HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2018 Perşembe Saat: 09:17

9 AYLIK ÇİLESİ BİTTİ!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan belinde ve omuriliğinde kırık olan 78 yaşındaki Emine Kartal, Medical Park Ordu Hastanesinde Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon ile 2 gün sonra yürüyerek hastaned
9 AYLIK ÇİLESİ BİTTİ!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan belinde ve omuriliğinde kırık olan 78 yaşındaki Emine Kartal, Medical Park Ordu Hastanesinde Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyon ile 2 gün sonra yürüyerek hastaneden ayrıldı.

Bel ve omuriliğindeki kırık sebebiyle yaklaşık 9 aydır şiddetli bel ve sağ bacak ağrısı şikayetleri ile yaşayan Emine Kartal, pek çok hastanede yüksek riskle görülüp ameliyat edilmemiş ve tüm medikal tedavilere rağmen yakınmaları geçmeyince Medical Park Ordu Hastanesi’nde görevli Beyin ve Sinir Cerrahı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu’na müracaat etti.

Dr. Ahmet Eroğlu’nun yaptığı değerlendirmeler sonrası kendisine ve yakınlarına verdiği detaylı bilgiler ışığında kaçınılmaz olan ameliyatını olmaya karar verdi. Son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirilen ameliyatın ardından 2 gün sonra yürüyerek hastaneden ayrıldı.

Yüksek Riske Rağmen Doktoruma Güvendim


         Riskli olduğu için ameliyata cesaret edemediğini söyleyen Kartal, "Daha önce gittiğim hastanelerde yüksek risk denilip gözümüzü korkuttular. Eş dostlardan Dr. Ahmet Eroğlu’nun ismini duyduk. Medical Park Ordu Hastanesine başvurduk. Kafamız çok karışıktı fakat doktorumuz ameliyattan 2-3 gün sonra ayağa kalkabileceğimi söyleyince rahatladım. Ona güvendik ve gerçekten 2 günde ayağa kalktım ve sağlıklı bir şekilde yürüyebiliyorum" dedi.


          2 Günde Sağlıklı Bir Şekilde Taburcu Oldu

Ameliyatı gerçekleştiren Yrd. Doç. Dr. Ahmet Eroğlu, hastanın mevcut durumunun  riskli olduğunu belirterek, "Hastamız yaklaşık 9 aydır yakınmaları üzerine pek çok merkeze başvurmuş. Kırıklarının sinirlere ileri derecede baskı yapması uygulanan tedavilere yanıt vermemesine sebep olmuş.  Hasta bize başvurduğunda şiddetli bel ve sağ bacak ağrısı vardı. Belinde ve omurgasındaki kırıklar için hastamız ile konuşup ameliyata karar verdik.  Kırık bölgesine ileri derecede baskı yapan kemikler alındı ve vidalarla desteklendi. Hastamızda herhangi bir olumsuzluk oluşmadan 2 gün içerisinde yürüyebilir hale geldi ve taburcu oldu" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : 9, AYLIK, ÇİLESİ, BİTTİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız