HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Eylül 2018 Salı Saat: 09:23

MÜDÜR BAŞ, KİTAP YAZMA KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, 2018 -2019 eğitim öğretim yılına hazırlık olarak, Almanca 4-5, Fransızca 4-5 ve Türkçe 7. sınıf ders kitaplarının yazımı, Ordu’da görevli öğretmen
MÜDÜR BAŞ, KİTAP YAZMA KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen, 2018 -2019 eğitim öğretim yılına hazırlık olarak, Almanca 4-5, Fransızca 4-5 ve Türkçe 7. sınıf ders kitaplarının yazımı, Ordu’da görevli öğretmenler tarafından oluşturulan komisyonlarca tamamlanmış olup; Talim Terbiye Kuruluna sunulmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına teslim edildi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, 2018 -2019 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında kitap yazma komisyonuna katılan üyeler ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Ordu taslak ders kitapları yazımı komisyon başkanı Şube Müdürü Ercan Zengin’in de hazır bulunduğu toplantıda, Şube Müdürü Ercan Zengin,” öncelikle geçmişten bu yana komisyonda görev yapan birlikte çalıştığımız bütün komisyon üyelerimize gösterdikleri cesaret, yaptıkları gayretli ve özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. İlimiz kitap yazımı konusunda Bakanlığımız adına önemli bir görev üstlendiğini, Ordu ilinin bu konuda artık bir merkez olarak görülebileceğini belirtti. Konuşmasında, son olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş‘a, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Temel Şubesinden sorumlu Mustafa Öztürk’e komisyon üyelerine ve komisyona katkısı olan Temel Eğitim Şubesinde görev yapan Şeflere, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kitap yazma komisyonu ile gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş konuşmasında, “Kitap yazım çalışmalarının Bakanlık için önemli bir görev olduğunu,  bu görevin hep birlikte en iyi şekilde tamamlandığını dile getirdi. Kitap yazımında bütün komisyon üyelerimizi tebrik ediyorum diyen İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, elbette çalışma aşamalarında bir takım zorluklarımız olmuştur. Bu zorlukların üstesinden gelerek görevi tamamlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, BAŞ, KİTAP, YAZMA, KOMİSYONU, İLE, BİR, ARAYA, GELDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız