HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Mayıs 2017 Çarşamba Saat: 09:16

TOPÇU: “ORDU KÜLTÜR VE SANATIN MERKEZİ OLACAK”

 Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet Altınordu Belediyesi’ni ziyaret ederek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile bir araya geldi.  
TOPÇU: “ORDU KÜLTÜR VE SANATIN MERKEZİ OLACAK”

 Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyet Altınordu Belediyesi’ni ziyaret ederek Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ile bir araya geldi.

 Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’da bulunan Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürü Okan İbiş, Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Vural ile TRT AVAZ Program Müdürü Nizam Şahin Altınordu Belediyesi’ni ziyaret etti. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından kapıda karşılanan heyet daha sonra Altınordu Belediyesi Hizmet Binası’nı gezdi. Gerçekleşen ziyarette Ordu ve ilçelerinde yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hizmetler konuşuldu.

 Altınordu Belediyesi’ni ziyaret eden Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, misafirperverliği sebebi ile Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a teşekkür etti. Ordu’da yapılan çalışmalar sonucunda Ordu’nun geliştiğini ve ileri de kültür ve sanatın merkezi olacağının altını çizen Topçu, “Başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Ordu Büyükşehir ve ilçe belediyeleri başarılı hizmetler yapmakta ve karşılığını bulmaktadır. İnşallah Ordu çok büyüyecek, sadece nüfusta Büyükşehir olmayacak. Ordu ileride hem turizmin hem tarımın hem de kültür ve sanat organizasyonlarının merkezi olacak” dedi.

 BAŞKAN TEKİNTAŞ: “SAYIN TOPÇU VE HEYETİNE ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyeti Altınordu Belediyesi’nde konuk etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, tüm konuklara teşekkürlerini iletti. Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu’nun Bakanlığı döneminde Türkiye’ye ve Ordu’ya önemli katkılar sunduğuna dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Kültür ve Turizm Bakanlığı yapmış bugün ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan Yalçın Topçu ve heyetine belediyemizi ziyaret ettiği için teşekkürlerimi iletiyorum. Kültür ve Turizm Bakanlığı yaptığı dönemde ülkemize bulunduğu katkıların ötesinde ilimize de önemli katkılar sunmasından dolayı Ordulular adına teşekkür ediyorum. Belediyemize düzenlendiği nazik ziyaretlerin ilerleyen süreçte de devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

 Düzenlenen ziyaret Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu ve beraberindeki heyete Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından hediye verilmesinin ardından sona erdi.  (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : TOPÇU:, “ORDU, KÜLTÜR, VE, SANATIN, MERKEZİ, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız