HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Ocak 2023 Perşembe Saat: 09:29

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ÜLKENİN ANLAMA ÖZÜRLÜLERİ İŞTE! Ülkenin anlama özürlüleri  işte! Vergi verirler, askerlik yaparlar, kanunlara uyarlar, ülkesini ve bayrağını ölümüne severler. Ama zam yağmuru yağarken hep sus pus olurlar.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ÜLKENİN ANLAMA ÖZÜRLÜLERİ İŞTE!

Ülkenin anlama özürlüleri  işte! Vergi verirler, askerlik yaparlar, kanunlara uyarlar, ülkesini ve bayrağını ölümüne severler. Ama zam yağmuru yağarken hep sus pus olurlar.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Toplumun gören gözü, işiten kulağı, söz söyleyen dili olarak, kamuoyuna doğru bilgi ve haberin ulaşması noktasında sorumluluğu olan bir mesleği ifa eden gazeteciler, çağdaş demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarının başında gelen basının en büyük emekçileridir.

Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk ve bilgi birikimi isteyen son derece kritik öneme sahip bir meslektir. Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur. Haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın, toplumun bilgilenmesinde, bilinçlenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli payı bulunmaktadır.

İlimizdeki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirerek, vatandaşlarımızla devlet arasında iletişimi sağlayan, kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimimizde etkin bir rol üstlenen yerel basınımız da, özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettirerek, ülkemizle birlikte şehrimizin de kalkınmasına ve demokrasi kültürünün yerleşmesine katkı sağlayacaktır.”(Tuncay Sonel, Ordu Valisi)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Geçmiş düne iç çekerek yaşamak kaçınılmaz kader oldu.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TOPKAYA TARIM

Metin Arslantürk

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

ÇINAR İNŞAAT

İşletmeciliğini Ali-Tolga Çınar’ın yaptığı Çınar İnşaat müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Elektrik ve sıhhi tesisat işleri, her türlü katı kazan ve kombi kalorifer işlerin itina ile yapım adresi Çınar İnşaat Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk Caddesi NO: 25 Altınordu-Ordu adresinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Çınar İnşaata 0541 633 57 53 ve 0539 873 20 17 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Ayrıca turavit satış noktası da olan Çınar inşaat sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol  kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÖZEN-İŞ

Her çeşit anahtar, kilit, oto kilitleri, büro ve dikiş makinesi tamiratı, ruhsatlı silah tamiri ve boya işlerinin itina ile yapım adresi Özen-İş, hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini 30 yıllık tecrübe  Metin Özgül’ün yaptığı Özen-İş, Yeni Mahalle Zübeyde hanım caddesi NO: 87 adresinde hizmet veriyor.

                Günün 24 saati Yakup Can Özgül ve Tanju Coşkun ile birlikte müşterilerine hizmet vermeye devam eden Özen-İşe, 214 63 42 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Özen-İş sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

SAĞLIK FIRINI

Sağlık gıda ekmek ve unlu mamulleri “Başaktaki kadar doğal” sloganıyla  müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                 Buğday ekmeği, çavdar ekmeği, tam tahıllı ekmek, kepek ekmeği, mısır ekmeği, sarı somun ekmeği, tost ekmeği, haşhaşlı ekmek, simit ve poğaça  adresi Sağlık fırını Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 66 ve Şahincili Mahallesi 80. Yıl caddesi NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                Hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle dikkat çeken Sağlık fırınına ,214 76 80  ve 233 24 25 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                  Sağlık fırını sahip ve çalışanlarına hayırlı  kazançlar diliyoruz.

KUYUMCUOĞLU OTO

Kuyumcuoğlu oto hoş sohbet isim Yakup Kuyumcu’un önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, Bucak Mahallesi   363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Kuyumcuoğlu otoya ,  225 58 87 ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcuoğlu oto sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Ölmek için doğduğumuz bu hayatta: ölümden korkuyorsan, ona hazırlık değilsin, mezarlıktan korkuyorsan da sevdiklerin yatmıyordur.

 

 

O GÜN BUGÜN

Bizim siyasiler  işte! Çözüm üretmiyor, sorun üretiyor ve sorulara sorularla cevap veriyor. Tartışmaları bile küskünlükle bitiyor.

 

 

HARBİDEN

Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-81 ilinin tümünde bal üretimi yapılan Türkiye'de, toplam 8 milyon 733 bin kovan bulunduğunu, Muğla 949 bin 267 kovanla ilk sırada yer alırken, bu ili 604 bin 213 kovanla Ordu, 481 bin 878 kovanla Adana, 335 bin 686 kovanla Antalya ve 303 bin 120 kovanla Mersin’in izlediğini, kovan başına en fazla verimi 25,6 kilogramla Adana'da alınırken, bu ili 24,2 kilogramla Çanakkale, 21,3 kilogramla Sivas, 18,8 kilogramla Ordu ve 16,3 kilogramla Aksaray takip ettiğini, en fazla bal üretimi yapılan ilin 12,3 bin tonla yine Adana iken, Ordu, Sivas, Muğla ve Aydın bu alanda öne çıkan iller olarak dikkati çektiğini, en fazla işletme sayısı bulunan illerin ise Muğla, Sivas, Rize, Ordu ve Antalya olarak sıralandıklarını,

**************************

x-Ordu il ve ilçe  Tarım ve Orman Müdürlüklerinde  görevli gıda kontrol görevlileri tarafından 2022 yılında 14 bin 29 adet gıda ve yem denetimi gerçekleştirildiğini,  ayrıca denetimlerde toplam 2 bin 648 adet gıda ve yem numunesinin alındığını, gerek analiz sonuçlarına göre gerekse resmi kontrolde tespit edilen uygunsuzluklar nedeniyle 115 gıda işletmesine idari para cezası uygulanarak 16 işletme hakkında da ilgili adli mercilere suç duyurusunda bulunulduğunu,

**************************

x-Hekim Birliği Sendikası Ordu Şubesi 1. Olağan Seçimli Genel Kurulu sonucunda başkanlığa Dr. Abdulvahap Eren’in yeniden seçildiğini,

**************************

x-Diş doktoru Adnan Öztürk’ün meslek hayatında yarım asrı geride bıraktığını,

**************************

x-TFF 3. Lig'in 3 grupta 53 ekibin mücadele ettiği 2022-2023 sezon sonu 3'ü direkt, 3'ü play-off etabından olmak üzere 6 ekibin  TFF 2. Lig'e yükseleceğini,  9 takım ise küme düşeceğini,

**************************

x-Giresun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası heyeti Samsun-Sarp demiryolu yatırımı konusunda yayınladığı ortak basın açıklamasında “Samsun-Sarp Demiryolu Projesinin 2023 yılı yatırım programına alınmalıdır.” denildiğini,

**************************

x-Kış mevsimi için hazırlıklı olduklarını ifade eden Ordu BŞB Başkanı Hilmi  Güler’in, “Bu kışı inşallah “huzur içinde geçiririz” diye düşünüyoruz. Bununla ilgili 215 tane iş makinamız var. En son 7 tane daha aldık. Bunlar önemli avantajlar” dediğini,

**************************

x-Efsane Orduspor’un Mart 2023’de 2. Amatör küme’de sahalara döneceğini,

**************************

x-HayKonfed Temsilcisi ve Koordinasyon Kurulu Üyesi Kemal Zafer Özdemir’in, “Sahipsiz sokak hayvanları Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz kısırlaştırılıyor. Vatandaşlar olarak bizler de elimizden geldiği kadar bu hayvanları alıp kısırlaştırma merkezlerine götürmeliyiz. Aynı şekilde ilçe belediyeleri de bunu yapmalı. Bu sorumluluk hepimizin” ifadelerini kullandığını,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız