HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Haziran 2016 Cumartesi Saat: 06:38

“TATİLDE KİTAP OKUYUN”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Perşembe İlçesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
“TATİLDE KİTAP OKUYUN”

 Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Perşembe İlçesinde düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleştirilen 2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım törenine Vali İrfan Balkanlıoğlu, Perşembe Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bayram Avcı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılı karne dağıtım töreninde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Artık senenin sonu geldi ve karneleri aldınız. Birçoğunuz bir üst sınıfa yükseldi. Abi  ve abla oldunuz. Güzel bir tatili hak ettiniz” diyerek, öğrencilere bazı tavsiyelerde bulundu.

Kendisinin de Perşembe gibi küçük bir ilçede okuduğunu ve başarılı bir öğrenci olarak eğitim hayatını tamamladığını söyleyen Vali Balkanlıoğlu,”Derslerinize çok iyi çalışır, öğretmenlerinizi çok iyi dinler, başarılı  olursanız sizlerde çok güzel makamlara gelebilirsiniz. Bunun yolu da çok çalışmaktan geçiyor” dedi.

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu’nun başarılı bir okul olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, ”Okul olarak daha iyi dereceler elde edeceğinize inancım tamdır. Hepinize derslerinizde başarılar diliyorum. Yaz tatili boyunca güzel dinlenin, eğlenin ama kitap okumaktan da geri kalmayın” diyerek, sözlerini tamamladı. 

Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Bayram Avcı ise yaptığı konuşmada, ”Karnelerinizi bugün alıyorsunuz. Kiminiz sevinecek, kiminiz üzüleceksiniz. Ama, şunu unutmamalıyız ki, her şey not demek değildir. Sizlerin okul içi ve okul dışı olumlu davranışınız bizim için takdire şayandır. Her biriniz, gözlerinizde geleceğe emin adımlarla yürüme isteğini yansıttıkça başarıya ulaşacağınızdan asla şüphem yoktur. Emeği geçen öğretmenlerime, idarecilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından karne dağıtım törenine geçildi. Vali İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu ile 75.Yıl Anaokulu öğrencilerinin karnelerini vererek, tebrik etti.

Diğer taraftan, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Ordu’da 579 okulda, 131.578 öğrenci karne heyecanı yaşadı. (Haber Merkezi)

 

 

Anahtar Kelimeler : “TATİLDE, KİTAP, OKUYUN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız