HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2018 Salı Saat: 11:06

Eğitim Camiasından, Vali Yavuz’a Ziyaret

2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinden oluşan bir heyet, Vali Seddar Yavuz’u makamında
Eğitim Camiasından, Vali Yavuz’a Ziyaret

2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş başkanlığında, öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinden oluşan bir heyet, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret anısına kendisine çiçek takdim eden öğrencilere teşekkür eden ve onlara çeşitli hediyeler sunan Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, “Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

 

“2018 2019 eğitim-öğretim yılı başta Aziz Milletimize, geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimize, ebeveynlere ve fedakarca çalışan saygıdeğer öğretmenlerimize hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Seddar Yavuz, “İlimizde, Valiliğimizin koordinasyonunda sorunsuz bir şekilde eğitim ve öğretim yılına başlanmasını sağlamak üzere tüm tedbirler alınmış, başta fiziki mekan, okul güvenliği, ders kitapları ve eğitim araç gereçleri dahil olmak üzere bir çok alanda çalışmalar yapılarak planlanmıştır” şeklinde konuştu.

 

Ordu’da 574 okulda, 6.195 derslikte, 9.132 idareci-öğretmen ve 128.444 öğrenci ile yeni eğitim öğretim yılına başlandığını belirten Vali Seddar Yavuz, “Tüm vatandaşlarımıza, velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize huzurlu, başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni ediyorum. Bu seneki eğitim-öğretim yılında çıtanın daha da yükseleceğini, çocuklarımızın sadece akademik eğitim değil, aynı zamanda değerlerle buluşacağı bir yıl olmasını temenni ediyor, bu yönde gayretlerimiz olduğunu da özellikle altını çiziyorum” diye konuştu.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Hedefimiz, çocuklarımızı geleceğe hazırlarken şahsiyetleri gelişmiş, değerleri ile barışık, eğitimin özgün yapısı içerisinde üretken, yaratıcı bireyler olmasını sağlamak. Bu amaçla da Milli Eğitim Bakanlığımızın ufku çerçevesinde özellikle yerelde Valimizin desteğiyle sorunsuz eğitim-öğretim yılı başlatmış ve bu amaçla da bütün çalışan arkadaşlarımıza,  elleri öpülesi öğretmen arkadaşlarıma başarılar dileyerek, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Ziyarette, Altınordu İlkokulu Müdürü Güngör Uçar, Altınordu İlkokulu Sınıf Öğretmeni Erdoğan Pazar, Güzelordu Meliha-Lütfü Türkmen İlkokulu Sınıf Öğretmeni Emine Akyol, 15 Temmuz İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi Yiğit Karakoç, Şehit Zeki İnan Ortaokulu 6. Sınıf Öğrencisi Şevval Nur Özlü, Altınordu İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi Mehmet Ali Altunsoy, Altınordu İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Zeynep Aksu da hazır bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler : Eğitim, Camiasından, Vali, Yavuz’a, Ziyaret

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız