HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Kasım 2019 Cuma Saat: 08:32

BAŞ, ROTAYI GÜLYALI’YA ÇEVİRDİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul ve kurumlara yönelik gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Gülyalı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gülyalı ilçesinde Müdürlüğe bağlı okul ve
BAŞ, ROTAYI GÜLYALI’YA ÇEVİRDİ

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Müdürlüğe bağlı okul ve kurumlara yönelik gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Gülyalı İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gülyalı ilçesinde Müdürlüğe bağlı okul ve kurumları ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, okul ve kurum müdürleri ve öğretmenler ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Fiziki yapı olarak incelemelerde bulundu. Bilgi aldı.

Gülyalı ilçesine gerçekleştirilen ziyarette, ilk olarak Gülyalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, incelemelerde bulunarak kurumun fiziki ve genel durumu ile ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri hakkında Gülyalı İlçe Millî Eğitim Müdürü Şevki Yılmaz'dan bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde İlçe Millî Eğitim Müdürü Şevki Yılmaz ve şube müdürleri ile birlikte bürolara ziyarette bulundu.  Büroları ziyaret ederek, personellerle tek tek sohbet etti. Hal ve hatırlarını sordu. Yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Gülyalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından, okul ziyaretleri ile devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, Gülyalı İmam Hatip Ortaokulu ve Gülyalı Merkez Ortaokulu'nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

Okul idarecilerinden eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenlerle biraya gelen Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, görüş alışverişinde bulunarak, talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, sohbet etti. Talep ve isteklerinin olup olmadığını sordu.

Gülyalı ilçesinde okul ziyaretlerine Merkez İlkokulu ve Turnasuyu Ortaokulu ile devam eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, idarecilerden eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Öğretmenlerle biraraya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, sohbette bulundu. Talep ve isteklerinin olup olmadığını sordu.

Gülyalı ilçesinde Müdürlüğümüze bağlı okul/kurumları ziyaret ederek, istişarelerde bulunan ve bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş, ilçe ziyareti ile ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri konusunda İlçe Millî Eğitim Müdürü Şevki Yılmaz ile değerlendirmelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler : BAŞ, ROTAYI, GÜLYALI’YA, ÇEVİRDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız