HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Şubat 2023 Cuma Saat: 10:06

GAZİ VURUŞU

  CAN SİPER BEYİN İNKAR EDİYOR Parası olanlar adına cennet denilen ülke Türkiye işte! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.     ANLAYAN ANLADI.! “Ayrı gayrı olmadan
GAZİ VURUŞU

 

CAN SİPER

BEYİN İNKAR EDİYOR

Parası olanlar adına cennet denilen ülke Türkiye işte! Sindirilmiş toplum yaratıldığı içindir ki; her şeyi göz görüyor fakat, beyin inkar ediyor.

 

 

ANLAYAN ANLADI.!

“Ayrı gayrı olmadan herkese eşit hizmet edeceğiz. Emanetin Bismillahı niteliğindeki belgemizi aldık. Şimdi en başından beri ifade ettiğim gibi hizmet yoluna revan olma vakti. Seçim süreci boyunca 3 şeyi öne çıkardık. Aşkın Tören ulaşılmaz olmayacak, kibirlenmeyecek, hiç kimseyi ötekileştirmeden gönül belediyeciliğinin gereğini ayrımsız yapmaya devam edecek. Biz sizden emaneti istiyoruz dedik, bize güvendiniz ve bu görevi verdiniz. Bu şehre hizmet etmeye, halka hizmet etmeyi hakka hizmet sayarak görevimizi yapacağız.

Bu kardeşiniz bir hata yaparsa uyarmak sizin göreviniz sorumluluğudur.” diyen Tören, şöyle devam etti: “Bu topraklar üzerinde yaşayan her varlığı bu kardeşiniz ve Ak Parti birliği emanet almıştır dolayısıyla bizim ayrıştırıcı, ötekileştirici dilden uzak bu şehirde yaşayan herkese eşit hizmet etmeye devam etmemiz lazım.

Şehrimizin çok kültürlü yapısını muhafaza etmeye, geliştirmeye sizinle birlikte devam edeceğiz. Benim için her hemşerim azizdir. Onun için, katılım, demokrasi diyorum. Biz bu şehri akılla, adaletle, ahlakla ve zarafetle yöneteceğiz dedik ve insanımız bu çocuğuna güvendi. Ben de bu güveni boşa çıkarmamak için söz veriyorum.”(Aşkın Tören Altınordu Belediye Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Ya adamı olan ya da adamını bulan işini yüzdürüyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

TOPKAYA FINDIK

Metin ARSLANTÜRK

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler

ÇAKMAKLAR KUYUMCU

Sahipliğini çeyrek asırlık tecrübe hoş sohbet kardeşler Onur ve Hasan Çakmak yaptığı Çakmaklar kuyumcu, hizmet vermeye devam ediyor.

Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan zÇakmaklar kuyumcu, Şarkiye Mahallesi Osmanpaşa caddesi N0: 33  adresinde hizmet veriyor.

 Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Çakmaklar kuyumcuya, 214 52 48 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

Çakmaklar kuyumcu sahiplerine hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

DİLARA ORGANİZASYON

Sahipliğini basın dünyasının da çok  yakından tanıdığı isim Orhan Gündoğdu’nun yaptığı, Dilara Organizasyon hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda müşterilerine de her türlü imkanı da sağlayan, Dilara Organizasyon, Zübeyde hanım caddesi Bayram Yürür iş merkezi NO: 1-30 adresinde hizmet veriyor.

                Hoş sohbetinde adresi olan Dilara Organizasyona, 222 1 777 ve 0533 348 61 60 nolu telefonlarla da  ulaşabilirsiniz.

                Dilara organizasyon sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz.

PABUÇ AYAKKABI

Sahipliğini hoş sohbet isim Ertan Yılmaz’ın yaptığı Pabuç,  hizmet vermeye devam ediyor.

                Kaliteli ayakkabı ve çanta satış adresi  Pabuç, Merkez: Düz Mahalle Sırrı paşa caddesi NO:38 ve Şube Yeni Mahalle İsmet Paşa caddesi NO: 33 adreslerinde hizmet veriyor.

                Size bir telefon kadar yakın olan Pabuca 212 33 58, 212 92 20 ve 0533 384 20 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Pabuç, sahip ve çalışanlarına hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

HİLAL DİJİTAL FOTOĞRAFÇILIK

İşletmeciliğini  35 yıllık tecrübe Yalçın Aydın ve eşi Gülüzar Aydın’ın yaptığı Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, 30 yıllık tecrübeyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Bir çay içene kadar vesikalık resmin çekildiği  Hilal Dijital Fotoğrafçılık ’ta düğün, nişan, çocuk sünnet, kep çekimleri de uygun fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

                Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılık, Düz Mahalle, Karkaçar sokak NO: 8-A (Öğretmenevi karşısı)  adresinde hizmet veren Foto Hilal Dijital Fotoğrafçılığa hayırlı kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Bugün var yarın yok olacağımız hayat bu! Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

O GÜN BUGÜN

Suçsuz insanların bile korktuğu ülke bu! Diliyle söylemek istediklerini söyleyemeyenler elleriyle işaret ediyor. Anla anlayabilirsen.

 

 

HARBİDEN

İki şey aklın eksikliğini gösterir: Konuşulacak yerde susmak, susulacak yerde konuşmak.

 

 

BUNLARI BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Yabancılar cenneti Türkiye’de yabancılara yapılan konut satışlarının  2023 yılının Ocak ayında 4 bin 161 olarak gerçekleştiğini,

****************************

x-TUİK’e  göre, Ordu ili 30 büyükşehir arasında 2023 yılı nüfusu ile de; “en küçük büyükşehir” unvanını koruduğunu, Türkiye’deki büyükşehirlerin en büyüğü 16,6 milyonluk nüfusu ile yine İstanbul olurken, en küçüğü de 753 bin 396 kişi ile yine Ordu olduğunu,

****************************

x-Ordu’da 4’ü uzman 1’i diş tabibi 4 doktor göreve başladığını, Ordu Sağlık İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yeni göreve başlayan doktorlar şöyle;

Gastroenteroloji Uzmanı Dr. Serdar Üçgün Ordu Devlet Hastanesi,

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Elif Uysal Ordu Devlet Hastanesi,

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Burcu Özata Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Erman Ulu Ordu Devlet Hastanesi,

Diş Tabibi Dt. Ali Utku Öztürk Akkuş Devlet Hastanesi.

****************************

x-Türkiye Profesyonel Futbol Liglerin de Federasyonun talebi ve FIFA'nın onayı ile 2022 - 2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine kadar uzatıldığını,

****************************

x-TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden ve bir maç noksanıyla  zirvenin altı puan uzağında kalan Orduspor 1967 A.Ş., geçen sezon ile birlikte Cahit Erçevik gözetiminde iç sahada çıktığı 20 maçta sadece 2 puan kaybettiğini,

****************************

x-Türkiye’de trafiğe kayıtlı toplam taşıt sayısının Ocak ayı sonu itibarıyla 26 milyon 640 bin 971 olduğunu,

****************************

x-Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde yaya güvenliğinin arttırılması ve şehir içi hız limitlerinin aşılmaması amacıyla kısa sürede yıpranan ve sökülen plastik kasisler yerine uzun ömürlü asfalt kasis yapılacak olmasının yerinde bir karar olarak değerlendirildiğini,

****************************

x-Türkiye’nin nüfusunun 2022 yılına göre toplam 85 milyon 279 bin 553 olup 42 milyon 704 bin 112 erkek ve 42 milyon 575 bin 441 kadından oluştuğunu,

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız