HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Ocak 2023 Cuma Saat: 11:49

GAZİ VURUŞU

    CAN SİPER ADALET’İN TATİLE ÇIKTIĞI  ÜLKEDE Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adaletin de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.  
GAZİ VURUŞU

 

 

CAN SİPER

ADALET’İN TATİLE ÇIKTIĞI  ÜLKEDE

Vefa defterinin kapandığı, vicdanların cüzdanlarda saklı olduğu ve Adalet'in de tatile çıktığı bir ülkede; çaresizlerin zorla kurduğu hayal bile çok kolay yıkılır.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Basın, demokrasinin temel taşlarından biridir. Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar.

Toplumsal değerlerimize saygı çerçevesinde, kişi hak ve özgürlüğünü gözetme ilkesinin ışığında kamuoyunu tarafsız, şeffaf habere ulaştırmak ve güçlü bir toplum düzeninin sağlanmasına hizmet etmek tüm basın mensuplarımızın daima temel amacı olmalıdır.

Farklı görüş ve düşünceleri nesnel bir biçimde dile getirerek çok sesliliğimizin korunmasında büyük payı bulunan ve demokrasi standartlarımızın yükseltilmesinde önemli bir görev üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın görevlerini daima bu sorumluluk bilinciyle yerine getireceğine olan inancım sonsuzdur. Basın mensuplarının meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine uymaları da büyük önem taşımaktadır.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olan basın ve medya, aynı zamanda kurumlarla bireyler arasındaki veri akışını sağlayan düşünce, ifade ve haber alma özgürlüğünün en etkin araçlarıdır.”(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Yetkili, etkili ve ilgililer kabahati karşısındakinde arıyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

HAYRİ KURUYEMİŞ

Hayri ŞAHİN

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

KUYUMCUOĞLU OTO

Kuyumcoğlu oto , yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü oto alım satım ve takası ile revizyon, boya, kaporta, ziftleme, pasta ve cila adresi Kuyumcuoğlu oto, Bucak Mahallesi 363 nolu sokak NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Sahipliğini hoş sohbet isim Yakup Kuyumcuoğlu’nun yaptığı   Kuyumcuoğlu otoya, 225 58 87  ve 0532 272 94 36 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Kuyumcuoğlu, sahip ve çalışanlarına , her zaman olduğu gibi bol kazançlar diliyoruz.

KARAKAYALAR HALI

Karakayalar halı, çeyrek asırlık tecrübe  ve hoş sohbet Mehmet Karakaya’nın önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Hoby ev tekstil ürünleri yetkili satıcısı da olan Karakayalar halı, Yeni Mahalle İsmetpaşa caddesi NO: 10 adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Karakayalar halıya, 212 34 32 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Karakayalar halı sahip ve çalışanlarına hayırlı kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

GENÇLER KUNDURA

İşletmeciliğini yarım asırlık tecrübe  Fahri Yalçın’ın yaptığı Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her türlü ayakkabı  tamirat ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı mahallesi İbnisina caddesi NO: 7 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine her türlü kolaylığı da sağlayan Gençler kunduraya,  214 72 68 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Gençler kundura sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

KONAK KASABI

Konak kasabı hoş sohbet isim Haydar Bozkurt’un  önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Günlük taze et çeşitlerinin satış adresi Konak kasabı, Şarkiye Mahallesi Barbaros caddesi no: 53-E adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hijyenik bir ortamda hizmet vermesiyle de dikkat çeken Konak kasabına,  214 34 55, 225 53 30 ve 0532 373 49 02 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Konak kasabı sahip ve çalışanlarına  hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA!

Herkesin bir çeşit yaşadığı bu hayatta; bir var bir yokuz. Hepsi bu işte!

 

 

O GÜN BUGÜN

Yaşayıp şahit oldukça daha iyi anlıyor insan. İyi insanları hoşlandığı yemle avlıyorlar. Kötü şeylerde hep iyi insanların başına geliyor.

 

 

HARBİDEN

Dost sanma her zaman yüzüne güleni, gül de güzel kokar fakat sonra batar dikeni.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takvimiyle birlikte, okulların tatil tarihleri belli olduğunu, buna göre; öğrenciler bu yıl yarıyıl tatilini 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacaklarını,

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından okullarda ikinci ara tatilin ne zaman başlayacağı belirlendiğini, buna göre; Okullarda ikinci ara tatil 17-20 Nisan 2023'te yapılacağını,

MEB tarafından yayımlanan 2022-2023 takvimi sonrasında okulların kapanacağı tarih belli olduğunu, buna göre; ikinci dönem, 06 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak ve 16 Haziran 2023 Cuma günü sona ereceğini,

****************************

x-Ordu’da 6-10 Mart 2023 tarihleri arasında “Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışması tiyatro Karadeniz Bölge Şampiyonası’nın  organize edileceğini,

****************************

x-Ak Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un 20 Ocak 2023 Cuma günü Ordu’ya geleceğini,

****************************

x-Giresun Ticaret Borsası (GTB) tarafından yürütülen projeyle fındık zurufunun (yeşil dış kabuğu), katı yakıt pelet üretilerek ekonomiye kazandırılmasının hedeflendiğini,

****************************

x-Polis Akademisi Başkanlığı, 26 ilde istihdam edilmek üzere bin 250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacağını, Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması ve 31 yaşından gün almamış olması şartının aranacağını, adayların 18 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında "www.pa.edu.tr" adresi üzerinden e-Devlet şifresi ile giriş yaparak ön başvurularını yapabileceklerini, adaylardan  en az lise ve dengi okul mezunu olması, en az 167 santimetre boyunda olması ve ön başvuru tarihinin son günü itibarıyla askerliğini yapmış olması şartlarının arandığını,

****************************

x-Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak Durugöl arazisine yapılacak olan Sosyal Yaşam Alanlı projede 43 bin metrekarelik alanın yüzde 50’si yeşil alan olarak planlandığını, 

****************************

x-İl ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerinde görevli su ürünleri denetim ekipleri tarafından balık stoklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılığın sağlanması amacıyla 2022 yılında bin 417 adet denetim gerçekleştirildiğini,

****************************

x-Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün, Kış Ortası  Su Kuşu Sayımını 15 Ocak-15 Şubat tarihlerinde yapacağını,

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız