HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2020 Pazar Saat: 13:58

“EĞİTİMDE TEMEL FELSEFEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEKTİR”

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, ilçe-okul ziyaretleri kapsamında Aybastı ilçesinde, okul müdürü ve aday öğretmenlerle biraraya geldi.          Müdür Kutlu Tekin Baş, okulları ziyaret ederek başladığı ilçe prog
“EĞİTİMDE TEMEL FELSEFEMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEKTİR”

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, ilçe-okul ziyaretleri kapsamında Aybastı ilçesinde, okul müdürü ve aday öğretmenlerle biraraya geldi.

         Müdür Kutlu Tekin Baş, okulları ziyaret ederek başladığı ilçe programında Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ilçede görev yapan aday öğretmenler ve okul müdürleri ile buluştu. Ordu’nun eğitim öğretim başarısına, faaliyetlerin yürütülmesinde ve eğitim kalitesinin artırılmasındaki beklentilerini dile getirdi. Okul ve öğrenci güvenliğinin sağlanması, öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, öğretmenlerin moral ve motivasyonlarının artırılması, etkin okul planı konularında öğretmenlerle durum değerlendirmesinde bulunarak, görüş alış-verişinde bulundu. Talep ve ihtiyaçları dinledi. Aday öğretmenlere başarılar diledi.

         Müdür Baş ile toplantıya katılan Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan "bir eğitimci olarak öğretmenlerimizin her zaman yanındayız"  dedi. Eğitim için yapılan ve planlanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Aybastı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde idareci ve öğretmenlerle buluşan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Eğitim bir gönül işidir. Okul ve kurumlarda birlik ve beraberliğin, istişarenin, personel, öğrenci ve veliye değer vermenin, ekip ruhu oluşturmanın eğitimin seviyesinin yükselmesinde etkisi yüksektir." diye konuştu. Ayrıca, eğitimin geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin Baş okuma alışkanlığının kazanılması konusunda yapılacak projeler hususunda çalışmalar yürüteceğini ve takip edeceğini belirtti.

         Müdür Baş, ilçedeki eğitim ve öğretim ile ilgili beklentilerini dile getirerek, "Okullarımızda öğretimin yanı sıra çocuklarımıza vereceğimiz eğitimde son derece önemlidir. Eğitimde temel felsefemiz iyi insan yetiştirmektir." dedi. Öğretmenlerimize bu kutsal görevde kaliteli bir eğitim yakalamada çok iş düştüğünü, göreve yeni başlamışçasına, ilk günkü heyecanlarını kaybetmeden çalışmalarını istedi. Öğretmenlerin planlı ve programlı çalışmanın başarıya ulaşmadaki önemine de değinen İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, öğretmenlere önerilerde bulunurken okumanın ve okuduğunu anlamanın değerini anlattı.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız