HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2019 Perşembe Saat: 08:37

MÜDÜR KUTLU TEKİN BAŞ'A ZİYARET

Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji Okul Müdürü Zekeriya Kılıç, idareci ve öğretmenlerden oluşan heyet ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Başı makamında ziyaret etti. Ziyarette bulunan Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji Okul Mü
MÜDÜR KUTLU TEKİN BAŞ'A ZİYARET

Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji Okul Müdürü Zekeriya Kılıç, idareci ve öğretmenlerden oluşan heyet ile birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette bulunan Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji Okul Müdürü Zekeriya Kılıç, Eğitim Danışmanı Celal İkbal Selek ile Okulun Öğretmenlerinden Erol Çamyar ve Merve Nur Baştürk, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ ile 2019-2020 eğitim öğretim yılı içerisinde planlanan çalışmalarla, yürütülen projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Eğitim öğretim ile ilgili olarak istişarede bulunulan ziyarette, Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji idareci ve öğretmenleri İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, ziyaretin anısına kendisine tablo takdim eden Fatsa Özel Birikim Hayat Koleji idareci ve öğretmenlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Anahtar Kelimeler : MÜDÜR, KUTLU, TEKİN, BAŞ'A, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız