HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 05:51

“SERGİ, ORDU’NUN UFKUNU AÇACAK”

Ordu Resim, Grafik ve İllüstrasyon Sergisi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan açılış töreninin ardından sanatseverlerle buluştu.
“SERGİ, ORDU’NUN UFKUNU AÇACAK”

Ordu Resim, Grafik ve İllüstrasyon Sergisi, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan açılış töreninin ardından sanatseverlerle buluştu.

 Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Kent Konseyi Başkanı Atila Tatar, Ordulu sanatçılar Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Emin Öztürk, Sadık Karamustafa ve Uğurcan Ataoğlu, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

 Serginin açılışında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz serginin fikir ve sanat alanında Ordu’nun ufkunu açacağını söyleyerek; “Bu sergimizin ilimize ufuk kazandıracağını, fikir ve sanat hayatına olumlu katkıları olacağını ve insanımızda çok ilgi uyandıracağını düşünüyorum. Bu güzel çalışmaları bizlerle buluşturan, Ordu’nun sanat alanında yetiştirdiği önemli isimlerden Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Emin Öztürk, Sadık Karamustafa ve Uğurcan Ataoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

 Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi’nin Ordu’nun kültür ve sanat hayatına canlılık getirdiğini söyleyerek; “Sanat Galerimiz birbirinden güzel çalışmalara ev sahipliği yaparken, açılan sergiler vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Şimdiye kadar açılışını gerçekleştirdiğimiz dört sergiyi toplam 42 bin 500 vatandaşımız ziyaret etti” şeklinde konuştu.

 Sergi açılışından önce Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan sanatçılar, meslek hayatlarında edindikleri tecrübeleri ve farklı anılarını izleyicilerle paylaştı. Konferans sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, sanatçılara çiçek takdim ederek ilin sanat hayatına sağladıkları katkılar nedeniyle teşekkür etti.Ordu Resim, Grafik ve İllüstrasyon Sergisi 30 Mayıs 2016 tarihine kadar açık olacak. (Haber Merkezi)

 

Anahtar Kelimeler : “SERGİ, ORDU’NUN, UFKUNU, AÇACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız