HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2017 Pazartesi Saat: 09:05

YILMAZ, BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI DİLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen ve eğitim yöneticileri ile tüm eğit
YILMAZ, BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI DİLEDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz mesajında, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, veli, öğretmen ve eğitim yöneticileri ile tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni etti.

Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “İyi yetişmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir” dedi.

“Uzun bir yaz tatili sonrası 18 Eylül Pazartesi günü başlayacak 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.

Barışa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve çocuklarımız tek umut kaynağımızdır.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, çağımızın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için gösterdiğimiz çaba artarak devam edecektir. Evlatlarımızın cehalet bataklığına saplanmasını isteyen düşünce güçlerine en büyük cevabımız, okumuş bireyler olarak milletini kalkındıran ve yüksek seviyelere çıkartan çocuklarımız ve gençlerimiz ile olacaktır.

Çocuklarımızın günümüzün gereklerine göre yetiştirilmesi hususu, toplum olarak en fazla önem verilmesi gereken konudur. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın eğitim ve öğretim hayatlarında önemli bir yeri olan ilk ve orta öğretim dönemi devamı gelecek uzun bir yolun temelidir. İyi yetiştirilmiş bir nesil, ülkemizin en önemli sermayesi olup, güçlü ve kalkınmış bir Türkiye'nin yolu da eğitimden geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2017–2018 eğitim öğretim yılının çocuklarımız ve gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni eder ve öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar dilerim.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, BAŞARILI, BİR, EĞİTİM, YILI, DİLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız