HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Ocak 2018 Pazar Saat: 12:17

ÜTSO VE ÜTB’DAN KİTAP DESTEĞİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu yaptıkları destek ile Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesi’ne 330 yeni kitap kazandırdılar. Eğitime en güzel deste
ÜTSO VE ÜTB’DAN KİTAP DESTEĞİ

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu yaptıkları destek ile Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesi’ne 330 yeni kitap kazandırdılar.

Eğitime en güzel desteğin kitap olduğunun altını çizen Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Toplumsal sorumluluk projelerinde her zaman gönüllü olarak gördüğümüz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ve Ticaret Borsası Başkanımızı ve kurumsal yapılarını tebrik ediyorum. Toplumsal sorumluluk projelerinin en anlamlı projelerinden birincisi belki de eğitimdir. Eğitimde de en güzel hediye, en güzel destek kitaptır. Ben bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorumlulukla böyle güzel işlere vesile olacaklarına inanıyor ve kendilerini tebrik ediyorum. Tabi marifet iltifata tabidir. Ticaret Odası ve Borsası başkanlarımızı ve okul idaremizi de tebrik ediyorum.” dedi.

Oda başkanlarına teşekkür eden Ünye Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, “Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlarımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Kendilerine her ulaştığımızda evet dediler, hiç hayır demediler.” diye konuştu.

 

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) ve Ünye Ticaret Borsası’nın (ÜTB) katkılarıyla Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kütüphanesi’ne 330 yeni kitap kazandırıldı.

 

ÜTSO Başkanı Durmuş Zor ve ÜTB Başkanı Mustafa Uslu, eğitime destek veren her türlü projenin yanında olduklarını, bundan sonraki çalışmalarda da her türlü desteği sağlayacaklarını söylediler.

 

Kitapların okula teslim edilmesi dolayısıyla Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mustafa Temiz’in ev sahipliğinde okul kütüphanesi gezildi.

 

Eğitime en güzel desteğin kitap olduğunun altını çizen Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, “Toplumsal sorumluluk projelerinde her zaman gönüllü olarak gördüğümüz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızı ve Ticaret Borsası Başkanımızı ve kurumsal yapılarını tebrik ediyorum. Toplumsal sorumluluk projelerinin en anlamlı projelerinden birincisi belki de eğitimdir. Eğitimde de en güzel hediye, en güzel destek kitaptır. Ben bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu sorumlulukla böyle güzel işlere vesile olacaklarına inanıyor ve kendilerini tebrik ediyorum. Tabi marifet iltifata tabidir. Ticaret Odası ve Borsası başkanlarımızı ve okul idaremizi de tebrik ediyorum. Böyle bir ihtiyacı görmesi, talepte bulunması ve böyle güzel bir kütüphane ve kitaplık oluşturması yapılan yardımların ve alınan katkıların nereye gittiğini görmek açısından önemli. Buraya teslim edilen kitapların çocuklarımızın eğitimlerini, bilgi düzeylerini, bilgi birikimlerinin artmasına vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

 “Hiç hayır dedikleri olmadı”-

 

Oda başkanlarına teşekkür eden Ünye Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, “Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası Başkanlarımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz. Kendilerine her ulaştığımızda evet dediler, hiç hayır demediler. Gerek Ticaret Lisesi’ne yapmış olduğu katkılar gerekse Milli Eğitim’in muhtelif alanlarında zaman zaman ihtiyaç hissettiğimizde Mustafa Bey ve Durmuş Bey’in hiç hayır dedikleri olmadı. Dolayısıyla Lisemize yapmış oldukları bu çok önemli, anlamlı eğitimin bizzat içinde olan katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

 “Eğitimin yanındayız”-

 

Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul kütüphanesinin güzelleştirildiğinin ifade eden Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, “Okul Müdürü Mustafa Temiz’e teşekkür ediyoruz. Burada yaklaşık dördüncü programımız.  Diğer okullarımızda gelip bizlerden talepte bulunuyorlar ama buraya daha rahat yardım eli uzatıyoruz. Çünkü yapılan bir güzellik var. Buranın kütüphanesi çok güzel. Mustafa Temiz Hocamız gerçekten çok güzel şeyler yapıyor, kendisini takdir ediyoruz.” dedi.

 

 “Eğitimle ilgili materyallere destek olabilmekte fayda var”-

 

Eğitim materyalleri konusunda diğer okullarında ihtiyaçları olduğu vurgusu yapan Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor, “ Talep olmasa bile okullara her türlü desteği sağlamaya hazırız. Okullarımız bizim gözümüz kulağımız. Okullarımızın yanında olmamızın gerekliliğine inanan insanlarız.  Tabi ki davete icabet önemli Mustafa Hocamıza teşekkür ediyoruz. Diğer okullarımıza gönüllü olarak kendileri aramadığı halde gittiğimiz okullarımızda var. Ciddi bir ihtiyaç olduğuna inanıyoruz. İnkur’da ki ortaokulumuzun talebi yok ama kendimiz genel sekreterimiz ve çalışma arkadaşlarımızla beraber planlayıp orada da bir şeyler yapalım dedik. Okullarımızın eğitim ile ilgili olan materyallerine destek olabilmekte fayda var diye düşünüyoruz. Burası da onlardan biri. Gücümüzün yettiğince burada olduk ve olmaya da devam edeceğiz.”diye konuştu.

 

Okul kütüphanesini her yıl yenilediklerine dikkat çeken Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Temiz, “Her sene düzenli olarak kütüphanemizi zenginleştirmeye çalışıyoruz. Her yıl kitaplar okunuyor, okundukça yıpranıyor ve zamanla kayboluyor. Gerek Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Durmuş Zor Bey, Gerek Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu Bey gerekse oda sekreterlerimiz ne zaman kapılarını çaldıysak bizlere hiç hayır demediler. Bu yıl 330 adet güncel, 2016-2017 basımı popüler kitapları temin ettik. Hem Edebiyat Öğretmenlerimiz hem de diğer öğretmenlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda uygun fiyatlardan kitaplarımızı almaya çalışıyoruz. Kitap konusunda belli bir sayıya ulaştık bundan sonra kitapların niteliğini artırmaya çalışacağız. Kitapların kullanıldığını da gördüğümüz zaman bizler mutlu oluyoruz. Hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ÜTSO, VE, ÜTB’DAN, KİTAP, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız