HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Kasım 2017 Pazartesi Saat: 09:33

ODÜ, Gelişimini Sürdürüyor

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden ve tamamlanan bakım -onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Fiziki kapasitesini her geçen
ODÜ, Gelişimini Sürdürüyor

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı devam eden ve tamamlanan bakım -onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Fiziki kapasitesini her geçen dönem artırmaya devam eden Ordu Üniversitesi, akademik, idari personeline ve öğrencilerine daha modern bir ortamda hizmet sunmayı sürdürüyor. Cumhuriyet Yerleşkesi 2017 Yılı Büyük Onarım İşi kapsamında Morfoloji binasının iç ve dış cephe boyası ile çatı gizli oluk çalışmaları bitirildiğinde binanın 7 bin metrekarelik dış cephesi ve 5 bin metrekarelik iç cephesindeki boya çalışmaları tamamlanmış olacak. Bununla birlikte Fen Edebiyat Fakültesinin 2 bin 700 metrekare ve İlahiyat Fakültesinin 3 bin metrekarelik alanında dış cephe boyası ve oluk imalatları tamamlanarak Güzel Sanatlar Fakültesinin Heykel ve Grafik Tasarım Bölümlerindeki tadilat işleri ile atölyeler ihtiyaca cevap verecek biçimde tadilat edilmiştir.

 Üniversitemiz yerleşkesinde bulunan halı sahanın yanında öğrencilerin açık alanda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla 500 metrekarelik açık alanda fitness aletlerinin bulunduğu bir alan oluşturulmaya başlanmış olup çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam edilmektedir. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi bina terası cam balkon büyük onarım işi kapsamında bulunan 180 metrekarelik 3 adet açık balkon yatayda kapaklı ve düşeyde silikonlu alüminyum giydirme cephe ile kapatılarak iş yüzde 90 civarında tamamlanmıştır. Projenin bütünlüğü bozulmadan Üniversitemize 540 metrekare kapalı alan kazandırılmıştır.

 Yerleşkede yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Her yıl çoğalan öğrenci sayımız ve akademisyenlerimizin öncülüğünde yürütülen önemli bilimsel çalışmalarla geleceği inşa ettiğimiz Üniversitemizde, göreve geldiğimiz günden beri yapılaşma faaliyetlerini ön plana çıkararak kurumumuza ve şehrimize katkı sağlamaktayız. Aynı zamanda teknolojinin ve modern çağın tüm gereksinimlerinin bulunduğu dünya standartlarında kaliteli alt yapı koşullarına sahip eğitim alanlarını öğrencilerle buluşturma noktasında önemli çaba sarf etmekteyiz.

Üniversitemizin ana yerleşkesinde inşaat çalışmalarına devam edilirken çevre düzenleme faaliyetleri de hız kesmeden sürdürülmektedir. Bu düzenlemelerle birlikte yerleşkemizde öğrencilerimizin sosyalleşmelerine imkan tanıyacak donatıları da kazandırıyoruz. Onların her türlü ihtiyacının karşılanması için bütün imkânlarımızı seferber ederek yaptığımız bu çalışmalarla yerleşkelerimizde daha ferah ve kullanışlı alanlar oluşturmaya ve mevcut alanları ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlemeye, yenilemeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ODÜ, Gelişimini, Sürdürüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız