HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Temmuz 2018 Pazartesi Saat: 10:02

AKBEL’E SAHİP ÇIKIN!..

ÖZEL HABER
AKBEL’E SAHİP ÇIKIN!..

Liselere Giriş Sınavı (LGS) Ordu ve Türkiye birincisi Akbel Aydın, daha iyi bir eğitim alabilmek için yüzde 100 burs almaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Kanalordu.tv’de hafta içi her gün yayınlanmakta olan, “Haber Kuşağı” programına katılan gururumuz Akbel Aydın, gazeteci Şafak Deliçakar’a burada başarısının sırlarını, özel yaşantısını ve okul hayatını anlattı.

19 Eylül Ortaokulunda okuyan öğrencimiz Akbel Aydın’ın hedefinde İstanbul’da ki sayısal ağırlıklı tanınmış ve ünlü kolejler yer alıyor. Hedefinin gerçekleşmesi için de yüzde 100 bursa ihtiyacı olduğunu programda dile getiren Aydın, şimdi ise kendisine uzatılacak eli bekliyor.

Uzun yıllardır bu tür başarılara hasret kalan Ordu’nun özlemini aldığı 500 tam puanla kırmayı başaran Akbel Aydın, üniversiteyi de yurt dışında okumak istediğini belirtti. Yükseköğrenim tahsilini de tamamladıktan sonra yurt dışında yaşamak istediğini ve alanında Türkiye’yi de yurt dışında iyi bir şekilde temsil etmek olduğunu dile getirdi.

Özel yaşantısında kendisini her hangi bir programa tabi tutmadığını da canlı yayında anlatan Akbel Aydın, ders çalışma programlarında da titiz ve dikkatli bir şekilde çalıştığını söyleyerek, çok mecbur kalmadığı sürece de rehber öğretmen desteği de almadığını kaydetti. Anne ve babası da öğretmen olan Ordu’nun gururu Akbel Aydın, eğitim alanında son yılların en büyük cevheri olarak değer hanemize yazılmış oldu.

Akbel Aydın ve ailesi başta olmak üzere şimdi bütün Ordu halkı, bu değere en iyi şekilde sahip çıkmak yönünde beklentiye girdi. Eğitim camiasında ki kurum ve kuruluşlar başta olmak üzere konuya hassasiyet gösteren tüzel ve gerçek kişilerin de uzatacağı yardım eli, Aydın’ın umutlarının yeşermesine neden olacak. Akbel Aydın’ın, okulu ve yakın çevresinden de; “Akbel’e sahip çıkın, yardım edin” çağrıları gelmeye devam ediyor. (HABER MEHMET KESKİN)

 

Anahtar Kelimeler : AKBEL’E, SAHİP, ÇIKIN!..

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız