HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Nisan 2014 Salı Saat: 10:54

ORDU ŞEHRİ GÖRÜLMEYE DEĞER

Ordu Valisi Kenan Çiftçi “ Ülkemizin en mühim milli ve ekonomik değerlerinden, Bacasız Sanayi olarak adlandırdığımız TURİZM ülkemiz ekonomisini güçlendirme ve kültürümüzü diğer nesillere aktarma bakımından büyük önem arz etmekt
ORDU ŞEHRİ GÖRÜLMEYE DEĞER

Ordu Valisi Kenan Çiftçi “ Ülkemizin en mühim milli ve ekonomik değerlerinden, "Bacasız Sanayi" olarak adlandırdığımız "TURİZM" ülkemiz ekonomisini güçlendirme ve kültürümüzü diğer nesillere aktarma bakımından büyük önem arz etmektedir” dedi.

 

Vali Çiftçi turizm haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Çiftçi mesajında şunları kaydetti: “Turizm çeşitliliği bakımından çok zengin olan ülkemiz her geçen gün yerli ve yabancı turistler için alternatif Turizm Programları düzenleyerek turizmi teşvik etmektedir.

 

Doğu Batı sentezinin bir sonucu olan kültür beşiği Anadolu hem mevsim çeşitliliği bakımından hem yer şekillerinin farklılığı bakımından hem tarihi eserler ve mekanlara ev sahipliği yapması bakımından dikkatleri üzerine çekmektedir.

 

"4G Kuralı" olarak nitelenen "Gülme,Gezme,Görme,Gurme" faktörleri turizmin ana hatlarını oluşturmaktadır. Bu dört faktör, ülkemiz ve şehrimizin turizmi geliştirme hareketlerinde kesinlikle göz önünde bulundurulmalı ve ivme kazandırmalıdır.

 

Mavi ile yeşilin iç içe bulunduğu tabiatın mucizevi renklerini aynı anda, aynı ortamda gördüğümüz Ordumuz, turizm çeşitliliği bakımından diğer şehirlerimize göre çok daha fazla olanaklara sahiptir.

 

117 km kıyı şeridine sahip şehrimizin tüm sahillerinde denize girilebilirken aynı zamanda kışın Çambaşı Yaylasında kış sporları yapılabilmektedir. Birbirinden güzel ve göz alıcı tabiata sahip yaylalarımız ise gidilip görülmesi gereken mekânlarımızın başında gelir.

 

Yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da konuklarını ağırlayan güzel Ordumuz, kendine özgü lezzetli mutfağıyla, endemik çeşitleriyle dikkat çeken zengin bitki örtüsüyle gezmeye, görmeye değer şehirlerimizden birisidir.

Turizmin daha da geliştiği ülkemizi ziyaret eden turist sayısının çok daha fazla olduğu kültürümüzü tanıttığımız bir gelecek temenni ediyor Turizm Haftasını kutluyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler : ORDU, ŞEHRİ, GÖRÜLMEYE, DEĞER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız