HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mayıs 2017 Cumartesi Saat: 04:42

‘ZÜMRÜD-Ü ANKA’NIN EFSANESİ’ SAHNE ALIYOR

OFTED, İDDİALI GELİYOR
‘ZÜMRÜD-Ü ANKA’NIN EFSANESİ’ SAHNE ALIYOR

Geçen yıl Eylül ayından bu yana faaliyetlerini sürdüren Oyun Fabrikası Tiyatro Eğitim Derneği (OFTED) ortaya koyduğu performanslarla dikkat çekmeye devam ediyor.

OFTED bünyesinde eğitim gören ve farklı yaş kategorilerinde yer alan çocukların hazırlamış olduğu ‘Zümrüd-ü Anka’nın Efsanesi’ oyunu yarın Öğretmenevinin yanında ki Atatürk Kültür Merkezinde sahne alarak görücüye çıkacak.

Yarın saat 14.00’de sahne alacak olan ‘Zümrüd-ü Anka’nın Efsanesi’ Oyununun yazarı ve yönetmenliğini ise Dernek Kurucusu ve Başkanı Dilek Aktaş sergileyecek. Oyunun kostüm tasarımı ise Dernek Başkan Yardımcısı Aysel Çavuşoğlu’na ait.

Öte yandan OFTED bünyesinde resim eğitimi alan Zeynep Sude Özkaya, Aylin Mert, Berru Taştan adlı çocuklarında, resim öğretmeni Esra Akdemir nezaretinde yine aynı yerde ortaya konulacak resim sergisi de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunu olan Dilek Aktaş, Oyun Fabrikasının Ordu’da bir ilk olduğunu belirterek dernek bünyesinde tiyatro ve resim ağırlıklı faaliyetlerinin sürekli devam edeceğini söyledi.

Sanat dallarında yetenekli olan tüm çocuklara kapılarının açık olduğunu söyleyen Aktaş, yarın ki oyunda da sanatseverlerden tam not almayı hedefliyor. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız