şöyle sıralandığını;"Durak Fındık, Yavuzkan Hazel Gıda, Yavuz Gıda, Arslantürk Tarım, Sabırlar Fındık, Özgün Gıda, Gürsoy Tarım, Poyraz Poyraz Fındık, Noor Fındık, Şenocak Gıda, Özyılmaz Fındık, Karimex Gıda, Ahmet Ak Gıda, Uslu Tarım, Nimeks Organik Tarım, Dost Fındık ve Asma Kuyumculuk Gıda." 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız