HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Haziran 2016 Perşembe Saat: 08:48

KUDOF’TAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Kısa adı KUDOF olan doğa ve fotoğraf severler, Ordu Büyükşehir Belediye’sini ziyaret ettiler.
KUDOF’TAN BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Ordu’da çektikleri sanatsal fotoğraflarla son dönemde adeta bir fenomen haline gelen “Kuzeydoğu Fotoğrafçıları” adlı ekip çalışmalarıyla kentin tanıtım faaliyetlerini gönüllü üstleniyor. Çeşitli kurumlarda farklı görevlerde çalışan bu ekip kamuoyunda daha çok “Ordu için çalışan fotoğrafçılar” anahtar rolünde tanınıyor. Kısa adı KUDOF olan doğa ve  fotoğraf severler, Ordu Büyükşehir Belediye’sini ziyaret ettiler.

Fotoğrafçılar’dan Başkan Yılmaz’a Ziyaret

Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Başkanı İlhan Türkmen, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret ederek ekibin çalışmalarını anlatma fırsatı buldu. Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaret eden fotoğrafçı grubu Ordu'nun bilinmeyen güzelliklerini dünya ile paylaşmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Fotoğrafçılar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni de kendilerinden biri olarak görürken fotoğraf çalışmalarında kendilerine destek olunmasının önemine dikkat çektiler.

“Şehrin İleri Gelenlerinin Desteği Başarıyı Arttıracaktır”

Son dönemde oldukça dikkat çeken karelerden biri olan "Sisler Altında Ordu" fotoğrafıyla ünlenen ekip başkanı İlhan Türkmen, ziyaret sırasında kendilerini tanıtarak; "Bizler Ordu için önceleri hobi anlayışıyla yola çıkarak şimdilerde profesyonelliği yakalama gayesinde olan insanlarız. Bu profesyonellik gayesi ile Ordu'dan neler çıkarabiliriz, tanıtıma nasıl katkı sağlayabiliriz derdindeyiz. Ticari, ekonomik kaygı gütmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve Valimizin yanımızda olduğunu bilmek bize özgüven veriyor. Yerel yönetimlerin de yanımızda olduğunu görmek, ilçe idarecilerinin de bizleri tanıması tanıtım çalışmalarımızı hızlandıracaktır diye düşünüyoruz. Şehrin ileri gelenlerinin desteği bizim gibi gönülden görev üstlenenlerin başarısını artıracaktır." şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz: “Büyükşehir Sanatsal Çalışmaların Yanında”

Ordu’ya sanatsal bir açıdan bakan fotoğrafçıların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, sanat ve sanatçının yanında olduklarını ifade etti. Kuzeydoğu fotoğrafçılarının Ordu için bir değer niteliği kazandığını işaret eden Yılmaz, somut projelerle gelinmesi halinde Büyükşehir’in destek verebileceğinin altını çizdi. Ziyarette ayrıca “Sisler Altında Ordu” fotoğrafı gündeme alınırken, İlhan Türkmen, Başkan Yılmaz’a ve Büyükşehir Belediyesi’ne bu fotoğrafı hediye etti.

Türkmen: Milyonlara Ordu’yu Paylaştırdık

Gazetecilere değerlendirmede bulunan Kuzeydoğu Fotoğrafçıları Dernek Başkanı İlhan Türkmen, “Milyonlar Ordu’u Paylaşıyor” kampanyasına değinerek Başkan Yılmaz’a da teşekkür etti.

Türkmen; “Bildiğiniz gibi Ordu bir turizm kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kentimizin tanıtım çalışmaları da bu adımlara hız kazandırıyor. Sayın Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun da destekleriyle “Milyonlar Orduyu Paylaşıyor” başlıklı kampanyamızı başlattık ve kısa sürede milyonlarca kişinin sosyal medya hesaplarında Ordu’yu paylaştığını gördük. Bu bizi gayet memnun etti. Başlattığımız projeyi sonuna kadar götürebildiğimizi gördük ve kendimize olan güvenimiz de arttı. Ve Ordu’nun tanıtımı için bir taş da biz koyabildiysek ne mutlu Kuzeydoğu Fotoğrafçıları ekibine.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Anahtar Kelimeler : KUDOF’TAN, BÜYÜKŞEHİR’E, TEŞEKKÜR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız